• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    BIMBAS: Tak ono se i to dá kouzelně namíchat.
    Třeba běhat rychle, sypat sorcery a k tomu Havels Shield. Ten sám je na tenhle fight OP.
    Ted mám clvl 133 a tam mám jak STR tak DEX, Max Pyro glove a začínám ještě kombinovat.
    Ten Tracer vyřeší většinu, ale pokud je tam něco sofistikovaného, tak pyro :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    LOVE_DALI: ja jsem na tezko taky zkousel a proste ja potebuji byt mobilni. S plechovkou jsem moc chcipal :) Pamatuju ze v DS1 kouzleni bylo dost silne tak jsem si rikal ze to nekdy zopaknu v DS3
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    BIMBAS: Já jsem vždycky chodil "na těžko". Poslední dobou přesedlal na Dex :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja jsem vzdycky daval dex build. Kouzleni max miracle na leceni. Spis me vzdycky zajimalo udelat build na sorcery. Ale mam tuseni ze v DS3 je dostavas k dispozici pomerne pozde, nebo se pletu ?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LAHINO: Osobně jsem se nikdy neskamarádil s věcma typu rappier/estoc, ale ano, lidi s tím dokážou divy! :)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    LOVE_DALI: Ja popravde netusim, DS1 som dal cisto iba Dex (Uchi a LongBow+15), dal som to bez jedineho miracle/sorcery/pyromancy, ku koncu som daval body do Strenght, aby som vyskusal DLC Greatbow na Bounding Demonov. V trojke ma zaujal assassin, ten mal hned sorcery, tak vyskusam konecne aj nieco vykuzlit
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LAHINO: Tak ono dex + sorcery, pyromancery apod je v podstatě nutnost ne? FCR apod :)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    LOVE_DALI: Kua teraz lutujem, ze som to aspon nevyskusal :D ale uz sa k tomu asi nechcem vracat. Spustil som DS3, chcem ist tiez Dex kombinovany so Sorcery, uvidim, pri com skoncim.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LAHINO: Tak ono Uchi je základ. Moveset super, damange fine, Blood as well.
    Ten Tracer je ale strašně rychlej a třeba na Demon Firesage dáváš Bleed na každej druhej hit :)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    LOVE_DALI: V sobotu som dal platinu konecne. Isiel som Dex, ale presiel som to s Uchigatanou. Chcel som vyskusat Gold Tracer, ale Uchina mi nejak prirastla k srdcu a nejak som nezmenil build, aj ked to bolo v plane od NG+ :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    přátelé, rozjel jsem DaS1 čistě na dex. Kua Gold Tracer je OP jak prase :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    PHOW_SAATCH: Casualove
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    „Zemřels“ aneb Jak (ne)milujeme žánr Souls her | GAMES.CZ
    https://games.tiscali.cz/z-redakce/zemrels-aneb-jak-ne-milujeme-zanr-souls-her-500181
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    tsikraso tak sem furt nedohral ds2...ale uz se blizim...mam takovej dojem ze bez toho champions covenantu uz bych to mel za sebou :D Ted me tam masej naky maly trpaslici s temnou silou...ze sem to zas v rage vypnul...totalne hollow samozrejme:D do toho sem v bonefiru spalil nakou blbost co udelala z obyc nepratel uplne OP trpasliky:D No husty jako vam povim ta hra ma kvality.
    GURBON
    GURBON --- ---
    REDSNAKE: tak sun armor je skoro povinost, jinak spis zalezi co potrebuje konkretne tvoje postava.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    GURBON: to jsem si samozřejmě vygooglil. Jen nějak nevím co je nejlepší
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Helejte, co tak trejdujete s Pickle pee?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    PHOW_SAATCH: Ok, dik
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    REDSNAKE: v DS nějak obecně platí, že dobrý zbraně se daj najít hned na začátku, i když to tak na první pohled možná nevypadá... (v DS1 třeba Zweihander, vláčel jsem ho v inventáři asi 50 hodin, než jsem ho začal používat a zjistil, že s nim si užiju nejvíc legrace :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    REDSNAKE: per to všechno do první zbraně a zhruba v půlce hry můžeš začít přemejšlet o nečem jinym... já se základnim swordem došel skoro až na konec, pak jsem ho teda vyměnil za Lorian's Greatsword a to čistě proto, že se mi líbil, jak vypadá :)

Lorian's Greatsword Moveset (Dark Souls 3) Boss Weapon
    https://www.youtube.com/watch?v=QEt1sXGuSZA
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam