• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    PHOW_SAATCH: To mas pravdu, odkedy som sa dal na From Softare hry, tak sa mi casto stava, ze bossovia v inych hrach su moc lahki alebo plitki alebo dokopy. Esteze mam pred sebou nejake ich skvosty :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Když to vezmu kolem a kolem tak už nic jinýho nehraju (než Souls hry). Taky je to dost limitovaný časem, ale i tak.
    Ale ano, odskočím si na D2: Ressurected :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LAHINO: na adrenalinu si může člověk vytvořit závislost... a pak jdeš hrát jiný hry, kde jde pauzovat, sejvovat, měnit obtížnost.. a furt si řikáš, co jim chybí :)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    V sobotu som sa vratil od k DS3 (od februara21), v nedelu som dal Nameless Kinga (je to frajer) a dal som NG (Soul of Cinder) na prvy krat, ale s pomocou NPC. Dneska zacnem DLCcka. Uz som aj zabudol na ten pocit odmeny co tieto hry vedia spravit, zasa sa mi triasli ruky od adrenalinu :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Když tu proběhly figurky…. Funko Pop / Sekiro

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: začínající studio z Japonska... necháme se překvapit :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: tvurce from software?
    To neznam... :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    asi ňáký soulslike zase...nebo? :)

ELDEN RING on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1245620/ELDEN_RING/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Frajdej :)

PIETA
    PIETA --- ---
    Řekl jsem si, že bych zkusil dát new game+ v The Surge. Po dvou hodinách jsem se dostal tak daleko, že jsem toho kosmonauta, který je cca třetí mob od začátku hry, dokázal tak v polovině případů porazit a ve třetině případů mu něco utrhnout. Upgradoval jsem mezi tím věci z tier 4 na kombinaci 6 a 7, a pořád mě dokáže dostat z maxima na smrt jedním kombem, kde když mě trefí první ranou, už se nedá nic dělat. Tak nevím, jestli tímhle tempem někdy někam dojdu. (-;
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Dark Souls 3 - When you play Sekiro too much
    https://youtu.be/-ykgaSSbn1E
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: ja gaela poprve zabijel 10 hodin, friede celkem sla, to byly tak 3, last boss zakladni verze byl uplna pohoda.. Draka jsem jen zkusil a pak jsem se na to vykaslal :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: já jedu taky všechno single, dokud to jde... pokud jsem hodně v krizi, tak si někoho i zavolam, ale ingame summoni mi teda nikdy moc nepomohli a často jsem na to neměl ani humanity/effigy/embery... tady mi trochu chybí možnost achievementu za solo, byla by větší motivace a zároveň i mnohem větší frustrace :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: to ne, ja vsechno hraju sam, nepouzivam ani summony..
    Ja mam vlastni system achievu bez ohledu na ty herni :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: kdyby byl achievement za solo, tak bych to chápal, ale můžeš ho dát aspoň v mulťáku, ne.. šmejda :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: ja midira vzdal i kdyz jsem zabil vsechno ostatni, proste uz nebyla po dohrani energie :)
    Ted jedu jednicku, je mozny, ze se k nemu nekdy vratim..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: v DS nikdy nevynechávám nic optional - completionist :) často to bolí, ale přiznávám, že Midira mi pomohly utlouct japonský děti, co se už narodily s gamepadem v ruce :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: gael :) midir je optional :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: Ano, Sister Friede a Darkeater Midir! Přeji příjemnou zábavu! Uvidíme se za rok :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Hmm 's mi připomněl, že musím dokoupit Dark Souls 3 DLC :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    btw: jsem docela zvědavej na Mortal Shell aka roguelike... možná si ho koupim ještě jednou na Steamu i s tim DLC
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: O&S na first try, to se mi teda zatim ještě nepovedlo, tam bych se zaručeně zasek, ne-li mnohem dřív, i když cestičku už mam taky slušně prošlapanou :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam