• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VESNACH: suicide run je v DS moje hlavní strategie :)
    LAHINO: ja mel nejrychlejsi tep a tres rukou asi kdyz jsem poprvy sundal Capra Demona, na NG+ uz sel dolu na prvni take na pohodu.. clovek si casem zvykne i na sibenici :D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    PHOW_SAATCH: "you can fail quite frequently and you can still get the item you need" take urcite :D takovej ten pocit, kdyz delas video na youtube a nedovedes to sam natocit bez chcipnuti...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VESNACH: nejvetsi prdel je si hned na zacatku hry dobehnout v trenkach skrz skeletony pro Gravelord Sword, to byl nejlepsi tetris myho zivota, na par pokusu se to da a jsi pak OP jak fik, Drake Sword je proti nemu paratko :)

Dark Souls: How To Get: Gravelord Sword & Rite of Kindling within the First 10 Minutes
    https://www.youtube.com/watch?v=N99Cq1TQqqk
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: u lustru staci drzet balanc a umet operovat z dalky lukem, pokud nalakas nepritele na blizko, staci behat dokola a oni z ty rimsy spadnou sami a dobrovolne :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: já moc nechápu ty hejty na Anor Londo, s tim jsem nikdy neměl větší problém, great arrows se daj v pohodě proběhnout, s trochou štěstí nemusíš ani dávat toho knighta nalevo, stačí běžet rychle napravo těsně podél zdi a ustát jeden dva hity.... to mě teda daleko víc deptal Blejttown :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    FRIZER: Tak na Black Knight věcí platí pouze jedno jediné pravidlo.
    Nesmíš je chtít. Vůbec na ně myslet. Pak Ti zaručeně padnou.

Krásnej příklad: Chtěl jsem jet pyra. Naprosto čistýho, rychlýho, dex pyra. Black Knight Greatsword.. A to jsem ten podělanej sword před tím farmil tak asi 3-4 hodiny pro jinej build.. :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    A pak mi nikdy, ale opravdu nikdy nepadnul na začátku ten black knight halberd
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    No lustry OK, ale v posledním runu jsem bez umorení dojel do Anor Linda aby me pak min. 10x sestřelil ten dragon arrow....to je největší prasarna
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Mladej se samozřejmě teďka zacyklil a motá se okolo Firelink Shrine.
    Šel párkrát na hřbitov..
    Duchové taky nic moc.. :D
    Pomáhám v základu :)
    Až se naučí pořádně a analogama, tak to bude lepší :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    VESNACH: Sen funhouse je nejhorsi! A jeste zacatek anor londa kde se musi u stropu kolem tech lustru. :))
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    LOVE_DALI: presne, vlastne pri prvnim pruchodu jsem se zasek nejvic asi na hrbitove, kdy mi tak nejak dva tydny nemohlo dojit, ze bezet pres skeletony dal rovna se jista smrt :) pak jsem to bral tak jakoze "aha, tudy to nejde, zkusim to jinudy". Taky pomohlo, ze jsem na zacatku "spadnul" na asylum demona, takze jsem pak hledal na kazdyho bosse gimmick a vetsinou i neco nasel...za nejvetsi ocistec jsem mel jako DS noob gargoyly, ktery se spatnym buildem bylo fakt tezky z kraje vysekat a pak sen's fortress, pochopitelne :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ja se zasekl u abyss demona a pavoucice. Vim,ksmichu. Jen proste neumim uhnout pavoucici tak aby me nesejmula one-two shot. Sigh
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Ja jsem zase zaseknutej u Old Kinga Allanta... I feel the pain. :/ zlatej dancirek, toho jde urolovat.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Já se teďka zasekl u Dancera. Už ho dělám druhej den... :/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    btw: dělam teď achievementy v SOFTS a zjistil jsem, že se mi netriggnul jeden bonfire zhruba uprostřed hry... a to jsem myslel, že už to nebudu muset procházet znova.. jau :)
    Brightstone Bonfire achievement in Dark Souls II: Scholar of the First Sin
    https://www.trueachievements.com/a198848/brightstone-bonfire-achievement
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: v Dark Souls, stejně jako v životě, není nic jisté.. až na jedno, že všichni jednou až tisíckrát umřeme :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Pro mě byl asi největší zásek hnedka na Firelink shrine.
    Kudy?
    A samozřejmě jsem si prasil buildy.
    Někde mám ještě něco, kde je XYh narháno a jsem teprv v Duke Archives. :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ufo bylo hlavne poznat hru kde ma vybaveni vahovy vyznam. Spolu s letalnosti sveta to zajistovalo kolikrat kuriozni situace
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: Pro mě obecně začátek DS1 byl dost ufo, když jsem to poprvý nainstaloval (a jaká to byla radost, když jsem asi po 20 hodinách hraní zjistil, že se dá levelovat bonfire :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VESNACH: Já když jsem to jel prvně, tak jsem se tam taky zasekl - do tý doby, něž mi Ezee řekl, že ho nemusím fightovat s broken staraight sword :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    BIMBAS: no, ja mam 30 letyho kamarada, co se na nem zaseknul 1/2 roku... :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam