• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    _KOFILA_: ale to bylo uz v lednu mistre
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Bloodborne by heyZeusHeresToast in 47:59 - AGDQ2019
    http://www.youtube.com/watch?v=v6kJak0Hltk

zeus skvělej jako vždy!
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    Dark Souls by catalystz in 1:25:27 SGDQ2019
    https://www.youtube.com/watch?v=rjUbGYTGHIs

10/10
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: ještě jsem neviděl robota, co by se hejbal stejně jako člověk, ty jo? :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ten pohyb postavy je debilní... a ve dvojce uplně to samé...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    me prijdu Surge trochu hloupe, nemuzu si pomoct, ale to je asi jen moje domenka
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON: tj. měl jsem k tomu zpočátku trochu odpor, ale nakonec se z toho vyklubalo příjemné osvěžení
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON: já mam rozhranou jedničku, ale her moc a času málo...ale přijde mi to zatim docela zábavný :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    Je to asi tim prostredim, ale z toho surge mam porad takovej divnej pocit
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    The Surge 2 - Dev Gameplay Walkthrough
    https://www.youtube.com/watch?v=0e7zI9Ynr5s
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: jo! ztratili jsme lidskost...
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: nas ostrilene borce to neslozilo, jenom nam nejak dosli humanity :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: právě, že jen malinko a kvůli tomu to nemá vůbec cenu :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: zkuste SL1, malinko to tu brnkačku naruší.) ale jen malinko...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    WOTAR: v těch dvou je to teda docela brnkačka
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    PHOW_SAATCH: Tak klidně dejte vědět někdy, taky procházim s kámošem právě, teď jsme v Irithylu:-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    WOTAR: včera jsem na Steamu s kámošem kosil Abyss Watchers zrovna... prošel jsem to jednou komplet celý a teď to jedem v coopu
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    EATHAT: Do ringed city je myslim vstup až v kilnu před finálním bosem skrz bonfire, do druhýho musíš pokecat s modlícím se cápkem v Cathedral of the Deep, bonfire Cleansing Chapel.

JOPS:
    PHOW_SAATCH: Taky jsem ho dal až s fantomama, měl jsem štěstí na nějakýho borce, co věděl jakou má slabinu a docela to řezal, takže jsem ho taky nakonec upižlali, easy to ale rozhodně nebylo.

Btw koukal jsem teď na nějaká videa popisující lore Dark Souls a musim teda říct, že pokud se dá mluvit o hrách/gamedesignu jako o umění, tak Dark Souls je pro mně asi největším příkladem.
    Jinak s kámošem procházíme znovu DS III na Steamu, tak kdo by chtěl kdekoliv ve hře s něčim pomoct, stačí říct, mám dost postav na různých úrovních.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: Darkeater Midir? Ten je v Ringed City... na toho jsem si povolal a nakonec padnul.. ale souboj tak na 20 min :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    v tom DLC je asi jedinej boss, ktereho jsem nebyl schopnej z cele serie porazit. At sam ci s kamosema, proste jsme ho nedali. Tusim, ze slo o draka :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam