• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    TERZ
    TERZ --- ---
    SCHMEJDE: Tohle byl pokaždé zákařnej fight. První/druhá fáze jsou easy, ideálně neplýtvat gourdy ale třetí... třetí je hnus.
    SCHMEJDE
    SCHMEJDE --- ---
    ja som skoncil na poslednom bossovi.. prva faza sa da, druhu ho dam cez shadowrush a tretiu beham okolo a snazim sa najist prilezitost ho seknut.. niekde robim chybu bo do 4tej som sa zatial nedostal :(
    JOPS
    JOPS --- ---
    ta hra ma takove zvlastni kouzlo, dokaze me vzdycky tak strasne nasrat a pak ja idiot to druhy den spustim znova...

kurva :)

a vcera jakou jsem mel radost, ze se mi povedlo vykryt utok halapartnou koleckem :)))) ehm :)

stejne me sundal, ale jsem tak nejak zvyklej :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KOZLIKK: který myslíš?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NJORL: zkousel jsem uplne novou hru a za hodinku jsi u genichira... vsechny nepratele uz znas, bossove vis jak se hybou, jak utoci... s vybavou a utokem z ng musi byt ng+ pruchod “snadnejsi”... treba se pletu, ale vyhybal bych se minibossum (krome tech povinnych) neb davaji uz jen exp a za tech 80 hodin znas prostredi nazpamet... cili uz jdes jen po ruznych zakoncenich pribehu a nepovinnych bossech...
    NJORL
    NJORL --- ---
    KOZLIKK: Ja jsem cetl ze boj v NG plus je dost jiny. Nebude moct jednoduse blokovat. Posture dmg za block bez deflektu bude mic velky. Takze boss fighty na blizko budou dost jine
    NJORL
    NJORL --- ---
    _KOFILA_: Jak to myslis za tri hodky?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NJORL: podle me mluvi o ng+ kterou ted projdes za tri hodinky...
    NJORL
    NJORL --- ---
    KOZLIKK: Takze do NG plus nejdes?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NJORL: ja se tenkrat tak lekl ze mi vypadnul ovladac z ruky...
    NJORL
    NJORL --- ---
    Me hodne pobavilo tohle video :)

Streamers React To Sekiro Shadows Die Twice - Guardian Ape Boss Fight (Spoilers)
    https://www.youtube.com/watch?v=ggU8KaVk4Ds

JOPS
    JOPS --- ---
    LLGHOSTLL: naopak, ja se rad koukam, kdzy se jinej stresuje :) ale on to hraje na muj vkus nejak divne...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: máš pravdu. taky mi to nesedí. Hlavně to jak se stresuje mě fakt nebaví. Stresovat se můžu sám, nepotřebuju se ještě dívat na někoho jak nadává :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    ted tu koukam na tohohle typka a priznam se, ze me jeho styl hrani strasne rozciluje :)

Kdyz vidim jak je porad od Bosse pul kilometru, aby ho nahodou neskrabl. Ja jsem presnej opak, my si koukame z oci do oci a jeste u toho sermujeme :)

Sekiro: Kompilace Bosů a minibosů - with damage :) - část 1
    https://www.youtube.com/watch?v=Funb3C-YAZY
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    přišli jste na to jak se v sekiru vypínají okna napověd?
    jestli to jde až po pokoření hry aspon jednou, chápu...
    ale nikde jsem tu možnost v celé hře nenašel... přehlížím něco?
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    ten FPS unlocker cheat na pc je dobra prdel!

Hackers made a Sekiro Easy Mode and it's HILARIOUS!
    https://www.youtube.com/watch?v=2Dab0GhEzLo

Sekiro Fps Unlock And More at Sekiro: Shadows Die Twice Nexus - Mods and community
    https://www.nexusmods.com/sekiro/mods/13?tab=files
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KOZLIKK: covece masomlejn mel s tim kontrolerem za cenu konzole taky problem... v prvni lokaci neumel ani vyskocit na most... pak si vzal ds4 a jede to jak ma...
    NJORL
    NJORL --- ---
    KOZLIKK: Neni to jen PS4. Je to i PC. Vcera jsem delal opici a kazde ctvrte hozeni prskavek mi nereagovalo ... je to proste obtiznost plus 1 :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KOZLIKK: jo, na ps4 to jde blbě... daň za hru co vyšla na všechny platformy... jen apeluji na jediné, nauč se skutečně nemít u mikiri counteru palec na levé houbě... to je 90% veškerého neštěstí z kterého pak odsuzuješ tu hru, místo svůj skill resp. neskill... čili pomáhá, víc než kdy jindy jen stát a vydržet, s kamennou tváří, nejančit, neběhat, stát...
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ten pocit kdy po tejdnu snazeni padne Geniciro ... je nadhernej :) stoji to za to :) ale je to peklo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam