• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    KOZLIKK: pustil jsem Lobose, vidim, ze mlati nejakou ohnivou potvoru, tak jsem to zase vypnul protoze a ponevadz tam jeste fakt nejsem :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KOZLIKK: hral jsi neco jineho od FS? ona je to udalost vzdy... fakt...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    _KOFILA_: jen jsem potreboval nekde vyjadrit sve emoce, promin
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    CHEWBACCA: o cem byl ten prispevek? ze mas zase ps4? a ze to zase vse prodavas? ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Tak jsem to zkusil a jednou se napil od tech dob zizen mam. Prvni miniboss mrtev po par pokusech, tlouklo mi srdicko napetim jak dlouho ne a jdu to odinstalovat. Uz nechci byti otrokem kvalitnich her :-)
    NJORL
    NJORL --- ---
    FRIZER:
    KOZLIKK: No tak to delam spravne, ale stejne je to tak dlouhy, ze proste clovek udela chybu ... uz mu zbyvalo jen pul milimetru :) a zazmatkoval jsem. myslim pul milimetru z druhe faze :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    NJORL: Maraton okolo něj...vsechny utoky jsou pak miss
    NJORL
    NJORL --- ---
    Nejake rady na Shinobi Owla? Dnes jsem u nej stravil tak 6 hodin... drti me ...
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    JOPS: to ti zavidim :) ja se vetsinou snazim vypnout ds abych mohl spat taky
    JOPS
    JOPS --- ---
    KOZLIKK: ty jo, v 1 rano vetsinou spim...
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    DARK SOULS III Cinematic Short Film - HUMANITY
    https://www.youtube.com/watch?v=_5JoOh7H_6w
    SCHMEJDE
    SCHMEJDE --- ---
    KOZLIKK: presne tak, len to pivo som si vcera nedal.. ale kukol som presne tohto typka, ze jak mam ist na to, zasmial sa a zapol netflix
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    JOPS: Přesně. Když jsem poprvé vlezl do dojo, tak jsem si říkal, tady končím, na to nemám reflexy, chodil jsem se tam nechat vykuchat asi dva dny. Dneska už se tomu směju... Pak jsem měl podobný zásek na mostě. A včera jsem si řek, půjdu do toho víc agresivně, a během jednoho sezení jsem dal most, Centipede, a navrch Lady Buttefly. Ted jsem zvědavej co mi s tím nadšením udělá Genijiro...

Každopádně zatím se mi moc líbí, že pokaždý když dojde k záseku, tak to není úplná stěna. Vždycky má člověk možnost zkusit něco jinýho, nebo pracovat na nějakém vylepšení.
    TERZ
    TERZ --- ---
    SCHMEJDE: Tohle byl pokaždé zákařnej fight. První/druhá fáze jsou easy, ideálně neplýtvat gourdy ale třetí... třetí je hnus.
    SCHMEJDE
    SCHMEJDE --- ---
    ja som skoncil na poslednom bossovi.. prva faza sa da, druhu ho dam cez shadowrush a tretiu beham okolo a snazim sa najist prilezitost ho seknut.. niekde robim chybu bo do 4tej som sa zatial nedostal :(
    JOPS
    JOPS --- ---
    ta hra ma takove zvlastni kouzlo, dokaze me vzdycky tak strasne nasrat a pak ja idiot to druhy den spustim znova...

kurva :)

a vcera jakou jsem mel radost, ze se mi povedlo vykryt utok halapartnou koleckem :)))) ehm :)

stejne me sundal, ale jsem tak nejak zvyklej :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KOZLIKK: který myslíš?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NJORL: zkousel jsem uplne novou hru a za hodinku jsi u genichira... vsechny nepratele uz znas, bossove vis jak se hybou, jak utoci... s vybavou a utokem z ng musi byt ng+ pruchod “snadnejsi”... treba se pletu, ale vyhybal bych se minibossum (krome tech povinnych) neb davaji uz jen exp a za tech 80 hodin znas prostredi nazpamet... cili uz jdes jen po ruznych zakoncenich pribehu a nepovinnych bossech...
    NJORL
    NJORL --- ---
    KOZLIKK: Ja jsem cetl ze boj v NG plus je dost jiny. Nebude moct jednoduse blokovat. Posture dmg za block bez deflektu bude mic velky. Takze boss fighty na blizko budou dost jine
    NJORL
    NJORL --- ---
    _KOFILA_: Jak to myslis za tri hodky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam