• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    _KOFILA_: na konci to kratky shrnuti mi neco reklo. Ty saskarny jsem preskakoval.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    CHEWBACCA: vubec nic jsem se nedozvedel, jen yt saskarny...
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: och dekuji, konecne jsem zase trochu nekde jinde :)
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    Ja mam strasne rad boss fight v ds1 s kalameetem. Ted jsem dal poprve tail cut a zabil ho na poprve...a posledne jsem se o cut snazil asi 14 dni
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Bloodborne - videorecenze karetní hry
    https://www.youtube.com/watch?v=-9JyRwkqpx0
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    to mají obecně všichni bossové... na začátku se jim posture regeneruje rychle, ale jakmile jim vemeš polovinu zdraví, jde to zpět pomalu... Genichirovi nabiješ ten posture bar velmi rychle, není třeba hledět na jeho zdraví (psal tu i Kozlikk)...
    SCHMEJDE
    SCHMEJDE --- ---
    Tak ja som dal dnes Owla asi na 10x, 7. run mu chybali tak 2 rany ale uz nebola borovicka ani peletky :( A teraz je tam corrupted monk, ktory je lahky, ked nerobim zbytocne chyby.. a uz 4x ma dal v jeho 3tej faze.. fuck, uz by bol dole, len som musel do roboty

LLGHOSTLL: Genchiro ma jeden fail, neviem presne kedy sa to da triggernut, ale ma moment, ked mu vies dat 4x zasebou R1 utok a prerusis mu tym jeho utoky. Vcelku mi pri nom siel Bloodbourne style a to uhyb s gulickou a potom Ichimondzi double a rozbijes mu posture.. Vzdy mu staci dat HP tak na 1/2 a potom mu posture nabijes rychlo.. A jeho posledna faza tam treba cisto donho bushit, da sa pouzit aj sekera, ale zakoncil som ho bez nej.. hlavne robi stale to iste + blesky, ale tym som sa tiez vyhol uskokom a potom silny offence nanho a ide..
    NJORL
    NJORL --- ---
    ted kdo dal? uz z nich mam takovej strach, ze vazne nevim :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    UFF .. Seven Spears je dole. Vy*** jsem se na techniku. Proste jsem do nej se hlava nehlava a ve chvili kdy chtel spustit neblokovatelnej utok, tak prskavky do obliceje a dal hlava nehlava :) moc jsem se ale nenaucil :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    KOZLIKK: Nicméně si v NG+ můžeš tu hru hned dobrovolně zkomplikovat když se zbavíš jednoho itemu a následně budeš dostávat nějakou dmg i když blokuješ.
    TERZ
    TERZ --- ---
    KOZLIKK: Nope. Jedeš odznovu. Zůstávaj ti tooly, skilly etc. Ale kromě jedné konverzace na začátku se toho moc nemění. Krom bossů, tam pár změn je, třeba Lady B už se v NG+ nerespawnuje před sochou ale rovnou ti tam před druhou fází naspawnuje ty iluze.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KOZLIKK: vemeš to přes headless a u zvonu jsi za 5 minut od startu hry...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KOZLIKK: tjn. u me to teda takhle nevypadalo,ale tohle by pro me byla asi posledni sance,dyz uz bych nemel nervy. coz se zatim nestalo dikybohu!
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    BOBESH: to souhlasím - ten pocit z toho není ani náhodou :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: ty ve :) tak ja se tam pujdu asi mrknout.dyztak dostanu mensi zastavu srdce no :)))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KOZLIKK: jo cetl sem ze to de nak "ochcat",ale estli toe to co mi ted poslal LLGHOSTLL do posty,tak to sem stejne uz delal a ani mi to moc neprislo jako cheesovaci mechanika. spis takovej zaseklej kolovratek. chvilku sem aplikoval,ale nemel sem z toho upe dobrej pocit. necejtil sem se jako pravej shinobi :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: kofila rika, ze jo, ja ho tam nemam :) tak nevim :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LLGHOSTLL: to nevim jak myslis. "locknutou" ji mam od zacatku boje a ke "stunu" mam nejbliz,dyz ji trefim hvezdici do riti,dyz tam lita na tech dratkach ve vzduchu
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    BOBESH: no to jo, ale když ji zaženeš stun lockem do rohu tak se ty přízraky ještě ani neotřepou a lady je tuhá jak sušený maso
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LLGHOSTLL: ja myslel,ze ty lusky sou na ty prizraky tam :O
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam