• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    LLGHOSTLL: naopak, ja se rad koukam, kdzy se jinej stresuje :) ale on to hraje na muj vkus nejak divne...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: máš pravdu. taky mi to nesedí. Hlavně to jak se stresuje mě fakt nebaví. Stresovat se můžu sám, nepotřebuju se ještě dívat na někoho jak nadává :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    ted tu koukam na tohohle typka a priznam se, ze me jeho styl hrani strasne rozciluje :)

Kdyz vidim jak je porad od Bosse pul kilometru, aby ho nahodou neskrabl. Ja jsem presnej opak, my si koukame z oci do oci a jeste u toho sermujeme :)

Sekiro: Kompilace Bosů a minibosů - with damage :) - část 1
    https://www.youtube.com/watch?v=Funb3C-YAZY
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    přišli jste na to jak se v sekiru vypínají okna napověd?
    jestli to jde až po pokoření hry aspon jednou, chápu...
    ale nikde jsem tu možnost v celé hře nenašel... přehlížím něco?
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    ten FPS unlocker cheat na pc je dobra prdel!

Hackers made a Sekiro Easy Mode and it's HILARIOUS!
    https://www.youtube.com/watch?v=2Dab0GhEzLo

Sekiro Fps Unlock And More at Sekiro: Shadows Die Twice Nexus - Mods and community
    https://www.nexusmods.com/sekiro/mods/13?tab=files
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KOZLIKK: covece masomlejn mel s tim kontrolerem za cenu konzole taky problem... v prvni lokaci neumel ani vyskocit na most... pak si vzal ds4 a jede to jak ma...
    NJORL
    NJORL --- ---
    KOZLIKK: Neni to jen PS4. Je to i PC. Vcera jsem delal opici a kazde ctvrte hozeni prskavek mi nereagovalo ... je to proste obtiznost plus 1 :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KOZLIKK: jo, na ps4 to jde blbě... daň za hru co vyšla na všechny platformy... jen apeluji na jediné, nauč se skutečně nemít u mikiri counteru palec na levé houbě... to je 90% veškerého neštěstí z kterého pak odsuzuješ tu hru, místo svůj skill resp. neskill... čili pomáhá, víc než kdy jindy jen stát a vydržet, s kamennou tváří, nejančit, neběhat, stát...
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ten pocit kdy po tejdnu snazeni padne Geniciro ... je nadhernej :) stoji to za to :) ale je to peklo
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    PHOW_SAATCH: too cheesy :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HOMOLKA: Kalameet mě taky bavil, i když tail cut se mi zatim nepoved... ani tenhle headshot :)
    Dark Souls DLC : ONESHOT of Black Dragon Kalameet *EASY KILL*
    https://www.youtube.com/watch?v=qygl2LdXyso
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    _KOFILA_: Jo ten mnich. Chápu, tam jsem taky brečel.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LLGHOSTLL: ne, myslí toho bílého kopijníka v Estate...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: Myslíš seven spears? Ten mě sral celou dobu a udělal jsem ho až mnohem později, ale vyplatilo se to co na Genichiro - agrese a skoky.
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak vcera vecer jsem si zkusil typka s halapartnou. Ty voe, ten je rychlej, se priznam, ze nevim co mam mackat :)))) Dal jsem si ho 2x a podruhy jsem dostal strasne moc pres hubu.

A poprve jsem ho jebnul srabacky zezadu, pak se mi povedlo koleckem vykryt hned prvni utok, to mu stamina vyletla skoro na maximum, tak si rikam, to je easy a pak rozjel jeho kolotoc a to bylo kua v prdeli.... No, dneska pokracovani :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    ja vcera dal konecne Genichira.. po trech dnech a asi stopadesati pokusech (se divim ze cela hra nevychcipala na dragonrot:D).. a dal jsem ho bez jedineho healingu.. trefil me snad asi jednou.. to je tak super pocit kdyz se dostanes do toho flow ze ti vlastne nemuze nic udelat a znas kazdy jeho pohyb:D
    kazdopadne baba i drunkard byli proti nemu easy peasy..
    TERZ
    TERZ --- ---
    LLGHOSTLL: Poprvé skoro vůbec, taky sem na ní zapomínal. Ale v NG+ a dále značně urychlovala průchod, nejčastěji prskavky a subimaru na všechny ty longshadow minibosse.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Jak moc používáte prostetiku v Sekiru? já vždycky zapomenu že nějakou mám a všecko to kydlím ručně.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Sranda je že teď po dvou letech co jsem to backnul ještě budou chodit stretch goaly :D Nedovedu si představit to logistické peklo.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    souhlas, deskovka dark souls dokazala zachytit esenci videohry... taky jsme si pochutnali, skvela hra...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Co mě teda baví je to že se dá ta sekvence boje naučit a není to o tom uskakování jako dřív což byl jeden z důvodů proč jsem měl radši bloodborne. Ta agresivita byla prostě pecka. Tady je to fakt super - slash, slash, block, block, jump, slash, slash, block.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam