• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PIETA: ale pořád lepší, než dostat u hraní infarkt :)
    PIETA
    PIETA --- ---
    Tak aspoň že v tom nejsem sám. (:
    JOPS
    JOPS --- ---
    ty voe, ja mel kurva problemy i s malickem kvuli dualshocku a castecne fakt bolavy pazoury, ze me bolel hřbet ruky. Ja nebyl ani schopnej pevne cokoliv stisknout. Kdyz jsem napnul prsty, tak to bolelo a na 99% to bylo zpusobeno kombinaci DualShock a mobil+tablet :)

pak jsem byl skoro pul roku s prestavkama ve spitale (kvuli ramenu a to nemelo nic spolecneho s hranim) a problemy zmizely. Fakt to chtelo poradnou pauzu :)

a v te dobe jsem fakt hodne hral Dark Souls :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    PIETA: ja byl u ortopeda s neobvykle namozenou pravou nohou ze slapani plynu v GT :) obcas jsou ty hry narocny i fyzicky :)
    PIETA
    PIETA --- ---
    PHOW_SAATCH: Tohle se mi u hry zatím nikdy nestalo. Nejvíc jsem se zatím zřídil u The House of the Dead: Overkill, kde to dávalo smysl, protože jsem celou dobu mířil na obrazovku "light gunou", a zádový svaly to úplně neskously. Nebo bubnování v Rock Band a poskakování v DDR, tam to taky občas dopadlo neslavně.
    Ale tady akorát sedím s ovladačem v ruce. Takhle by to přece dopadat nemělo. (:
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PIETA: chce si to dávat pauzy, je to psychicky i fyzicky náročná disciplína, vim o tom svoje... u Sekira se mi tohle ale už nestává, za to mě začla z gamepadu bolet pravá ruka :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PIETA
    PIETA --- ---
    Došel jsem k nanobossovi pod raketou. To je zlý, to je zlý.
    Za hodinu a půl snažení jsem ho třikrát dostal do druhý fáze. Jednou z toho jsem se ho pak dokázal i dotknout.

Šíleně mě bolí břišní svaly, mimo jiný. Asi jsem celou dobu dejchal dost nevhodně.
    Nejsem si úplně jistej, jestli tohle vůbec dávám. Jako že v okamžiku, kdy je mi z hraní hry fyzicky špatně, už se možná přepínám moc.
    Uf.
    PIETA
    PIETA --- ---
    PIETA: A hra si toho zřejmě taky všimla, takže nepřátelé najednou s oblibou chodí po dvou až třech. Tfuj. (:

Chrysalis armour dobrý, ale teď jsem si vyrobil Asclepia a našel elektroléčbu lvl. 5 a to je teprve mazec. Na to, že hraju jak lama a za každý dvě rány, co dám, obvykle aspoň jednu dostanu, tak najednou končím většinu bojů na max životech. A navíc jako operator class to spotřebuje nula nula nic core power, takže se mi k tomu vejdou všechny implantáty, který bych chtěl mít (when energy is high: extra attack speed, extra impact, extra stamina regen - mňam).
    Jen se trochu bojím, že jestli někdy zjistím, že potřebuju lepší defense, že se mi bude strašně, strašně těžko odvykat. (-;
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Long-arm Centipede Giraffe... dlouho jsem se u bosse tak nepobavil :)
    PIETA
    PIETA --- ---
    Tak jsem se dosurgoval do executive boardroom. To byl... hezkej moment.

Mám dojem, že hra tak úplně nepočítala s tím, že jsem se po odemčení security licence vrátil do R&D a nafarmil tam chrysalis armor a ty jejich drápy. Najednou jsou běžní nepřátelé... No, prostě běžní, na to nějak nejsem zvyklý. (:
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PIETA: to je jak v hudbě, nejsou důležitý noty, ale mezery mezi nima :)
    (v souls hrách jsou největší svině mobové, který klamou tělem - belhaj a šouraj se jak Zeman u klenotů a když se dostaneš na určitou vzdálenost, tak udělaj přískok jako by do sebe kopli lahev Becherovky :)
    PIETA
    PIETA --- ---
    PHOW_SAATCH: Surge není pomalej. Surge je rychlej, akorát má mezi tím rychlým občas trochu mezery. d-:
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PIETA: nesmíš číst příspěvky od autistů, to je jiná kategorie :)
    Surge mi dělal problémy tim, jak byl pomalej, Sekiro teď zas tim, jak je rychlej, ale abych řek pravdu, tak je to pro mě ta zábavnější varianta... momentálně mam rozdělanej Genichiro Ashina bossfight a to je fakt žůžo! :)
    PIETA
    PIETA --- ---
    Hlavní je nečíst, co k tomu lidi píšou na netu. Prej "Black Cerberus easy, dal jsem ho napodruhý". Pffft. Přes hoďku jsem tam za ním běhal. Cestou je akorát jeden nepřítel, co nejde oběhnout, a než jsem to dodělal, měl jsem na další core power level...
    PIETA
    PIETA --- ---
    Dal jsem toho mizeru sekuriťáka a teď si běhám s plazmosekerou. (:
    A taky jsem otevřel pár dveří, co šly jenom s jeho přístupem, a vzhledem k tomu, co z nich vylezlo, se začínám dost bát, co na mě ta hra ještě vybalí. (:
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PIETA: tak good luck

KOZLIKK: btw: včera jsem zažil menší šok - našel jsem hře jedny dveře, který se neodemykaly z druhý strany :D
    PIETA
    PIETA --- ---
    Tak jsem se vymotal z R&D a doťapal až k dalšímu bossovi... Který v rámci bossfightu přivolává úplně prvního bosse jako svého pomocníka.
    No, graduje to pěkně. (-;
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    KOZLIKK: 2.5 hod? OMG :) jsem ted na schodech v Ashina Castle, pripomina mi to trochu schody v DS3 pred Lothric Princem tusim... je to fakt prdel a zacinam se pomalu dostavat do rytmu ;)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KOZLIKK: Neoredpokladam ze to bylo 8 new game plus v rade
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam