• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    PHOW_SAATCH: v zadku
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: a banánem :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak lidi to hrajou i na taneční podložce zejo
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LA_PIOVRA: MS beta byla časově omezená, nestih jsem dát prvního bosse, kterym to končilo... Dark Souls jsem dohrál s myší a můžu zodpovědně říct, že v soubojovym systému to nebyl žádnej handicap, jen pohyb v menu a inventáři je dělanej pro konzolisty, takže to není tak user-friendly... že to nejde hrát bez gamepadu je čistá pověra
    NJORL
    NJORL --- ---
    LA_PIOVRA: Mel jsem to stejne jako Ty. Ale ted hraju na gamepadu vse co jde i na PC. Je to proste na urcity typ her MNOHEM lepsi a taky si muzes dat nohy na stul, polozit zidli a lehnout si k tomu :)

MS beta uz asi neni k dispozici. Taky jsem chtel, ale prej to bylo jen do 10.7.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    PHOW_SAATCH: aha, ja doted myslel, ze na k+m jsou tyhle hry takrka neovladatelny.
    Vyzkousim to, pro mne je gamepad, kde se ovlada kamera zakletej, nejde to, misto zabavy nekonecna frustrace prechazejici v zurivost a nasledne rage quit:)
    Vyzkousim tu MS betu.
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    LA_PIOVRA: ja jsem na PS4 zacal hrat pred dvemi lety, predtim jsem pouzival controler na PC pouze na plosinovky a skakacky (bez ovladani kamery) a to nejakych +20 let, takze jsem byl taky noob.
    ted mam platinu v Sekiru, dohrane dalsi pomerne narocne hry, vsechno hraju na nejtezsi obtiznost a nedovedu si predstavit ty hry ovladat jinak, je to ve vsem mnohem lepsi a rozhodne i zabavnejsi.

klavesnici a mys uz jenom na praci a obcas fps/strategie na PC.. zacatky byly teda tezky, ale vybral jsem si zamerne hry, u kterych to po me nevyzadovalo ze zacatku moc.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Tak Nier je spis jrpg než Souls like hra
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LA_PIOVRA: nakonec i Agraelus to hraje na klávesnici

Mortal Shell Open Beta | 1/2 | 5.7.2020 | #Agraelus
    http://www.youtube.com/watch?v=L2HrVxXuy7Y
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LA_PIOVRA: a soulslike hry ti zapovězeny nejsou, to je výmluva... nebo aspoň nevim o sl hře, která by tak hrát nešla a to jsem zkoušel na Steamu skoro všechny... snad kromě Nier Automata, Code Vein a Sinner (ale toho už jsem nedávno koupil ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LA_PIOVRA: kámoš tu betu dohrál na K+M (btw: já se učil s gamepadem asi měsíc a půl a po počátečních problémech to nějak samo naskočilo, měl jsem nejvíc problém s ovládáním kamery, ale i když jsem všechny díly DS dojel s myší, tak musim nakonec uznat, že s xbox controllerem je to trochu jinej zážitek... a Mortal Shell má to ovládání krásně vyladěný, plynulý, intuitivní, hrát to je čirá radost...
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    PHOW_SAATCH: jsem na to koukal a hrozne se mi to libi.
    Zajimalo by mne,m zda je to hrately na keyb+mouse - bohuzel nejsem schopen se naucit hrat s packama a tudiz jsou mi soulslike hry k memu zalu prakticjky zapovezeny:(
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Neuhrál jsem toho teda ještě moc, ale za mě Mortal Shell absolutní luxus! Poslali to naprosto správnym směrem.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    vypada to fakt dobre
    Mortal Shell Early Preview!
    https://www.youtube.com/watch?v=G4O_gCXOzqg
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    The Mortal Shell PC Beta is now open to everyone!

You can start playing it here: https://www.epicgames.com/store/product/mortal-shell/beta
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    TAP
    TAP --- ---
    pracuju s tim, co mi hra nabízí. homeward bone s neomezenym tarifem? tak jo, teče mi do bot, vytáčim Sculptor's Idol, příště se polepšim...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    rodí se nám tu nová gameplay :)
    TAP
    TAP --- ---
    KOZLIKK: totok

KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    TAP: co to sakra meles ty vorechu? :)
    TAP
    TAP --- ---
    jsem rozjel Sekiro, chápu, že to je asi přičinění Activisionu, ale ten tutorial a training dojo ve hře od From vypadá fakt jak recese :D. stejně jako ta resurrection featura při zabití. to je součást nějaký pozdější mechaniky nebo to je prostě gimmick "ještě si do něj párkrát sekni, než tě stejně sundá"? punishment odebrání xp a senů je stejně až při opravdový smrti, takže osobně vždycky dám revive, pak se běžím rychle někam schovat a vyleštit unlimited homeward buddhu na respawn. nebo ta volba death/resurrect má nějakou strategickou funkci?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam