• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    NJORL: aha! dik.. jinak na demona v treti fazi prej pistalka stejne nefunguje

SCHMEJDE: jo tys tam nebyl vubec? takze jsi ani nemel babu?:)
    NJORL
    NJORL --- ---
    DANCHEZ: V Hirate revisited jsou 2 mini bossove ktere dropuji. Z owla je memory.

Ja se ted pachtim s Demonem ... uz jsem ho dostal do treti faze ale nez jsem piskl na pistalku byl jsem dole. :)
    SCHMEJDE
    SCHMEJDE --- ---
    DANCHEZ: su tam daky 2ja mini bossovia po ceste k nemu, len teda som nemal tu lokaciu vobec otvorenu, lebo som nenacuval spravne.. a zistil som to az po tom co som zabil divine dragona.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    SCHMEJDE: Owl v hirate myslim nedropne prayers bead.. teda podle wiki.. ale je fakt ze jeden mi chybi...

btw. hrozne jsem se trapil s Monkem a kdyz jsem ho konecne dal tak jsem si uvedomil ze jsem mel celou dobu aktivni Demon Bell:D
    SCHMEJDE
    SCHMEJDE --- ---
    DANCHEZ: tiez som dal return ako prvy ending a missol som hirata a teraz na NG+ musim dohrat celu hru na to aby som si odtial vzal tie posledne 2 prayer beads.. Ale bossovia su zatial lahky, tak hadam to ostane az do konca take
    SCHMEJDE
    SCHMEJDE --- ---
    LLGHOSTLL: na kazdy cukor jeden.. teda 5 + 1 lebo jednej lokacii su 2ja naraz..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    DARK SOULS 4
    Požár Notre-Dame: První snímky vnitřku vyhořelé katedrály – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/....html?fbclid=IwAR3iIFs-xg2E-Xyu82gXa__DBtHWDuND9UTIjNONYe7nm0ss7p3sUGUyCwg
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    NARKOTIX: to ja uz splnil, chybi mi akorat demon a geni/isshin fight, vim ze to neni nutny ale dal bych si ho:)
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    DANCHEZ: na return vubec Hirata lokaci nepotřebuješ... To je purification.

Na return mas splnit ranec věcí ještě před owlem v Castlu.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    snazim se o return ending, porazil jsem divine bosse a vzpomnel jsem si ze jsem neudelal Owl v Hirata.. a on uz tam neni.. je pozde uz na to? nebo musim projit Hiratu od prvniho "bonfiru"?
    KALTY
    KALTY --- ---
    Zítra mi posílá kámoš Sekiro domů, takže dojedu Nioh a jdu na to. Už se těším/netěším :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    pisou tam jasne BEAST... jeste nejake dotazy?
    ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JOPS: jako pomohli mi pouzil jsem je 3x ale spis sem to vyblokoval nebo jak se tomu rika :-)))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    sem cetl,ze ty prskavky obecne zvirata moc nemusej .)
    JOPS
    JOPS --- ---
    CHEWBACCA: takze na kona petardy jo ? :) jsem je taky objevil nedavno. Ja s nima behal docela dlouho, ale nejak jsem si je zapomnel nechat primontovat na ruku :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    díky všem za reakce a rady, příště zas :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KOZLIKK: tohodle pana jsem minul to je pravda
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Hotovo
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KOZLIKK: ja to hraju poctive ale nemam cas na studovani veci kolem.

Prskavky uz mam tak ho jdu zkusit
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KOZLIKK: ty ve ale paraple sem ted kupoval! a pak mi je stejne k prdu dyz sem potkal pana Saze! ja uz myslel ze du na Geňu a vono prd!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam