• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    PIETA
    PIETA --- ---
    PHOW_SAATCH: Surge není pomalej. Surge je rychlej, akorát má mezi tím rychlým občas trochu mezery. d-:
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PIETA: nesmíš číst příspěvky od autistů, to je jiná kategorie :)
    Surge mi dělal problémy tim, jak byl pomalej, Sekiro teď zas tim, jak je rychlej, ale abych řek pravdu, tak je to pro mě ta zábavnější varianta... momentálně mam rozdělanej Genichiro Ashina bossfight a to je fakt žůžo! :)
    PIETA
    PIETA --- ---
    Hlavní je nečíst, co k tomu lidi píšou na netu. Prej "Black Cerberus easy, dal jsem ho napodruhý". Pffft. Přes hoďku jsem tam za ním běhal. Cestou je akorát jeden nepřítel, co nejde oběhnout, a než jsem to dodělal, měl jsem na další core power level...
    PIETA
    PIETA --- ---
    Dal jsem toho mizeru sekuriťáka a teď si běhám s plazmosekerou. (:
    A taky jsem otevřel pár dveří, co šly jenom s jeho přístupem, a vzhledem k tomu, co z nich vylezlo, se začínám dost bát, co na mě ta hra ještě vybalí. (:
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PIETA: tak good luck

KOZLIKK: btw: včera jsem zažil menší šok - našel jsem hře jedny dveře, který se neodemykaly z druhý strany :D
    PIETA
    PIETA --- ---
    Tak jsem se vymotal z R&D a doťapal až k dalšímu bossovi... Který v rámci bossfightu přivolává úplně prvního bosse jako svého pomocníka.
    No, graduje to pěkně. (-;
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    KOZLIKK: 2.5 hod? OMG :) jsem ted na schodech v Ashina Castle, pripomina mi to trochu schody v DS3 pred Lothric Princem tusim... je to fakt prdel a zacinam se pomalu dostavat do rytmu ;)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KOZLIKK: Neoredpokladam ze to bylo 8 new game plus v rade
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    PHOW_SAATCH: na te hre je nejlepsi, ze jakakoliv nova vec je neco jako zkouska na zakladni skole, nevis nic, peklo, stres, opakovani. ja dal prvni pruchod asi za 28 hodin, kdyz jsem to projel po osme tak jsem byl vcetne vsech bossu a minibossu asi na 2,5 hodinach, fakt skvely a dam si to rad nekdy znovu. :))
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    PHOW_SAATCH: Myslím ze sem před nim zdrhal, spad do díry ( se zebrikem) tak jsem na něj skočil a dorubal
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    PHOW_SAATCH: hele taky jsem si vzpomel ze jsem ho dal na par pokusu a pak zakys u dvou samuraju. Zejtra si pro to jedu k bobkovi tak si to za cas dam cely znova a do konce.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CHEWBACCA: a kun, resp. jezdec :) je pod drnem .. a nebyla to nakonec az takova prace, to me ted vic sere ten fialovej ninja v pralese
    PIETA
    PIETA --- ---
    PHOW_SAATCH: To mi ještě nic neříká, já měl naposledy souboj s montážní linkou.

Moc se mi líbí, jak jsou ti bossové a občas i jiní nepřítelé rozebíratelní. Jak přijdou o nějakou součástku, a hned se to projeví i na chování.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PIETA: souboj s bagrem je nejvíc :)
    PIETA
    PIETA --- ---
    Pro mě je to první soulsová hra, do které jsem se pořádně dostal, takže to náležitě prožívám. (:
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PIETA: The Surge mě bavil, ale zatim jsem ho nedohrál, nějak jsem v něm zakys, pak jsem hrál chvíli Nioh, abych si koupil Sekiro a obě předchozí hry úplně vytěsnil z paměti :)
    PIETA
    PIETA --- ---
    Já se nedávno pustil do The Surge (1) a dost to žeru. To prostředí, jak se člověk většinu času toulá vnitřnostma továrny, je vynikající.

Zatím jsem to dopracoval do R&D, kde si mě strašně dlouho dávali obyčejní plamenometčíci, než jsem jakž takž přišel na to, jak na ně. Aktuálně mě nejvíc dává, jaká je tahle zóna strašný bludiště, teď vůbec nevím, až to večer pustím, kam vlastně mám jít dál. (:
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Ta kamera v bossfightech cloveku zrovna moc nepomaha... uz to skoro bylo, kdybych nechodil ke zdi, kde se uplne zblaznila, fuck :D
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    JOPS: nevzdavaj sa :) ked ti klikne ten blok/deflect system, zrazu je to parada. pre mna lahsie ako DS a BB, asi aj kvoli neexistujucej stamine. Ale priznam sa, ze som to este nepresiel, zakysol som na poslednom bossovi a tam som to pauzol kvoli inym hram
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    to nezní špatně:

Nazývat Fallen Order jako soulslike by nicméně nebylo úplně stoprocentně přesné. The Surge 2 je soulslike. Code Vein je... Souls, v podstatě – tam už se pomalu ani nehodí ono zjemňující „like“. Nové dobrodružství rytíře Jedi naopak působí jako slitina Tomb Raiderů, perských princů a Sekira. Sekirolike s bonusem.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    NAGASAWA: Opičák byl na 20+ pokusů... pak jsem se na to vybod a uběhal ho....prostě kolem dokola asi 30 min, ale lepší než další pokusy. Na druhou stranu Genichira i Owla jsem dal na ferovku na par pokusů, taky bych se k tomu měl vrátit, jsem před monastery.....nicméně ještě ted uběhat Mikoláše a Wet nurse a platina z Bloodborne je moje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam