• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Celej život jsem jel DaS jako meelee. Mno, Pyro je sranda, ale nějak se to naučit časovat :)
    #O&S
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: dnes již klasika :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: mám to stejně. Holt je vidět, že DS2 dělal někdo jinej :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Ještě teda jeden takovej poznatek - když střídám DS1 a DS3, tak je to celkem bez problému, ale jak hraju DS2, mam pocit, jako by mi někdo prohodil v mozku hemisféry :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: masochista :) nebo se snad hlásí někdo do party dobrovolně? :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    PHOW_SAATCH: Tak záleží jestli jsi masochista a jedes sólo, ve dvou v klidu
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: no právě... všechny tři jsem dojel až před final bosse a tam jsem to vždycky zapích, na ty budu muset trošku pomeditovat
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: DLC je strasnej masakr
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: Silvercat Ring je v DS2 základ... a něco mi řiká, že jsem ještě nedojel všechny achievementy a bosse v DLC... na druhou stranu teď na to možná nastal ten správnej čas :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: jj, kdyz vis co kde sebrat a jak k tomu probehnout, tak muzes mit docela overkill kombinaci.

Ja treba mel rad i DS2, kdy jsem se snazil na zacatku ziskat tusim 10k dusi, abych si mohl koupit prsten, co me ochrani pred padem z vysky a bezel do tech zelenych "bazin" farmit great shardy, ci jak se jmenovaly, abych dostal zbran aspon na +7 :) a to je pak masakr
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak me se třeba nikdy na začátku nepovede získat Halberd a to jsem to zkoušel několikrát v průběhu let
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Souhlas, hraju to už takovejch let a stejně vím kulový a hraju jako lama.
    Co mě strašně baví je to, že si na začátku prostě během půl hodiny uděláš solidní základ pro jakejkoliv charakter. Stejně tak jako že celý playthrough může postavit na jedný zbrani atd. atd. :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: hrál jsem za život stovky her, ale žádná mě nevzala tolik jak DS1... a obávám se, že už ani nevezme :/
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Něco jako když jsem prvně dostal O&S. Konečně po XY pokusech jsem je dostal.
    Spadl jsem do výtahu....
    Chtěl jsem se sebral -> zabil mě Sentinel
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: hehe :) pobavilo :) proto miluju DS :) i ten nejobycejnejsi mobik umi divy :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Tohle byla taky sranda challange - 1M Souls Run od Lobose (spoiler Alert na linku :))
    Dark Souls 1 Million Souls Run
    http://www.youtube.com/watch?v=fOEvfMZNePg&t=7845
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: Já skončil u 4kinga...
    Krásné utrpení...
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: nejakeho zoufalce na spolecny SL1 run v DS1 ? :) by mohla bejt sranda

kdyz jsem to hral sam SL1, skoncil jsem u NITA, tam jsem fakt uz propadal zoufalstvi a zkousel jsem to mockrat a ani hovno, proste jsem to nedal...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    BIMBAS: Jenže s estocem musíš staggerovat a to jsem se za stovky hodin porad nenaucil
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam