• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Tak, až se k nim dostaneš, tak "shit" (jako projev radosti) tam bude často :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    A tohle je mladej, za fog wall..

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: Shiitake houby ve stromu?
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: to vypada na bosse co ted Nagu cekaji ne? :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Mladej kresil - uhádněte bosse:
    PS: Jasně mi bylo sděleno, že to zelený jsou moje duše.. :D

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kazdopadne už to Archery Club triko, který tu proběhlo chápu :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    No regulérně jsem narazil do zdi. Dneska mě Anal Londo (jak psal Dali) solidně vytrestalo a tak to mám rad. Hodina a půl. Fuck.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Ta jednička je prostě bomba :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    _KOFILA_: pobavil, jsem to zrovna zapnul, kdyz sel na rytire s lukem na rimse :) hned ji dostal do zad od 2. a letel :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Naga hraje, kdo chcete teď koukat na Anor Londo LIVE
    Twitch
    https://www.twitch.tv/naga42
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    FRIZER: ty jsem dal na SL1... celý den jsem tam chodil z firelink shrine... streamoval jsem to... po pěti hodinách se to povedlo... pak jsem se na to vysral a vím proč... byl to porod... jak to někdo na levelu 1 může dohrát, nechápu... (chápu, rád koukám i na speedruny)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: přitom kdybys do něj kopnul vše by se vyřešilo samo...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Na Anor Londo je nejlepší Painted world od Aramis, tam se da s pyromancerem nafarmit tak ze další problém jsou az Four Kings....ty nenavidim
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: nesnasim anor londo!
    Zabil jsem firekeepera, abych upgradnul flasku, bohuzel jsem nasledne zjistil, ze kdyz clovek umre u bosse, co je dole schovany za zdi, hodi ho to k tomu ohni, ktery byl zhasnuty a musi se vydat na skvelou cestu pres strop v ty obrovsky mistnosti, protoze jsem si "odjel" s tou posouvaci vezi..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: No teď se moc netesim :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak jsem dneska dal zase dve hodinky DaS1. Jsem v Anor Londo. Parkrat jsem dostal pres hubu na rimsach. Ale ten lukostrelec nahore. To s kouzelnikem fakt nechces :) Sel jsem to asi 8x. Posledni pokus co mi vysel, tak jsem vzal Knight Shield (bohuzel vyzaduje 10 sily) ja mel samozrejme jenom 9 :) Tak jsem ho dal do prave ruky, kdyz zmacknete trojuhelnik, tak stit drzite obouruc (bez penalizace) a R1/R2 mate mizerny utok a L1/L2 je klasicky obrana. A s tim rytirem na rimsach jsem bojoval timhle stylem. Obrana, obrana, obrana, obrana, obrana, obrana, nez jsem si zvykl na jeho moveset a pak uz jsem obcas provedl "utok" a doufal jsem, ze spadne. No, bylo to docela dramaticke, ale na prvni pokus timhle stylem jsem to dal :)))

Uz se tesim, az tam pujde Naga :))))
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: Na to se tak neda koukat az se na to nemuzu prestat koukat :(
    JOPS
    JOPS --- ---
    od cca 21 dneska bude hrat Fattypillow DeS :)
    Twitch
    https://www.twitch.tv/fattypillow
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: ale priznam se, ze jsem s kouzelnikem chcipnul hned u prvniho bosse. Tezce na zoufalce :) Jsem ho nejak pri skoku na hlavu netrefil a on mi skocil na zada a bylo to. Pak jsem hodnekrat chcipnul u krys v Undead Burg, ja je nebyl schopen hulkou trefit :)

A pak me jeste vypla Mirinda v Blightownu. No nic, jsem si poplakal a dneska vecer to muzu zkusit znova
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: kus! jen ho nech… hraje to po deseti letech a jeste v coopu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam