• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    Já dost závidím jak Nagovi a Terzovi, že jedou nějaký DS s velkým odstupem a už si to pořádně nepamatujou. Už bych asi nedal najisto všechny illusory walls, kde je většina konkrétních předmětů si taky moc nepamatuju, ale strukturu map mám v hlavě pořád dost zažranou.

Vlastně jediná From Soft hra, co jsem hrál úplně naslepo bylo DS3, který jsem vždycky dojel do další lokace a pak se koukl na Cohhcarnage, jak to prošel on, jestli jsem na něco nezapomněl. Ten zážitek prvního průchodu, kdy nevíš vůbec nic je nepřekonatelnej.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: jj ty pauzy po frustraci funguji. Jeste jsem na ty dva nesel. Zatim si v Londu trochu poleveluju at mam S a E alespon na 40 a sahnu si na posbiranej gear, kterej zatim neunesu, kdyz uz tam mam po ruce i toho giant kovare.
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    PHOW_SAATCH: poprvé taky tak. Souboj, kde je opravdu potřeba si hlídat rozmístění jak sebe, tak bosse a zároveň útočit, jen když je to fakt bezpečný.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: pamatuju si, jak jsem šel před lety na O&S asi 40x, vždycky vystresovanej až na půdu, a pak to jednou ráno před prací rezignovaně zapnu, s tim, že jsem stejně předem mrtvej, a dal jsem je jak po másle, prvního Ornsteina a Smough byl pak už v klidu , stačilo jen uhejbat... pocit z vítězství byl neskutečnej a zároveň jsem nechápal, jak se to vlastně celý semlelo, asi odpočatost, přechozí trénink, trocha štěstí a absolutní koncentrace na přítomnej okamžik... v ten moment jsem pochopil, že člověk opravdu může dokázat všechno na světě :) v NG+ to byl asi sedmej nebo osmej pokus, bohužel ve stejnym pořadí, potřeboval bych je projít ještě jednou a kvůli Knight's Honor dát prvního tlustoprda
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: Nene padám dneska na hubu. Zapnu to až zejtra kolem osmý vecer
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Streamuješ? Nic mi nepřišlo :/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Vyloženě mi drasa nervy, ze si to video nemůžu pustit komplet a musím ho pauznout v místě, kde to ještě neznám

The Dumbshits Guide to Dark Souls: Anor Londo
    https://youtu.be/AV9Ce5misrY
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: jj automaticky mi to sepnulo u bonfire, kdy jsem 14x obehnul prvniho rytire ve dverich naproti, ale jak jsem si otevrel vsechny dvere a zkratky a sel to kolecko na jistotu, tak to parkrat komplet projdu a vyleveluju se. 3-4 dny tomu obetuju.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: tohle je super farmici oblast, tusim 1k dusi za rytire, kdyz to hezky obehnes, mozna tech 15k dusi mas. A poradim ti jednu strasne dulezitou vec. Fakt se ted trochu naleveluj :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Nezapomínej na hit through the wall :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: no to jo. az po minute mi doslo, ze bych ho mel poradne nasrat, uklidit se do chodby a pockat, aby tam sam uklidil zidlicky a lavice, jako na zakladce pred vanocni tridni diskotekou s kazetakem.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Lavice jsou svině! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: nakonec jsem to vcera po desaty pustil, ale v Londu me 4x proplesknul Titanite, tak jsem sel po hodine spat. Kazdopadne me tam to pomaly a tezkopadny ctvrceni rytiru obourucakem bavi.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Já jsem takhle kdysi hrál Wolfenstena 3D :)
    Jinak ano, běžně ze snů pracuju. Škoda, že to firma neproplácí..
    JOPS
    JOPS --- ---
    asi pozustatek Anor Londo Archery club :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ja kdyz to fakt hral, tak jsem pri spanku uhybal sipum :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    _KOFILA_: Tak on hraje vsech 6, ne?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    @Naga Stream? :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    pak dort bych super machr... jednou jsem ho potkal pod stalinem a dali jsme řeč... libí se mi lidi co hrajou jen jednu hru v životě...
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    NAGASAWA: Tohle trigo mel pan dort kdyz v games.cz hral s Grygarem DS1 remaster :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam