• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: doporucuju zajit si k Baghead, to byl povedenej moment.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: byl jsem na tom prvnich par hodin uplne stejne. Jednou jsem se dostal do situace, kdy mi zbyval posledni zivot, byl jsem kdesi hluboko v lese, rikal jsem si, jak se sakra vratim zpatky a najednou jsem videl ohnivej napis na zdi, kterej mi byl povedomej a tak jsem se podival poradne kolem sebe a zjistil jsem, ze jsem to cely obesel a jsem zpatky u zadni zdi zakladny :) V ten moment mi doslo, ze je ta mapa celkem mala a prehledna, ale chce ji to probehnout tak 5x a zafixovat si vsechny hlavni body. Jinak nedoporucuju zbytecne ztracet cas grindovanim. Cim vetsi grind a upgrady, tim vic je to easy, respektive jsem nekde za polovinou a uz jedu celkem na jistotu.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: čekam na mod, kterej zavede ve Fallgrimu turistický značení, se v tom lese motam jak jouda :)
    Jinak mi to přijde čim dál víc jak mix Dark Souls 3 a Hellblade...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: vidis to, mas recht a ja si rikal, co mi ta tmava kombinace se zlatou pripomina. Nejdriv me ten otevrenej prostor sral, ale pak se z nej stalo solidni hriste na grind.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: běham teď po Eternal Narthex a to prostředí fakt táhne, vzpomněl jsem si hned na MDK 1, jak jsem byl tenkrát vyplesklej z těch velkejch otevřenejch prostor a gigantickejch staveb :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    A hlavne Ballistazooka je strasnej ulet :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: jj s tim souhlas. ma to spoustu minusu, ale zase x trablu autori celkem rychle resi. Vlastne co den, to patch. Ja moby lockuju na gamepadu promacknutim R3 a pak si akorat na R3 lehce koriguju smer a ten zamek se prenasi na dalsi moby a uz mam odhadnutou vzdalenost, na jakou ten zamek funguje, jinak te ta stejna klavesa otoci o 180 stupnu. Jinak strong a dva uskoky dozadu vicemene resi uplne vsechny trable, coz je skoda ale zase co shell, to solidni game changer. Me ted nejvic vyhovuje Acolyte Rogue s cepinem, se kterym uz tocim Fallgrim bez hitu, ale kdyz si potom vezmu Eredrima s obourucakem, tak je to zase uplne jina hra.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: docela často se mi stává, že chci zalockovat nejbližšího moba a kamera se otočí na druhou stranu, kde vůbec nikdo neni, nebo naopak zalockuje moba, kterej je o kus dál a v danej noment mě vůbec nezajímá.. taky ty vyskakovací tooltipy mě začínaj trochu otravovat, zabíraj v obrazu zbytečně místa a visej tam na můj vkus moc dlouho... co se týče combatu, většinu času dávam strong attack s výskokem a pak hned úskok dozadu, zatim to funguje na všechny základní nepřátele, ale uvidíme... btw: dneska jsem na sebe natáh Eredrima a život je zas o trochu sluníčkovější :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: jj ty noisovy plochy maji neco do sebe. Ve Fallgrimu chodim pokazdy k žábě, ktera po druhym dialogu zaktivuje solidni hlukovou baráž. Na velkych sluchatkach je to skvely.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KOZLIKK: pánbů ti to zaplať. Díky
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Ona bude stejne brát ten CD pakl, ale zatím je akorát preorder, tak autoři prachy dostanou tak jako tak
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KOZLIKK: No nekecej. Mě stačí Spotify, ale kamarádka jede striktně flac, tak pokud....případně... měl bys to u mě ,)
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    NAGASAWA: PHOW_SAATCH: kupoval jsem na bandcampu FLAC, kdyby byl zajem. .)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: helejc, ten soundtrack je nosnej i sám o sobě, až mě to samotnýho překvapilo... si docela rád pouštim v práci herní ambienty a tenhle se mi tu bude točit při deadlinech asi poměrně často.. a budu tim tady strašit kolegu :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA:

Mortal Shell : All Lute familiarity songs (no edit, audio quality high)
    https://www.youtube.com/watch?v=ZDO4NCpp7yQ
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: akorat je skoda, ze tam nehodili ty Mortal songy s loutnou, ale tak treba casem.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: OST k odpolední kávě pro nastolení té správné pracovní pohody.. btw: nedávno se na Spotify objevily všechny ofiko soundtracky k DS1/2/3.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    jinak na Spotify prave pristal MS soundtrack
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam