• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    EATHAT: 1 rozhodně
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    EATHAT: Dark Souls 1 remaster
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    je dostatecne hnusne a ja mam dostatecne v pici s prominutim letos ze potrebuju poradit...
    darksouls 1 remaster nebo darksouls 2? trojku jsem dohral...resp. mam na tom asi 120hodin uz:D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TAP
    TAP --- ---
    LION_DON: fskutečnosti Darkerst Dungeon
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mortal Shell - Announcement Trailer
    http://www.youtube.com/watch?v=snpXO73u5sw

Mortal Shell predstavený, nechal sa inšpirovať Dark Souls | Sector
    https://www.sector.sk/novinka/239550/mortal-shell-predstaveny-nechal-sa-inspirovat-dark-souls.htm
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    Ok, díky :-) Kouzla jsem od něj předtím všechny vykoupil takže pohoda.
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    TEEPEK: ano, dá ti Pyromancy flame, takže to, co máš na začátku. Přišels možná o jeho kouzla
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    Ahoj. Chtěl bych poprosit o pomoc. Hraji poprvé Dark Souls 1 jako Pyromancer. Dověděl jsem se, že Laurentius by mi měl nabídnout nějakou rukavici :) Není to náhodou jen ta, kterou mám jako Pyromancer od začátku a je to možnost pro ostatní povolání metat oheň? Laurentius je mrtvý, Eignyi je mrtvý (všichni jsou mrtví Dejve), pyromanci mám 13 takže vidím Quellanu. Přišel jsem o něco? Díky...
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    Zas po delší době hraju DS, jedu si Solaire cosplay pac pomáhám kámošovi s prvním průlezem a nějak jsem se zamyslel nad SunBro's legendárníma hláškama - co říkáte na "Kéž bych já mohl tak nehorázně žhnout"?:))
    BANANZLUTY
    BANANZLUTY --- ---
    Vypujceno z NIH
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    LAHINO: Akorát podle toho čí budeš chtít brnění se rozhodni koho sejmeš prvního....muzeš pak koupit brnění toho druhého
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    STRANGERD: hladal som sign pred bojom a nic, az som sa doguglil, ze musim byt human...tento aspekt mi nejak usiel. tak som skusil boj so Sunbrom a je to o dost lahsie (ale stale som ich nedal). diky za rady, praise the sun.
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    LAHINO: neni tak tezky je zabit, jak psal Lion_Don, ale taky neni obvykle problem najit summon sign hned pred fog gate plus nahore na jednech z tech dvou schodu do ty haly ma svuj sign vrchni Sunbro, kterej je samotnej vcelku schopnej jednoho z nich tankovat v prvni fazi boje...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: spis bud spencer a terence hill...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LAHINO: jo, Ornstein a Smough... to je dvojka... skoro jak Laurel a Hardy :)
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    LAHINO: na solo je dobry nejdriv sundat Ornsteina.. Smough se pak da stun locknout urcitejma zbranema s R2 a jen si hlidas to jeho nadskakovani, kdyz si u nej moc blizko
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam