• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Jak moc používáte prostetiku v Sekiru? já vždycky zapomenu že nějakou mám a všecko to kydlím ručně.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Sranda je že teď po dvou letech co jsem to backnul ještě budou chodit stretch goaly :D Nedovedu si představit to logistické peklo.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    souhlas, deskovka dark souls dokazala zachytit esenci videohry... taky jsme si pochutnali, skvela hra...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Co mě teda baví je to že se dá ta sekvence boje naučit a není to o tom uskakování jako dřív což byl jeden z důvodů proč jsem měl radši bloodborne. Ta agresivita byla prostě pecka. Tady je to fakt super - slash, slash, block, block, jump, slash, slash, block.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Genichiro padnul stejný den, hra se pak otevře a je to zas o něčem jiném. teď dělám opičáka, vím jak na to ale zatím se mi to nedaří. Genichiro je fakt parádní fight, i přes tu frustraci je to přesně to co bych čekal a jinak agresivita jak jste psali je fakt důležitá, je to tak i u jiných, např seven spears of ashina - toho jsem dal, i přestože mám deštník a spoustu konin, jen s mečem v ruce. Podobně u střílecí babky - nepamatuju si jméno.

Bloodborne karetka je fajn, koupil jsem ji při vydání angicky, nevím proč až teď vylázá na povrch. Je to easy hra kde hrajete spolu ale můžete si škodit. Mnohem zábavnější je ale dark souls deskovka, která mě baví protože se jim povedlo zachytit to co ta hra má na desce, včetně managementu stamina apod. Fakt geniální.
    JOPS
    JOPS --- ---
    SHARNY: ty jo, premejslim, jestli jsem ho dal... vim, ze jsem si na nem taky lamal zuby...
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Z trochu staršího soudku: Snažím se teď dojet Ringed City, abych se mohl s čistým štítem pustit do Bloodbornu a Sekira. Musim ale říct, že úroveň obtížnosti mi přijde už vyloženě pro labužníky. Midir mi už pár dní dává najevo, že bych měl začít hrát spíš něco jako The Sims.

Mám Faith / Int build, metám mu blesky po hlavě a on si z toho moc nedělá... Hrdost mi zatim nedovolila někoho vysummonit, ale začínaj mě nahlodávat střípky pochybností.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Vcera se mi podarilo vzit Gonicirovi jeden zivot aniz by me byt jednou hitnul. Byl jsem z toho tak v soku ze me pak hned sejmul. :) ale asi uz vidim cestu ze zoufalstvi. :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    _KOFILA_: na konci to kratky shrnuti mi neco reklo. Ty saskarny jsem preskakoval.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    CHEWBACCA: vubec nic jsem se nedozvedel, jen yt saskarny...
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: och dekuji, konecne jsem zase trochu nekde jinde :)
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    Ja mam strasne rad boss fight v ds1 s kalameetem. Ted jsem dal poprve tail cut a zabil ho na poprve...a posledne jsem se o cut snazil asi 14 dni
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Bloodborne - videorecenze karetní hry
    https://www.youtube.com/watch?v=-9JyRwkqpx0
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    to mají obecně všichni bossové... na začátku se jim posture regeneruje rychle, ale jakmile jim vemeš polovinu zdraví, jde to zpět pomalu... Genichirovi nabiješ ten posture bar velmi rychle, není třeba hledět na jeho zdraví (psal tu i Kozlikk)...
    SCHMEJDE
    SCHMEJDE --- ---
    Tak ja som dal dnes Owla asi na 10x, 7. run mu chybali tak 2 rany ale uz nebola borovicka ani peletky :( A teraz je tam corrupted monk, ktory je lahky, ked nerobim zbytocne chyby.. a uz 4x ma dal v jeho 3tej faze.. fuck, uz by bol dole, len som musel do roboty

LLGHOSTLL: Genchiro ma jeden fail, neviem presne kedy sa to da triggernut, ale ma moment, ked mu vies dat 4x zasebou R1 utok a prerusis mu tym jeho utoky. Vcelku mi pri nom siel Bloodbourne style a to uhyb s gulickou a potom Ichimondzi double a rozbijes mu posture.. Vzdy mu staci dat HP tak na 1/2 a potom mu posture nabijes rychlo.. A jeho posledna faza tam treba cisto donho bushit, da sa pouzit aj sekera, ale zakoncil som ho bez nej.. hlavne robi stale to iste + blesky, ale tym som sa tiez vyhol uskokom a potom silny offence nanho a ide..
    NJORL
    NJORL --- ---
    ted kdo dal? uz z nich mam takovej strach, ze vazne nevim :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    UFF .. Seven Spears je dole. Vy*** jsem se na techniku. Proste jsem do nej se hlava nehlava a ve chvili kdy chtel spustit neblokovatelnej utok, tak prskavky do obliceje a dal hlava nehlava :) moc jsem se ale nenaucil :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    KOZLIKK: Nicméně si v NG+ můžeš tu hru hned dobrovolně zkomplikovat když se zbavíš jednoho itemu a následně budeš dostávat nějakou dmg i když blokuješ.
    TERZ
    TERZ --- ---
    KOZLIKK: Nope. Jedeš odznovu. Zůstávaj ti tooly, skilly etc. Ale kromě jedné konverzace na začátku se toho moc nemění. Krom bossů, tam pár změn je, třeba Lady B už se v NG+ nerespawnuje před sochou ale rovnou ti tam před druhou fází naspawnuje ty iluze.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam