Jeden z nejkrasnejsich zazitku v Sekiro jsem mel v pondeli. Strasne me drtil ten druhy boss v Dojo - Vilhelm Shadow something ... Vlezl jsem dovnitr, dostal facku a sel jsem k zemi. Tak jsem se na to vykaslal a nasel jsem si moba, kterej mel stejnej move set a stravil jsem s nim 5 hodin. Ze zacatku me drtil, ale pak jsem se naucil jeho move set nazpamet a na konci se me ani nedotkl. Byl to proste tanec kde mob tahal za kratsi konec. Jak uz tady nekdo zminil, cokoliv udelal, ja jsem mel odpoved. Vybaven touhle skolou jsem se na bosse a voila, na prvni pokus sel dolu. Ani se me nedotkl. Prestoze mel asi jeden nebo dva jine utoky navic.
Bohuzel jen malo bossu v Sekiro funguje na tomto principu. Naucit se moveset na mobech a pak jit do areny s drsnejsi verzi toho sameho.
Treba ten Owl ma moveset, kterej je uplne unikatni a ja s tim proste strasne zapasim ... jedna chyba, rozhodi me to a muzu se jit klouzat ... dokonce v jeho pripade uz umim deflektovat 99% vseho, co na me hodi. Ale i perf deflekty mi berou posture a ve chvili, kdy me srazi na kolena tak jsem proste mrtvej homolka ...