• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    LOVE_DALI: Kua teraz lutujem, ze som to aspon nevyskusal :D ale uz sa k tomu asi nechcem vracat. Spustil som DS3, chcem ist tiez Dex kombinovany so Sorcery, uvidim, pri com skoncim.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LAHINO: Tak ono Uchi je základ. Moveset super, damange fine, Blood as well.
    Ten Tracer je ale strašně rychlej a třeba na Demon Firesage dáváš Bleed na každej druhej hit :)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    LOVE_DALI: V sobotu som dal platinu konecne. Isiel som Dex, ale presiel som to s Uchigatanou. Chcel som vyskusat Gold Tracer, ale Uchina mi nejak prirastla k srdcu a nejak som nezmenil build, aj ked to bolo v plane od NG+ :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    přátelé, rozjel jsem DaS1 čistě na dex. Kua Gold Tracer je OP jak prase :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    PHOW_SAATCH: Casualove
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    „Zemřels“ aneb Jak (ne)milujeme žánr Souls her | GAMES.CZ
    https://games.tiscali.cz/z-redakce/zemrels-aneb-jak-ne-milujeme-zanr-souls-her-500181
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    tsikraso tak sem furt nedohral ds2...ale uz se blizim...mam takovej dojem ze bez toho champions covenantu uz bych to mel za sebou :D Ted me tam masej naky maly trpaslici s temnou silou...ze sem to zas v rage vypnul...totalne hollow samozrejme:D do toho sem v bonefiru spalil nakou blbost co udelala z obyc nepratel uplne OP trpasliky:D No husty jako vam povim ta hra ma kvality.
    GURBON
    GURBON --- ---
    REDSNAKE: tak sun armor je skoro povinost, jinak spis zalezi co potrebuje konkretne tvoje postava.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    GURBON: to jsem si samozřejmě vygooglil. Jen nějak nevím co je nejlepší
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Helejte, co tak trejdujete s Pickle pee?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    PHOW_SAATCH: Ok, dik
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    REDSNAKE: v DS nějak obecně platí, že dobrý zbraně se daj najít hned na začátku, i když to tak na první pohled možná nevypadá... (v DS1 třeba Zweihander, vláčel jsem ho v inventáři asi 50 hodin, než jsem ho začal používat a zjistil, že s nim si užiju nejvíc legrace :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    REDSNAKE: per to všechno do první zbraně a zhruba v půlce hry můžeš začít přemejšlet o nečem jinym... já se základnim swordem došel skoro až na konec, pak jsem ho teda vyměnil za Lorian's Greatsword a to čistě proto, že se mi líbil, jak vypadá :)

Lorian's Greatsword Moveset (Dark Souls 3) Boss Weapon
    https://www.youtube.com/watch?v=QEt1sXGuSZA
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RIVEEK: ok, ok, já se bál abych neprovedl nějakou nesmyslnou investici shardů do nesmyslu, nezjistil to v půlce hry a nemusel to hrát od začátku. Na to už bych fakt morál neměl :D
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    REDSNAKE: taky vždycky hraju za knighta na sílu a se štítem na pořádný blokování - párkrát si vylepším základní meč a časem tuším že před Road of sacrices jak jsou vrány dostaneš "Butchers knife" - s tím pak odehraju prakticky celou hru a vylepšuju ho na maximum. Zkoušel jsem i těžší zbraně, ale tady mi vyhovuje rychlost a moveset a dosah. Chce to zkoušet, co ti bude vyhovovat, kamenů se dá najít hodně, že i na pokusy zbývaj (ale zase všeho s mírou:-).
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    REDSNAKE: Bude tam
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    REDSNAKE: kamenů je od Road of Sacrifices dost. Knight má Longsword? Má fajn moveset - R1 horizontální sek na skupiny, R2 bodnutí pro místa, kde je málo prostoru nebo když si chceš nepřítele držet od těla. Navíc je vcelku rychlý. S tím si můžeš vystačit celou hru, případně pak přesedlat na Dark Sword.
    Pokud by ti nevadil pomalejší meč, tak podobný je Claymore. Moveset snad stejný jako Longsword, jen o něco pomalejší ale s větším dosahem. S tím jsem si dal první průchod já.
    Teď třeba hraju se Sellsword Twinblades, který dávají hodně DPS, ale musíš se držet hodně blízko a nemůžeš používat štít (plus jsou slash damage, proti které je Vordt dost odolný, takže na něho jsem si musel vzít jinou zbraň).
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    FRIZER: Koukam ze by melo stacit restartovat hru a ten mec by se tam mel objevit pripadne odpocinout u bonfiru. Otazka je jestli to bude jeste fungovat kdyz jsem to uz mezitim vypl..shiit
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    FRIZER: To se mi povedlo a katana nikde covece :-/ proste spadl dolu a nic se nestalo
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    REDSNAKE: Schod manika ze srazu za prvním bossem a ber uchigitanu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam