• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CHEWBACCA: a kun, resp. jezdec :) je pod drnem .. a nebyla to nakonec az takova prace, to me ted vic sere ten fialovej ninja v pralese
    PIETA
    PIETA --- ---
    PHOW_SAATCH: To mi ještě nic neříká, já měl naposledy souboj s montážní linkou.

Moc se mi líbí, jak jsou ti bossové a občas i jiní nepřítelé rozebíratelní. Jak přijdou o nějakou součástku, a hned se to projeví i na chování.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PIETA: souboj s bagrem je nejvíc :)
    PIETA
    PIETA --- ---
    Pro mě je to první soulsová hra, do které jsem se pořádně dostal, takže to náležitě prožívám. (:
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PIETA: The Surge mě bavil, ale zatim jsem ho nedohrál, nějak jsem v něm zakys, pak jsem hrál chvíli Nioh, abych si koupil Sekiro a obě předchozí hry úplně vytěsnil z paměti :)
    PIETA
    PIETA --- ---
    Já se nedávno pustil do The Surge (1) a dost to žeru. To prostředí, jak se člověk většinu času toulá vnitřnostma továrny, je vynikající.

Zatím jsem to dopracoval do R&D, kde si mě strašně dlouho dávali obyčejní plamenometčíci, než jsem jakž takž přišel na to, jak na ně. Aktuálně mě nejvíc dává, jaká je tahle zóna strašný bludiště, teď vůbec nevím, až to večer pustím, kam vlastně mám jít dál. (:
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Ta kamera v bossfightech cloveku zrovna moc nepomaha... uz to skoro bylo, kdybych nechodil ke zdi, kde se uplne zblaznila, fuck :D
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    JOPS: nevzdavaj sa :) ked ti klikne ten blok/deflect system, zrazu je to parada. pre mna lahsie ako DS a BB, asi aj kvoli neexistujucej stamine. Ale priznam sa, ze som to este nepresiel, zakysol som na poslednom bossovi a tam som to pauzol kvoli inym hram
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    to nezní špatně:

Nazývat Fallen Order jako soulslike by nicméně nebylo úplně stoprocentně přesné. The Surge 2 je soulslike. Code Vein je... Souls, v podstatě – tam už se pomalu ani nehodí ono zjemňující „like“. Nové dobrodružství rytíře Jedi naopak působí jako slitina Tomb Raiderů, perských princů a Sekira. Sekirolike s bonusem.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    NAGASAWA: Opičák byl na 20+ pokusů... pak jsem se na to vybod a uběhal ho....prostě kolem dokola asi 30 min, ale lepší než další pokusy. Na druhou stranu Genichira i Owla jsem dal na ferovku na par pokusů, taky bych se k tomu měl vrátit, jsem před monastery.....nicméně ještě ted uběhat Mikoláše a Wet nurse a platina z Bloodborne je moje.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JOPS: tomu rozumim :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    CHEWBACCA: clovece, ja v patek mam dovolenou, tak bych uz rad to v patek nastartoval :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JOPS: vydrz DS dohraju do pristiho vikendu a necham ti to za rekneme talir.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Sekiro jsem zapauzoval u opicaka kvuli Death Stranding a mam trochu obavu, ze mi bude trivat minimalne tyden, nez si zase zvyknu na smysl pro rytmus utoku a obrany. Kdyz se Sekiro bere jako Patapon, tak je to potom o neco pricetnejsi.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ja nejak nemam odvahu to sekiro spustit... Skoncil jsem ve fazi, ze me vyndavaj s prstem v nose obycejni mobici. Jednoho dam, zpocenej az na zadech a pak hup a mam tam druheho, toho sameho a ten me sunda :)

No a na konika nejak nemam koule. Parkrat jsem se na nej podival, parkrat jsem zbesile prchal, ale stejne jsem neutekl :)

Mno, asi si pujdu koupit ten Death Stranding :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CHEWBACCA: konika jsem zkousel dvakrat, ten me ceka ted, takze tak za mesic nashledanou :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    CHEWBACCA: Ach taaaaaak
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NAGASAWA: ja u nej neskoncil ze bych ho nedal ale skoncil kvartal :-D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    CHEWBACCA: Giyoubu Oniwa? Tak easy. Po dvaceti pokusech zjistíš, ze stačí akorát odvracet útoky a poslechnout si monolog chlapíka u mrtvoly koně. Taky mi přišel nesundatelnej, ale po tom co přišlo dal jsem na nej rad vzpominal.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Bude hůř. Youzu byl na pohodu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam