• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    ja kdyz to fakt hral, tak jsem pri spanku uhybal sipum :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    _KOFILA_: Tak on hraje vsech 6, ne?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    @Naga Stream? :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    pak dort bych super machr... jednou jsem ho potkal pod stalinem a dali jsme řeč... libí se mi lidi co hrajou jen jednu hru v životě...
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    NAGASAWA: Tohle trigo mel pan dort kdyz v games.cz hral s Grygarem DS1 remaster :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: gratulace, jenom me mrzi, ze jsem to prokaucoval, ale dneska to neslo, bylo prilis mnoho prace...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak přijdu z práce a na třetí pokus jsem v Archery Clubu u druhyho bonfire. Ten napis pod římsou “Happiness” byl trefnej. Jdu si po včerejších dvou hodinach objednat triko. Zaslouženě.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    _KOFILA_: no hele dostal jsem nekompromisnich par facek, ale to je dobre, protoze jsem nad tim potom zacal premyslet trochu jinak a misto šturmu jsem se zacal zbavovat tech harpyjí (mrchy jdou s trochou snahy sestrelit z rimsy dolu) a misto nastavenyho stitu u rytire jsem zkusil na rimse pred jeho strelou starej dobrel kotrmelec a voila, fungovalo to. Prvniho jsem sundal na 2x parry a pak jsem spadnul u druhyho na rimse, tak dneska znovu a lip. Zkusil jsem to potom kolem jedenacty vecer jeste 8x na streamu a vzdycky jsem udelal pri druhym parry chybu, tak ty chyby musim eliminovat. Kazdopadne jsem uz na dobry ceste. Akorat jsem ale tak trochu naivne myslel, ze to jsou black knighti, kteri se nebudou respawnovat a... to byl tezkej omyl.

Jinak to predavani si FromSoft pochodne na twitchi s klucíma Jopsem, Terzem a Tapem je fajn :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    jak to dopadlo nago? dal jsi? stuhnul jsem tu prvni stec, kdy ti spadnul rytir ze rimsy ale mel jsi ho zalokovaneho a sel s nim…

jinak to byl vyrareny stream, doufam ze ti anor londo dalo jak mokrej hadr poradne pres oblicej…
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: masakr :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    BIMBAS: ;)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    LOVE_DALI: Ornstein a Smough ? :D
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    LOVE_DALI: Taky to včera nejspíš zabalil....že už z toho nic nemá..
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Čoveče, Fatty je mi tak nesympatickej, že i kdyby streamoval lék na věčnej život, tak radši pojdu v koutě.. :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Tak, až se k nim dostaneš, tak "shit" (jako projev radosti) tam bude často :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    A tohle je mladej, za fog wall..

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: Shiitake houby ve stromu?
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: to vypada na bosse co ted Nagu cekaji ne? :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Mladej kresil - uhádněte bosse:
    PS: Jasně mi bylo sděleno, že to zelený jsou moje duše.. :D

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kazdopadne už to Archery Club triko, který tu proběhlo chápu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam