• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    FRIZER: To se mi povedlo a katana nikde covece :-/ proste spadl dolu a nic se nestalo
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    REDSNAKE: Schod manika ze srazu za prvním bossem a ber uchigitanu
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    tady je wiki, pro lepsi prehled, ale podle me je ten treti dil delany i pro novou cilovou skupinu, takze klidne i do toho prvniho mece. Osobne bych chvili pockal jestli si nenajdes neco co ti sedne vic. Ale to zjistis treba az na druhym charakteru
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BIMBAS: Ten uvodni mec mi prijde ok ale nemam moc srovnani. Takze klidne do nej?
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    REDSNAKE: per to do zbrane se kterou se ti dobre hraje. Na prvni pruchod je v celku jedno ktera to bude.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Po delší době se v sobě snažím znovu najít odvahu rozehrát Dark Souls 3. Miluju ten level design, design nepřátel atd ale normálně přiznávám, že to je na mě fakt těžké takže s tím bojuju.

Mám ale otázečku, hraju za rytíře a mám dva Shardy na vylepšení zbraně, mám si vylepšit hned tu úvodní zbraň nebo to mám šetřit?
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    Vcera sa mi stala zaujimava vec, idem NG+ v DS1:R, chcel by som to dat na platinu. Ziskal som poslednu sorcery na trofej Wisdom of Sage (All sorceries) a trofej nic. Precital som par navodov na nete, nic nezabralo, tak som pre istotu siel do DLC, zabil mantichoru a dokupil sorceries od Elizabeth a az potom mi trofej pipla. Kamos siel na platinu bez toho aby spravil DLC, pricom mame tu istu verziu a na trofej mu stacili iba sorceries z povodnej hry. Netusil som, ze sa poziadavky na trofeje menia podla toho, ci spustite DLC alebo nie.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ?!
    "This is not a claim made lightly. But there are too many signs in Ashes of Ariandel to deny that Dark Souls may be a prequel to Bloodborne. FromSoftware is meticulous about lore details to a degree bordering on absurd; the connections between the games have been there all along, but the Dark Souls 3 DLC, Ashes of Ariandel, brings them into the light. Dark Souls 3 links its lore to Bloodborne’s with a very simple thing: Blood."
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: jj taky jsem to pustil a těch 60 fps bylo rozhodne fajn, ale jak říkáš, není kam spěchat. Paradoxně se mi na ps3 ta snova atmosfera nevýrazných textur a potlaceny sedozeleny barevny palety líbila víc.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA:
    PHOW_SAATCH:
    FRIZER:
    vcera jsem to mel pusteny jako kulisu a za sebe musim rict, ze co jsem videl prvni level Boletarian of Palace, tak se mi nejak stahl zaludek a vzpomnel si na svoje prvni hrani :) Ale vypadalo to docela dobre, ale jsem ve fazi, ze na to fakt nespecham.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Okurková sezona

Spencer se krátce vyjádřil k Elden Ring - Hrej.cz
    http://www.hrej.cz/novinky/2020/11/11/spencer-se-kratce-vyjadril-k-elden-ring-56408/
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Mrknul jsem ted na pět min na náhodnej stream, detaily a nasvícení pecka a zpátky k old gen valhalle, dam si to tak za rok možná a do ty doby nic nechci vedet, demon souls jsem taky jediný nehral
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: já ho nějak extra nevyhledávam, na druhou stranu mě ani extra nesere... a místo čumění na Twitch asi mrknu spíš na updaty Sekira a MS. Mam skoro dojetej Ashen i s DLC, docela pěkná pohádka, i když je to v mechanikách takový trochu osekaný, konec na mě působí jako mix Anor Londa a Prince of Persia ;)

A PS5 taky kupovat nebudu, protože pořád čekám na Demons Souls a Bloodborne na PC :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: Napodobne. Krom toho mě strašně irituje jeho hlas a ego. Koukal jsem na jeho asi 20 minut Mortal Souls, kde měl nejdřív monolog o tom, jak v DS nikdy neumrel a po 20 smrti v MS to psychicky moc dobre nenesl a sral me ještě víc. Kazdopadne to pustím tak na pet minut beze zvuku.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    skoda, ja jak mam pocit ze ho znam odnekud z detstvi tak z nej mam takovej divnej creepy cringe a nemuzu na nej koukat. logic 0
    JOPS
    JOPS --- ---
    jinak dneska na twitchi bude Agraelus od 20:00 cca hrat Demons Souls na PS5. Asi letos s PS5 pockam a koupim to nekdy pozdeji. Stejne tam ted neni moc co hrat...

Ja se asi pujdu mrknout :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    _KOFILA_:
    Demon's Souls PS5: Photo Mode, World Tendency, and More Details Revealed! (BIGGEST CHANGES)
    https://www.youtube.com/watch?v=jFGmMtH7X2M&ab_channel=Sanadsk
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    nevite jestli tam zachovali world tendency?
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    EATHAT: ten character creator teda pekne posrali, v DS sou vzdycky vsechny modely trosku rozbity, trosku divny, trosku zdegenerovany a tohle vypada jak njk Ubisoft, sou vsichni moc pekny a vyfyfnany, to je videt ze to nedelal from soft....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam