• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: no měl jsem úplně jiný starosti :) a těch 25K pomalu beru jako drobný. Každopádně to dneska pustím offline, oběhnu odpustky za hříchy a pár restů a na twitch to vidím tak na pá/so
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Jop, to je :)
    Viva la Duke Skip :)
    Ani si nevšiml, že Ti zmizelo 25k duší, že? :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: No dnešní zaver v knihovně byl ovšem solidní mindfuck
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA v Dark Souls v kostce, to co mu trci z hlavy je sip :) a zepredu je obtezovan enemackem :)

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    _KOFILA_: Tam pekne glosoval Gustu s Ušima viď mám dojem
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: de si dil “dvere”
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: jj za me je to v soucasny dobe ten nejlepsi/nejpohodovejsi podcast, kterej si clovek muze ohledne cz herni sceny pustit (nejradeji mam samozrejme tu uvodni znelku)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: tak dávám i další díly, Viktor má dobrý postřehy a většinu věcí mam ohledně hraní dost podobně, ne-li úplně stejně :)
    "Proč hrajeme hry" https://open.spotify.com/episode/5tY6aD1Wj1LD2GolfREBKx?si=psWACaigT5qqnHruND8eRg&dl_branch=1
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: no me ta epizoda potesila, pac jsem pred tydnem Modrakovi psal, ze uz by to chtelo DS special, protoze co kazdej jeho treti host, to zminka o tom, jak je DS nejlepsi hra of all time a ono to nakonec vyslo.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: teď jsem to doposlouchal, skvělý
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: no o speedrunech pekne mluvil vcera Viktor Bocan u Modraka a kdyz jsem poslouchal o tech vsech no-hit speedrunech, anebo na tech s prstenem a 10% zdravi v maratonu 1-2-3-Bloodborne, tak jsem si rikal akorat och kurwa. Jinak v tom podcastu zacne o DS mluvit az po 19 minute. Nejdriv tam resi Death Stranding a spol.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Víš, co bys mohl potom udělat @NAGA?
    Až to dojedeš, tak bys mohl pustil nějakej pěknej WR speedrun a podelit se s náma na streamu o své pocity :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Sebrání pádem nefunguje :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: vubec si nepamatuji kde je...

tak jsem se kouknul kde je a vcera ji malem NAGA sebral :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Tak lucerna je na dosah a klidně bych to i rushnul, už jenom proto, abych ji měl. Pak se můžu flákat v této malebné lokaci, jak jen budu chtít :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: a za me by bylo fajn, kdyby si Naga tu svitilnu nasel :) Jak je zvyklej na ten stit a najednou by v leve ruce musel drzet lucernu a v prave halapartnu, verim, ze by to taky mohla byt pekna sbirka funny momentu :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: taky mě celkem rozsekává, co mě všechno i po letech na tý hře překvapí.. vím, že nic nevím tady platí dokonale :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: no chvili jsem si myslel, ze to tam proletim jako archandel gabriel s ohnivym mecem, kterym si posvitim a ani houby. holt to tam budu muset prosmejdit.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: jj, občas je sranda tam přijít už osvětlen :) Ať už padle Lantern jinde a nebo si svítíš kšiltovkou :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: stejně tu lucernu bude muset najít... ehm... bez lucerny.. to věděli už Mach s Šebestovou, že brýle bez brýli se špatně hledají :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam