• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak už mi ten achievement konečně dej, Darklurkere! :)

LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Dancer, konečně dead
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: To možná až za pár let. Prozatím bude jenom nenávidět Blight Town :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tady tu fintu používá taky, ale mě spadnul z římsy teda mnohem dřív, asi záleží na štítu a úhlu odrazu :)

Dark Souls - Anor Londo - 7 ways to beat the Greatbow Knights
    https://www.youtube.com/watch?v=KBmKLcTifo0
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: ono stačí, když dáš před sebe pořádnej štít, on ti dá dva hity mečem a odrazí ho to dolů... fyzika chlapče, fyzika! :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: to se bude mladýmu líbit :D
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak oprava, ne ze by me sestřelil šíp, ale na můj obvykle lehkej build je problém dostat se pres toho pravyho knighta, na blightown od docela pecu a x let chodim z druhy strany
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Ale ta vrchní část baby by šla ne? :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Tak, mladej mi farmí v Dark Souls 3 :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: u Quelaagy to chce hodne behat, jeden dva hity z boku a hned pryc, budes ji takhle hnipat 10 minut, ale nektery veci neuspechas.. zrovna nedavno jsem si ji z nostalgie daval a pripominalo to trochu hru na babu :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VESNACH: suicide run je v DS moje hlavní strategie :)
    LAHINO: ja mel nejrychlejsi tep a tres rukou asi kdyz jsem poprvy sundal Capra Demona, na NG+ uz sel dolu na prvni take na pohodu.. clovek si casem zvykne i na sibenici :D
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    PHOW_SAATCH: to nebol hejt to bola cista frustracia, aspon na prvy run :D radsej tisic blejtownov nez hento zazivat znova, zabavne hitboxy pripadne pad z rimsy, lebo som bol loknuty na rytiera, krasa. si pamatam na druhy run, ako som ich presiel na prvu supu, zoskocil na ten balkonik za nimi a tep som mal tak 250 a ruky sa klepali
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    PHOW_SAATCH: "you can fail quite frequently and you can still get the item you need" take urcite :D takovej ten pocit, kdyz delas video na youtube a nedovedes to sam natocit bez chcipnuti...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VESNACH: nejvetsi prdel je si hned na zacatku hry dobehnout v trenkach skrz skeletony pro Gravelord Sword, to byl nejlepsi tetris myho zivota, na par pokusu se to da a jsi pak OP jak fik, Drake Sword je proti nemu paratko :)

Dark Souls: How To Get: Gravelord Sword & Rite of Kindling within the First 10 Minutes
    https://www.youtube.com/watch?v=N99Cq1TQqqk
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: u lustru staci drzet balanc a umet operovat z dalky lukem, pokud nalakas nepritele na blizko, staci behat dokola a oni z ty rimsy spadnou sami a dobrovolne :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: já moc nechápu ty hejty na Anor Londo, s tim jsem nikdy neměl větší problém, great arrows se daj v pohodě proběhnout, s trochou štěstí nemusíš ani dávat toho knighta nalevo, stačí běžet rychle napravo těsně podél zdi a ustát jeden dva hity.... to mě teda daleko víc deptal Blejttown :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    FRIZER: Tak na Black Knight věcí platí pouze jedno jediné pravidlo.
    Nesmíš je chtít. Vůbec na ně myslet. Pak Ti zaručeně padnou.

Krásnej příklad: Chtěl jsem jet pyra. Naprosto čistýho, rychlýho, dex pyra. Black Knight Greatsword.. A to jsem ten podělanej sword před tím farmil tak asi 3-4 hodiny pro jinej build.. :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    A pak mi nikdy, ale opravdu nikdy nepadnul na začátku ten black knight halberd
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    No lustry OK, ale v posledním runu jsem bez umorení dojel do Anor Linda aby me pak min. 10x sestřelil ten dragon arrow....to je největší prasarna
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Mladej se samozřejmě teďka zacyklil a motá se okolo Firelink Shrine.
    Šel párkrát na hřbitov..
    Duchové taky nic moc.. :D
    Pomáhám v základu :)
    Až se naučí pořádně a analogama, tak to bude lepší :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam