• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: ale priznam se, ze jsem s kouzelnikem chcipnul hned u prvniho bosse. Tezce na zoufalce :) Jsem ho nejak pri skoku na hlavu netrefil a on mi skocil na zada a bylo to. Pak jsem hodnekrat chcipnul u krys v Undead Burg, ja je nebyl schopen hulkou trefit :)

A pak me jeste vypla Mirinda v Blightownu. No nic, jsem si poplakal a dneska vecer to muzu zkusit znova
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: kus! jen ho nech… hraje to po deseti letech a jeste v coopu?
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: nebylo to spatny, ja se bavil :)

hele jinak, ja jsem ted pred Chaos Queen, tu znicim a pak muzeme zkusit kooperativni mod. Ty pomuzes s bossem me, ja pomuzu s bossem tobe a bude nam hej :) Samozrejme v Anor Londo te necham pekne vycukat a rande si dame az pred bossem :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: No tyvole bylo to divoký. Speciálně ta první hodina a půl plna totálního zmaru :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    jinak NAGASAWA jede DS a je pred Sens Fortress, vypada to na dlouhou noc :)

Twitch
    https://www.twitch.tv/naga42
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: kdo chce Capru bít, hůlku si vždycky najde :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: tak ja vetsinou mel postavu, ktera neco vydrzela a u tohohle kouzelnika ted davam staty akorat do inteligence a dexterity a v ruce mam rapir a hulku :) Priznam se, ze jsem podlehl a vzal si stit no :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: Capra Demon byl na poprvý strašnej záhul, šel jsem ho asi 15×, na druhej průchod šel dolu na poprvý úplně na pohodu bez paniky, de facto stačilo jen běhat dokolečka. Jó, doba, kdy jsem hrál DS posranej strachy, co bude za každym dalšim rohem, je už BOHUŽEL pryč :/ kéž by to tak šlo vrátit :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: V jednu jsem spustil novou hru, na třetí pokus šel dolů, ale ty dva předchozí pokusy, to byla panika :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: co je spatnyho na tom wipovat u nejakyho bosse 2 hodiny? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Tak trochu paniky a je dole :) ufff
    JOPS
    JOPS --- ---
    Hoši hoši, jsem asi v prdeli :) jedu kouzelníka, asi v jednu jsem to zapnul a jsem u Capra demona. Moooc špatný, ten mě vyndava, že bych brečel :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: junior dal minulej víkend Asylum Demona na čtvrtej pokus, řikal jsem si, že ty bys to moh ocenit.. ale pak to shodil a pustil si Kingdom Come, lovit jeleny v lese ho evidentně baví víc :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: Kolega Terz zrovna nahodil Bloodborne

Twitch
    https://www.twitch.tv/terzicek
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Hmm, chlapci, kdo z vás streamuje SouldBorne games, tak ať dá vědět.
    Hodil bych oko :)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    PHOW_SAATCH: Ja som to vcera oslavil zabitim Midira! Zacal som vcera o 18:00 a dal som ho 23:30. Po nevynutenej pauze u NK (Feb-May21) a solidnom utrpeni u tety Friede som sa fakt bal, ze na Midirovi zakysnem na seriozne dlho, necakane. Praise the Sun!!!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Dark Souls slaví 10 let: Vzpomínáme na jednu z nejlepších her všech dob | GAMES.CZ
    https://games.tiscali.cz/tema/dark-souls-slavi-10-let-vzpominame-na-jednu-z-nejlepsich-her-vsech-dob-519558
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Dík za info...

Me bavilo když Fatty rozdělaval boostery magicku a pokémonů aniž by se v tom vyznal, a jak se obracel na chat, taková nostalgie po 20 letech....ted začal zas na twitchy a narazil jsem jak hraje démon souls, což mu vůbec neslo, ale vtipne docela to komentoval....a hlavně je hodnej a s lidma se baví normálne.

Ti ostatní znami cz streameri maj v hlavě z toho všeho hraní, povídání si se scrollujicim textem a pseudokauzama rosol.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    mas recht ze koukat na nekoho jak rageuje u hry co clovek zna a ma rad je vlastne jiny typ koukani.
    ja mam s agraelem hrozne divnej problem ze mam pocit ze ho znam z detstvi z nakyho taboru a je mi ho dodnes lito. neumim to popsat
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: Nejsem fanoušek. Akorát Kofila poslal echo, ze hraje DS, tak jsem si to pustil a tak nějak ze setrvačnosti pokracuju a to jeho utrpení u DS je vlastně zábavný. Nijak zvlášť mě ten jeho projev neurazi, kdezto s aroganci Agreaela a spol. problem mám.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    hele jak to delate ze dokazete koukat fattyho?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam