• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    TAP
    TAP --- ---
    NAGASAWA: tak jsem dneska zjistil, čim to bylo. při tvoření postavy se mi během zadávání jména místo latinky cpaly nějaký japonský (?) znaky, mávnul jsem nad tim rukou, ale kvůli blbýmu jménu mě to vyhazovalo z onlinu. takže 38 hodin utopenejch v parakotoulech ve stokách Yharnamu asi pouštim k vodě, už jsem zjistil, jak napsat jméno normálně (přidat en klávesnici v systému PS) a jedu pěkně odznova. messengeři v čepicích na každým rohu za to stojej!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAP: u me cajk, akorat mi to napsalo, ze 28 ledna bude udrzba serveru, ale pripojeni drzi
    TAP
    TAP --- ---
    moh byste prosim někdo zkusit, jestli se vám jde v Bloodborne připojit do onlinu? na PSN připojenej jsem, v menu BB taky online spustim, ale když se mi načte samotná hra, okamžitě mě to vyplivne (Lost connection to the network. Returning to title menu.)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    FRIZER: no, první jsem projel komplet, abych měl všechny Prayer Beads a NG+ a dál jsem jen vše probíhal a zabilej bose za který je Memory, abych měl attack power.
    Jeden gameplay jsem měl už za sebou, ten krátkej konec... takže tenhle jsem se neučil mechaniku a tak.

PHOW_SAATCH: no, nebylo to úplně smooth

JOPS
    JOPS --- ---
    LAHINO: ono me teda bolelo na to jenom koukat :) ten byl marnej o hodne vic nez ja a to jeho skakani, to jsem u toho kroutil ocima :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    PHOW_SAATCH: to je jak pit pivo brckem
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    XLEEF: nějak si nedokážu představit, jak hraju Sekiro s angínou :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    _KOFILA_: traktoristo
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    CHEWBACCA: Masochisto!
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LAHINO: jojo aj ma to bolalo.
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    CHEWBACCA: pozerat ako to hra bez Lock-On ma boli :D
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    XLEEF: 6 průchodů za 45 hodin?
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    Uf ... tak se povedlo v NG+5, nejhorší je all skills.. to je nekonečný, ale angina pomohla :)

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    MOOORTAAAL BLAAADEEE!!! :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CHEWBACCA: :) ja jsem aktualne u Guardian Apea, zabava velika
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ruda vs Sekiro - zatim 0:10 pro Sekiro :)

Sekiro: Shadows Die Twice | Gameplay nekompromisního samurajského trenažéru | PC | CZ 1440p60
    http://www.youtube.com/watch?v=En1e1Uu6n7s
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Mam rad kdyz ne hra donuti sproste nadavat. To se hned pozna ze je to kvalitka :) tolik povanocnich ku... a cu.... u nas dlouho nelitalo jako dneska s dvojkou na zile cca 40 pokusu nez lehnul Tachibana Muneshige
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    PHOW_SAATCH: ja se teda kralovsky bavim u Niohu. Asi mi to sedi vic nez sekiro. Mam rad grindik a ladeni gearu/buildy a tak. Treti boss dole prvni dva levely trikrat otoceny a je to vynikajici.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CHEWBACCA: začal jsem podvádět Nioh Sekirem a čvachtam si ještě víc :) mam otevřenejch 36 bonfirů a teď mě čeká asi už neodkladně ten Genichiro Ashina...
    PIETA
    PIETA --- ---
    U mě teda žádnej pokrok. Co mi Surge naložil tak, že mě to bolelo doopravdy, tak jsem se k němu ještě nevrátil. Trochu se toho obávám; už jsem na bossovi strávil hoďku a půl a moc slavně se mi teda nevedlo. Nevím, co bych dělal, kdybych tam strávil další hoďku a půl a nedal to.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Zacal sem podvadet DS Niohem a musim rict ze si cvachtam jak manza z mimibazaru co mu stara k veceri uvarila parkovou pizzu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam