• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PIETA: já nějak ztratil trpělivost... že bych to zas zapnul? :) mně se strašně líbí ten setting, ale postup dost pomalej a pak přišly pod ruku jiný věci... jinak gratulace a chápu tvoje nadšení :)
    PIETA
    PIETA --- ---
    Ha! Porazil jsem Rogue Process v The Surge, co mě posledně tak strašně vyklepal, viz PIETA. Další hodina práce, ale dal jsem to. A jsem obzvlášť hrdej na to, že jsem si nenašel žádnej návod, ale prostě jsem tam chodil, až jsem přišel na to, co na něj platí.

Tohle je fakt ta nejtěžší hra, jakou jsem kdy dohrál. Pořád tomu nějak nemůžu uvěřit.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: to se ti nedivim;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: zbejvaj mi dva poslední bossfighty v SEKIRO a vůbec se mi do toho nechce :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    HAVANA: proboha jen to ne...
    no more cisla za nazvama her od from software... nebo zacnu litovat te platiny co jsem si v ni udelal...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    bloodborne 2?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Neoficiální mod umožňuje hrát Sekiro v multiplayeru » Vortex
    https://www.vortex.cz/neoficialni-mod-umoznuje-hrat-sekiro-v-multiplayeru/
    JOPS
    JOPS --- ---
    EATHAT: takhle se poznaj slabsi kusy :-D
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    HAVANA: to sem hral...pujceny ps 4 pro na to...lol vratil jsem to po vikendu nedohrany a s ulevou pustil zas pc;))
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    EATHAT: Bloodborne
    EZEE
    EZEE --- ---
    SWAMPS OF CORSUS DLC - UPDATE NOTES
    https://www.remnantgame.com/en/news-article/11417463
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    EATHAT: DS1R
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    EATHAT: 1 rozhodně
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    EATHAT: Dark Souls 1 remaster
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    je dostatecne hnusne a ja mam dostatecne v pici s prominutim letos ze potrebuju poradit...
    darksouls 1 remaster nebo darksouls 2? trojku jsem dohral...resp. mam na tom asi 120hodin uz:D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TAP
    TAP --- ---
    LION_DON: fskutečnosti Darkerst Dungeon
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam