• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: snažil jsem do DS navézt pár známejch, o kterejch jsem si myslel, že by se jim to mohlo líbit, a u některejch jsem se setkal dokonce až z odporem, když zjistili, že by museli do hry něco investovat, že by se museli něco učit, když zjistili, že ta hra jim přesně neřekne "jdi tam a zmáčkni tohle", že by museli jít na bosse víc než třeba 3x, že jim hra od začátku neřiká, jak jsou dobrý a neplácá je po zádech... mně na začátku ta hra přišla divná, ale i když mi to nešlo, pořád mě něco nutilo jít dopředu a zjistit něco víc... a je teď až úsměvný, jak byl poprvý ten postup strašně pomalej

JOPS: ne, protože jsem přišel do kontaktu s DS celkem pozdě (2015) a pak přišly na řadu DS2 SOFTS a pak DS3 a to mi taky zabralo docela dost času... (mezi nima jsem rozehrál i spoustu jinejch her, ale vždycky mě to navedlo zpátky k DS - "normální" hry mě od tý doby do jístý míry přestaly bavit, protože podobně silnej zážitek jsem pak už nikde moc nenašel :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    a dojel jste to nekdo na NG+7?

ja mam pocit, ze jsem koncil asi v NG+4 a pak jsem s tim nejak prastil :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: DS1 byla asi jediná hra, u který jsem se fakt netěšil, až skončí, abych pak zjistil, že koncem nic nekončí, naopak spíš začíná a že znalost prostředí a různý buildy opravdu měněj ten zážitek a to tak, že může bejt určitym směrem ještě lepší... kdo jinej tohle má? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: v pohode, jsme radi, ze se ti to libi a radi si vyslechneme pocity hrace, ktery to nevzdal a ma radost z kazde pokorene vyzvy :)

ta hra neni bohuzel mozna i diky bohu uplne pro kazdeho. Do toho clovek musi proniknout. Musi vedet, ze bude strasne dostavat pres hubu a kdyz uz si myslis, ze to mas v ruce, tak te necim zase prekvapi. A ta prekvapeni mas az do uplneho konce :)

A priznam se, ze jsem rad, ze to nekdo zacal hrat a ze jsem se dokopal k tomu si to taky pustit a vubec toho nelituju. Je fakt, ze uz tu hru neprochazim tak jak by se melo, ze ty cesticky mam vyslapany a jak se mi vraci pamet. Treba Tomb of the Giants, kdyz jsem ziskal kouzlo, kterym si trochu posvitim na cestu, tak v tu ranu se mi v palici cesta vybavila a byl jsem u bonfire behem chvilicky od vlezeni do oblasti Tomb of the Giants :)

jestli se nam dneska povede coop, tak uvidis, jak ta kouzla jsou OP :) Coz na druhou stranu, ty jsi taky strasne OP, takze pohoda :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: no mam obavu, ze budu mit DS dalsi dva roky permanentne nainstalovany a budu se do nich porad vracet. Navic jsem se vcera pristihl u toho, jak nehnute stojim hodinu v Dark Root lese jako socha s halapartnou v ruce a cekam coby covenant s prstenem od Alviny na vykradace hrobu.

Jinak ja vim, ze tu opakuju vsechno, co tu xkrat za poslednich deset let v auditku probehlo, ale jsem z toho naprosto nadsenej.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: tak urcite uhnout slo, ale za ty tri pruchody jsem na to neprisel a je mozny, ze jsem skakal na blbou stranu, presne jak pises :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: spis si pak dej maga jako novou hru :) protoze ted mas uplne zkurveny statistiky. Treba u maga temer vubec nepotrebujes staminu, teoreticky ani moc zdravi, protoze kdyz se k tobe nekdo dostane na blizko, tak je to boj o holy zivot. Takze vsechno cpes do inteligence a do attunements (to ti pridava sloty pro kouzla). Obcas si neco kopnes do zdravi, abys prezil aspon jednu ranu od bosse no :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: no byl jsem rad, ze mi ta hra zase pripomnela, ze muzu dostat mokrym hadrem pres hubu. Bezsupinatej drak padl vcera na prvni pokus, Guardian sel taky rychle, tak je fajn, ze jde zase do tuhyho. Ted se jdu podivat na ty Vagranty z Duke archivu o kterych mi vcera rikal tuhle kolega Phow Saatch
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: no krasna prace. ono se dalo uhnout i proti tomu dlouhymu vypadu mecem, kterej na me fungoval jako instakill. Da se uskocit v momentu, kdy natahuje rameno dozadu a na chvili se zastavi pred vypadem. Tam zabral kotoul doprava smerem od mece. Kdyz jsem se kutalel nalevo, tak me vzdycky chytla cepel mece.

No jak jsem vykoupil u Logana a jeho party vsechny kouzla, tak uvazuju o tom, ze si ke konci, anebo v NG+ vyzkousim magii a zazraky. Tipuju ze to bude zase uplne nova hra a ta vsechny ty "kástry" a mágy ve hrach nenavidim a nikdy jsem za ne v rpg nehral.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: gratulace, ja ho vcera dal na treti pokus a proto jsem ti psal privatni zpravu, ze ten kotoul se musi udelat pozdeji a hlavne do strany, protoze na tom jsem pokazdy skoncil, ze jsem uhybal moc brzo a vetsinou dozadu. On byl schopnej zmenit smer utoku, kdyz byl jeste vysoko.

Ale neprisel jsem na to, jak se vyhnout tomu jeho bodavemu utoku, jak s mecem vylitne primo proti tobe bez vyskoku, to me pokazdy trefil a docela to bolelo.

Ale budte radi, ze jste me nevideli, kdyz jsem sel otevirat zkratky k Artoriasovi :) kdyz mate kouzla, tak je to v pohode, ale kdyz ta kouzla v pulce dojdou a mate jenom Rapier, se kterym davate 35dmg. Tak jedete klasickej speedrun a celou cestu hykate a rvete, at se na Vas vykaslou, ze jenom kolem probihas a ze jim fakt nechces ublizovat a za Vama cela plejada enemaku s nabrousenyma rycema, nuzkama, hrabema.

Ja jeste ke vsemu nemam vubec zadnou staminu (ani nevim, zda jsem tam nejaky bodik nekdy prihazoval :)) ) takze jsem musel kazdou chviku nechat staminu dobit a kdyz slysite, jak za Vama machaji zbrane, 3/4 zivota fuc, zadna flaska, no proste prdel :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: jj presne. nakonec zabrala stara dobra agrese.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: já to dokoukával teď cestou do práce a normálně jsem měl místama nervy za tebe :) btw: šel jsem na něj tenkrát v podobnym setupu jako ty a dospěl jsem k podobný strategii, umlátil jsem ho v záchvatu zoufalství a vzteku :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: tyy voe! dost dobry!! klouboucek! ale jak sem uz psal...ze me to vubec prekvapuje! :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj... byl jsem rozhodnutej, ze na to uz nesahnu, ale vis co, potom behem vecere myslis na bossfight, behem serialu myslis na bossfight a misto toho, abys sel spat, aby te necekal ranni zombie walk do prace pustis znovu PS a jedes. Nakonec jsem ho dal na cca sestej pokus, protoze jsem na nej a na sebe zacal byt trochu nasranej, tak jsem do nej sel agresivneji a misto opatrnych oblouku a uskakovacek jsem mu zacal nakladat rychle 2x za sebou a jeste jsem si u nej nasel okno, kdy na chvili jakoby popochazi a dostal treti. Potom jak poodbehl, aby zacal ty svoje okultni fialovy divociny jsem k nemu hned nabehl, aby dostal 2x obouruc a bylo hotovo za 20-30 sekund. Samozrejme jsem se potreboval naucit ten jeho pohybovej pattern a uskakovat od nej o trochu pozdeji, jak psal kolega Jops, pac jsem se vzdycky odkutalel moc brzy a on me hitnul. Krasnej fight to byl a jsem rad, ze jsem udrzel nervy na uzde a nesklouznul k potupnymu summonu. Usmival jsem se potom jako blbecek, kdyz jsem cetl vzkazy od jinejch lidi na zemi typu "Tears?" :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: tys ho este vcera dal jo? ty ve Senpai! :O
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Sakra, kolego, chtěl jsem se live mrknout na stream, ale to víš D2:R bylo silnější :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kazdopadne dneska jsem si pripadal jako ve vlastni verzi filmu Green Knight

[NAGASAWA @ GameShots :: screenshoty z her]
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Oukej tak čtyři hodiny v kuse jsem dostával straslive přes držku od King Artoriase a přitom stačilo dat si dvacet minut pauzu a vletet do nej agresivně a moc se s nim nesrat. Fuuuuuuuuuuck to bylo peklo a díky místnímu gangu za support na twitchi.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: taky mě to tenkrát hned trklo :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Myslím tím samozrejme Kingseeker Frampt u Firelinku, kterej vypadá jako solidně jetá verze Falca z Never Ending Story

JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: Falco? to mi nic nerika kde je? Jsem v praci a weby s herni tematikou mi moc nejdou :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam