• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: vubec si nepamatuji kde je...

tak jsem se kouknul kde je a vcera ji malem NAGA sebral :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Tak lucerna je na dosah a klidně bych to i rushnul, už jenom proto, abych ji měl. Pak se můžu flákat v této malebné lokaci, jak jen budu chtít :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: a za me by bylo fajn, kdyby si Naga tu svitilnu nasel :) Jak je zvyklej na ten stit a najednou by v leve ruce musel drzet lucernu a v prave halapartnu, verim, ze by to taky mohla byt pekna sbirka funny momentu :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: taky mě celkem rozsekává, co mě všechno i po letech na tý hře překvapí.. vím, že nic nevím tady platí dokonale :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: no chvili jsem si myslel, ze to tam proletim jako archandel gabriel s ohnivym mecem, kterym si posvitim a ani houby. holt to tam budu muset prosmejdit.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: jj, občas je sranda tam přijít už osvětlen :) Ať už padle Lantern jinde a nebo si svítíš kšiltovkou :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: stejně tu lucernu bude muset najít... ehm... bez lucerny.. to věděli už Mach s Šebestovou, že brýle bez brýli se špatně hledají :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Jj, člověk vzpomíná.
    A stejně, i po tolika letech vím prd :)
    NAGASAWA: Jasně, je to už provařený a stejně je to na Tobě, jak to budeš hrát.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: v klidu. tohle auditko sleduju uz par let s rizikem, ze si neco propalim, tak na sebe to riziko automaticky beru, kor kdyz je 10 let od vydani.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: pardon, jenom jsem nostalgicky zavzpomínal :) asi to budu muset taky na chvíli zapnout, jak to tak vidim :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: No Spolerino please :)
    NAGASAWA: Jakmile se dostaneš na bf, tak to bude lepší - o něco. Ne o moc :D
    Každej jsme si tím prošli :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: válí se někde po zemi v katakombách
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: no prave nemam podle vseho a diky tomu jsem vcera parkrat zahucel rozverne do tmy, tak jsem mel dneska v planu vypadnout a neco si na cestu do tmy najit, anebo dostat.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: Tomb of the giants je solidní groteska, zvlášť když to po tobě pálej lukostřelci a ty nevíš odkud :) Máš skull lantern? Na pár místech se hodí....
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: jj presne. mel jsem vcera pustenej twitch a samozrejme mně Terz a spol. pred panem Vetrnikem psali, ze to bude peklo, tak jsem tam sel s predem upocenyma rukama a nakonec to byl od nich tak trochu running joke, protoze Mr. Pinwheel padl za deset vterin.

JOPS: hah no to byla v ty tme solidni tragikomedie. kazdopadne omylem spadnout k Vamosovi me vcera taky solidne pobavilo, kor kdyz jsem byl pripravenej v tech kobkach dalsi hodiny bloudit a hledat zdroj zvuku :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: Pinwheela dal Naga na prvni pokus. Myslim, ze mu stacila tri machnuti a boss nevedel, ktera bije.

ted je Naga ve fazi, ze v Tomb of the Giant netusi on, ktera bije :-D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: ale samotnej Pinwheel je pak o to větší máslo, tady nejde o to rozmáznout bosse, ale doběhnout k němu :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Jasně, ke hře to patři :).
    Ten pocit bezmoci, jak vidíš, jak Ti mizí stamina... :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: jj to by slusne fungovalo, ale uhybani zatim funguje dobre. Akorat potom to jejich dobihani stoji za to. Samozrejme je mam rad, je to spravnej bizar, ale kdyz se potkaji dole u kovare 3-4, tak je to solidnu bukakke.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Pokud bys to chtěl tankovat, tak štít s větší stabilitou :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam