• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Why Dark Souls Is The 'Ikea' Of Games
    https://www.youtube.com/watch?v=vid5yZRKzs0
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak včera mi dorazilo od kámoše z Ovy.
    No baví mě to no :) Udělal jsem si takový loap abych měl alespoň nějaký skill a lepší stealth. Hned jak jsem dostal zvonec tak jsem šel do tý minulosti. V podstatě jsem tam nic neudělal ještě. Jen jsem ulovil asi pět šupin, ale nevím co za ně koupit nebo jestli nechat u sebe.
    Kurňa tak ještě dneska a jinak jedu na Moravu na Velikonoce. Sakra :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Po peti vecerech snazeni je demon dole. Zadneh syr, zadnej sebevrazednej pad z utesu, zadny obihani z dalky a osekavani. Sli jsme telo na telo mano a demon. Uskakoval jsem mu pod nohama fenoval fire bally. Do treti faze bez lahvicek ale furt mam revive. OK dam to ... beru cukrik na pul HP ale double dmg taham pistalu a stun! Davam mu po prdeli a druhej stun! Uz ma pulku zdravi a najednou zjistuju ze na treti stan nemam emblemy, mam jen pul zdravi .. sok! Demon toho hned vyuzije da mi po papuli a jsem dole ... nadech vydech ... revive. Mam centak zdravi, zadna lahvicka, a on je furt v pulce. Ale nevzdavam to! Tocim se kolem nej jak nejvetsi ninza a posledni milimetr jeho hp mizi pod mou katanou. Me zbyva centak a jinak nic ... vykriky! Vykriky stesti! Plac! A pak me zprazila manzelka at nervu ze se deti chystaj na kute. ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HOMOLKA: dneska v 19:20 davam s kamosem DS3 od zacatku, kdyby ses nudil, heslo 6666
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HOMOLKA: ja pochybuju, ze se k tomu nekdy dostanu, ale mozna to prdnu na PtD a DSR necham zatim cisty... vyhoda dvou verzi :)
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    PHOW_SAATCH: kdyz ja jeste ani nehral daughters of ash...ale vypada to zajimave. Imho je super ze to bude pro remastered i ptde.
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    SCHMEJDE: aha.. shit ten asi nemam.. neposlouchal jsem jeji rozhovor se sculptorem a ten uz je tedka fuc
    SCHMEJDE
    SCHMEJDE --- ---
    DANCHEZ: jj, nazyva sa to hirata estate second memory a aby si sa tam dostal potrebujes Father's Bell Charm
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    SCHMEJDE: aha.. ja myslel ze se tam jenom za nejaky cas vratis.. bavime se teda o Owl fightu v horici hirate
    SCHMEJDE
    SCHMEJDE --- ---
    A pistalka funguje v 3tej faze.. pockas si kym prejde ten ring of fire das mu tak 1/4 dole a potom uz len piskas a sekas a demon padne..
    SCHMEJDE
    SCHMEJDE --- ---
    DANCHEZ: Lady butterfly som mal, ta je v obdobi 3 roky pred dejom.. Owl a ti minibossovia su ale v inom case.. teda potrebujes od Emmy daky item aby si sa tam vedel dostat..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Corrupted Monk mš bavil. Pokud se boss dá zabíjet stealth tak to je podle mě ta pracá esence Sekiro. Takové ty souboje na půl hoďky jsou sice fun, ale mám rád když je víc možností.
    NJORL
    NJORL --- ---
    DANCHEZ: Prej jo
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    NJORL: aha! dik.. jinak na demona v treti fazi prej pistalka stejne nefunguje

SCHMEJDE: jo tys tam nebyl vubec? takze jsi ani nemel babu?:)
    NJORL
    NJORL --- ---
    DANCHEZ: V Hirate revisited jsou 2 mini bossove ktere dropuji. Z owla je memory.

Ja se ted pachtim s Demonem ... uz jsem ho dostal do treti faze ale nez jsem piskl na pistalku byl jsem dole. :)
    SCHMEJDE
    SCHMEJDE --- ---
    DANCHEZ: su tam daky 2ja mini bossovia po ceste k nemu, len teda som nemal tu lokaciu vobec otvorenu, lebo som nenacuval spravne.. a zistil som to az po tom co som zabil divine dragona.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    SCHMEJDE: Owl v hirate myslim nedropne prayers bead.. teda podle wiki.. ale je fakt ze jeden mi chybi...

btw. hrozne jsem se trapil s Monkem a kdyz jsem ho konecne dal tak jsem si uvedomil ze jsem mel celou dobu aktivni Demon Bell:D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam