• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    jinak dneska na twitchi bude Agraelus od 20:00 cca hrat Demons Souls na PS5. Asi letos s PS5 pockam a koupim to nekdy pozdeji. Stejne tam ted neni moc co hrat...

Ja se asi pujdu mrknout :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    _KOFILA_:
    Demon's Souls PS5: Photo Mode, World Tendency, and More Details Revealed! (BIGGEST CHANGES)
    https://www.youtube.com/watch?v=jFGmMtH7X2M&ab_channel=Sanadsk
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    nevite jestli tam zachovali world tendency?
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    EATHAT: ten character creator teda pekne posrali, v DS sou vzdycky vsechny modely trosku rozbity, trosku divny, trosku zdegenerovany a tohle vypada jak njk Ubisoft, sou vsichni moc pekny a vyfyfnany, to je videt ze to nedelal from soft....
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    myslim ze prave chtej prodat vic ps5ek ne diky takovejmdle titulum...a bohuzel na pc bych to uplne necekal...tudiz klasicky budu muset ukecat nakyho kamose po novym roce co mi konzoli pujci na 14 dni...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ja DS nikdy nehral....ten remake vypada kulervoucne..tesim
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    jako udelat remake a nedat ho pro vsechny platformy je celkem zvlastni, Ale asi jim to ciselne i tak dava smysl
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: prej ne, ale davam jim rok, maximalne dva ;)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ono to nemá být na PC ?
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    Demon's Souls - State of Play | PS5
    https://www.youtube.com/watch?v=iQXBMiLSYJo

toz nevypada to spatne...ale konzoli kvuli tomu kupovat to nevim nevim :D
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    PHOW_SAATCH: nojo a este mam ten champions covenant...nicmene uz sem dvojce prisel na kloub...kdyz vynecham ze zdi blokujou jen moje udery...kdezto enemaci maj noclip :D tak sem musel upustit od dualwieldingu ala swordmaster a zas se pokorne vratil k drangleic shieldu :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    EATHAT: tak to máš asi Scholar of the First Sin edition, gratuluji k utrpení :)
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    PHOW_SAATCH: tjo tak asi mam i dlc hele resp zadny jsem nekupoval ale v invu jsem nasel tri itemy co ocividne z dlc jsou a oteviraj nejake nove cesty...tak nevim...
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    Soul of Cinder and Nameless King VS Slave Knight Gael
    https://www.youtube.com/watch?v=iPmmwxs-9u4
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    LION_DON: Co je tohle za cirkus
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    Sulyvahn's Beast VS Deep Accursed
    https://www.youtube.com/watch?v=4wJbkQUo76U
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LAZARIUS: ano, s tim tlačítkem máš pravdu... taky mi přišlo, že ve dvojce dostáváš větší stun než v 1 a 3, takže vzniká poměrně dost situací, kdy skončíš z důvodu, že prostě jen stojíš, čumíš a nemůžeš nic dělat, proto si musíš dávat mnohem větší pozor a myslet víc takticky než třeba ve trojce, kde je to ve srovnání mnohem dynamičtější rubačka
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    Já teď konečně teda dojel DaS 1 všechny bossy včetně datadisků a to je fakt paráda.
    Do toho mi ve 3 zbývá na dohrání podruhé dát Nameless Kinga, Friedu a Ring City dojet od Demon Prince, což tak nějak dám.

Teď jsem ve dvojce - mám projetý Forest Giants, Wharf a teď dodělávám Lost Bastille. A musím říct, že to oproti 3 má podobnou dobrodružnou atmosféru jako 1, jen tam mi přišlo, že jsem ve světě, který se mi nějak postupně odhaluje, tady jsem prostě cizinec a v podstatě jediná motivace je jít dál a sbírat duše (což vlastně sedí s premisou).

Mechanicky je ta hra fakt v základu o kus jinde. Lučištníci se aggrujou z dálky, kdy třeba kouzlama nejdou trefit. Nepřátelé s v průběhu v podstatě celého útoku otáčí čelem k hráči, takže se nedají obíhat na backstab. Moje postava občas neudělá akci po zmáčknutí tlačítka - to může být tím, že v jiných dílech se akce dávaly do fronty, takže to člověka zas mohlo podělat tím, že už nemohl vyskočit z nějaké animace, ale tady zmáčknu tlačítko o zlomek vteřiny dřív, čekám že postava zaútočí/uhne/napije se a ona stojí a neudělá nic.
    GURBON
    GURBON --- ---
    PHOW_SAATCH: Hral jsem oboje a nerek bych ze SOTFS je nejak vyrazne tezsi, naopak sem mel pocit, ze je takovy vyvazenejsi. Ale tezko rict, DS2 jsem hral davno predtim jako prvni DS takze jsem to vnimal jinou optikou. Rozdil to ale kazdopadne je.
    Jinak jsem taky jeden z tech divnejch co maj 2ku nejradsi, takze zapomente ze jsem neco rek :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    btw: při čekání na ELDEN RING mi ruplo v bedně a už pár hodin jedu ASHEN... do prvního bosse to bylo takový nijaký, teď už se to trochu rozjelo, všechno je zjednodušený, žádnej backstab apod., hudba jede jen v krátkejch smyčkách, což mě po pár hodinách už trochu sere... ale v lockdownu jsem rád i za to :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam