• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    BOBESH: Mám to úplně stejně, a čím víc to zkouším tím hůř mi to jde.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    mno a ja sel vcera na bejcka ve sprintu! a co byste rekli? nedal sem ho! :D napoprve mu chybelo kousek,pak sem tam nabehnul este asi trikrat,ale bylo to horsi a horsi. nevim estli s tim melo neco spolecnyho "unseen aid". rad bych se na to vymluvil :)
    pak sem zasel za babickou. prvni fazi sem dal pokazdy uz. ve druhy mada mada. tak treba dneska :))
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KOZLIKK: ichimonji je cheat! ;)
    skvelej uder co zmizikuje bar tveho postoje...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LLGHOSTLL: 4 dny... hodinu denne... dokonce jednou i 4 hodinovy stream a nepadnul... a pak jsem se vyspal a sel... bud agresivni a bud blizko...
    TERZ
    TERZ --- ---
    LLGHOSTLL: Genichira asi nemá moc smysl cheesovat, u něj se má člověk naučit ten counter. Takže útočit dokud neudělá deflect v tu chvíli zase defendit dokud se ti nepovede deflect a hned ho tam rubnout. Je tam teda jenom malé časové okénko ale naučíš se ho hned. Největší příležitost pro damage je, když udělá ten skok po kterém následuje ten neubránitelnej útok. Buď se řídit tím, že v první fázi je to v 90% případů thrust v druhé sweep ale to je zbytečně riskantní, lepší je když vyskočí uhnout doleva a jednou/dvakrát ho rubnout. Hlavně ho hrát na tělo, nemá smysl se zdržovat dál od něj, pak je docela nepředvídatelnej.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Včera 20+ pokusů na Genichiro. Tak nevím jestli se dostanu dál, vím přesně jak na to ale nemůžu to nacvakat. Kdo to máte za sebou pomohlo vám spíš bojovat normálně nebo to nějak cheesovat?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    NJORL: Olej a flame jsem zkousel davno....ale pak mi dosli...tak jsem se vrátil když jsem byl dál ve hře a šel na poprvé...
    SCHMEJDE
    SCHMEJDE --- ---
    KALTY: jasne da sa, ale az po tom co otvoris Torii gate.. a posledna misia sa neda dat co-op.. inak vsetko a neni tam ziaden limit.. takze aj ked ide niekto way of nioh tak sa moze pridat do way of strong a spravit carry..
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LION_DON: von furt a ty jeho vyfikundace :-D
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    NJORL: Obejdi to, dej crit a pak skoc na skalu, tak aby stal u toho zachytavani. hod na nej olej, pritahni se a dej Flame Vent. Opakuj dle libosti. Az ti dojdou emblemy pouzij shadowrush.
    TERZ
    TERZ --- ---
    NJORL: Když má oštěp napravo z pohlede hráče je to thrust (mikiri) když vlevo je to sweep (double jump). Když nevíš co by, vždycky je tu sprint cheese - baitit útok, motat se kolem, počkat na animaci, jednou si seknout a šup pryč. Tohle funguje skoro na všechny, když si člověk neví rady.

tady to borec párkrát použije https://www.youtube.com/watch?v=fEnJeW0H-Ww
    NJORL
    NJORL --- ---
    Prosim mam strasny problemy se Seven Ashina Spears mini-bossem. Ma nekdo nejakej tip? Strasne od nej dostavam na prdel. Nejvetsi problem je ze kdyz mi ukaze ten unblockable atack, tak se pripravim na Mikiry a on misto thrust udela sweep a jsem dole ... Vubec nevim, co s nim ...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Schválně kdo z vás si vzpomněl na Tenchu když hrajete Sekiro?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KALTY: nevim

Nioh Co-op Guide How To Play With Friends
    http://www.youtube.com/watch?v=T64jwhGiGB0
    KALTY
    KALTY --- ---
    Dá se hrát Nioh nějakým způsobem online s kámošem?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KOZLIKK: ještě si zazvon na demon bell, v této lokaci je velmi štědrý loot do upgradů prostetické ruky...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    _KOFILA_:
    NJORL: vidite! na lock/unlock a sprint sem si nevzpomnel! dekuji! :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    sprint obecně platí na všechny bossáky... stačí se tak nějak držet v povzdálí a vždy přisprintovat na jednu ránu a zpět...
    NJORL
    NJORL --- ---
    BOBESH: U bejka musis v locku sprintovat. Obloukem se vyhnout a ve chvili kdy narazi do zdi hodit pod prdel prakavky a trikrat seknout. S tim sprintem to neni tak tezky.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KOZLIKK: guardian ape skvělej co? mě to trvalo asi 6krát... věděl jsem jak na ni, ale ne a ne... a je to hrozně zdlouhavej souboj... pokud se bavíme jen o druhé fázi tak je dobré k němu a L1, naučíš se ten rytmus, když bude hýbat jeho levou rukou víš že si vždy nasadí hlavu čili držet kolečko a pryč... ty jeho bodance jak šavličkou vykrejvej až se dostaneč do takového stavu když stojí jak svíce a dá ti mrdu zvrchu po které se na chvíli kousne... v tom momentě je skvělé kopí a rovnou do té části kde měl hlavu...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BOBESH: dá se mu ta hlava i vykrejvat... ale obecně platí že tento boss tě má naučit nemít vše co vidíš locknuté...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam