• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    TERZ
    TERZ --- ---
    JOPS: jj to je vono
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: jo, uz Vim a pak tam Logan sedi po osvobezeni vid?
    TERZ
    TERZ --- ---
    JOPS: no jsou to porad archives, tam se nejak leze za tu knihovnu na konci, jsou tam nejaky dreveny schudky a v tehle mistnosti je i truhla. Imho tam musis projit abys mohl dal takze to nemines.
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: Takze v dalsi lokaci, je to tak? Priznam se, ze az dneska rano jsem si uvedomil, ze v Duke Archive jsou taky takovy pekny fuck upy :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    JOPS: Tusim ze v truhle tesne pred cestou do crystal cave
    JOPS
    JOPS --- ---
    hosi, Duke Archive a zamceny Logan, kde najdu klic? To je az v dalsi lokaci?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Obíhat rytíře...v lese vychází 8k duši na 50 vteřin a v Painted world asi 15000 na 70 bo tak něco...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Jsem vám už říkal ne, jak jsem prvně sejmul O&S? Samou radostí jsem spadl do vejtahu a pak si řekl, že to rushnu a ejhle Sentinel byl jiného názoru.. :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: staci obihat ty 4 rytire v patre u bonfire a mas to hned.

a jeste jedno zjisteni, ktere se priznam jsem zapomnel, tak kdyz provedete parry a propichnete rytire, tak dostanete 1200 dusi. Kdyz ho umlatite klasicky, tak "jenom" 1000 dusi
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Ouuuu 70k není mrzeni, ale regulérní clusterfuck
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Dneska to mám casove trochu divoký, tak pošlu echo během zítřka/neděle. Dneska max na chvíli obehnu par duší jestli se k tomu dostanu.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: zkusime dneska coop? :)

jsem si chvili sbiral duse v Anor Londo a v jednu chvili jsem to lehce podcenil a prisel jsem o 70k dusi... To bylo takove male mrzenicko :)))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: já si udělal do práce relaxační DS playlist, líp se mi při něm soustředí :)
    Spotify
    https://open.spotify.com/playlist/3oR02lfiPCeRDWoZmo5WRo?si=dc77f22ef02d4127
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Hudbu necham. Solidne mi vzdycky hraje na nervy, anebo hypnotizuje, jako u Moonlight Butterfly
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: To je cheating! :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: you died :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: ještě malej, možná nevýznamnej tip, ale v DS1 při prvnim průchodu může pomoct, když si u bossfightů pro snížení stresu stáhneš hudbu, já to teda prošel celý s hudbou, ale bez toho symfonickýho psycha se to hraje o trochu líp.. sice to nemá takový koule, ale líp slyšíš pohyb nepřátel
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: přesně :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: ten moment kdy stojis, riti se k tobe Gyoubu na koni, pod kterym duní zem a ty cekas na ten spravej moment... skvelej bossfight. Naprosto.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam