• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: nebaví ho hrát hry :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Tak PS3 (ještě fat verzi) mám :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: jsem před rokem zkoušel, ale jelo mi to asi na 1 FPS :)
    NAGASAWA: soused má PS5 a prej ho to nějak nebaví, tak mi ho na nějakou dobu půjčí.. asi pošlu manželku na měsíc k moři :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: DeS (PS3) by mělo jít už naemulovat na PC :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: nemluve o tom, ze si po porizeni si PS5 a PS+ aktivujes free balik asi 18 playstation hits a mezi nimi je free verze Bloodborne.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: jsou ruzny akce. V PS+ mas tri hry mesicne free a potom mas tematicky narazovky jako na Steamu a nase nejoblibenejsi je samozrejme akce Big in Japan, ktera probiha 2-3x rocne, kde jsou slevy na japonsky hry a tam ceny padaji klidne na 75-80%
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Hele, má ps5 slevy alá steam? Nebo je to jak u Nintendo a slevy jsou u jejich titulů max 20/30%.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: to bych se spis zeptal v Playstation auditku jestli by ti nekdo z bandy nepujcil na mesic / dva PS3 ze bys to probehl. Osobne mam na ten vizual z PS3 trochu guilty pleasure s tim, ze o tu zamlzenou a specificky smutnou atmosferu DS hry remasterem prisly (ackoliv vypadaji jinak skvele) a pak bych vzal casem tu PS5 kvuli Elden Ringu a spol. i kdyz ten mas nejspis v planu rozjet na PC vid.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: aha, já myslel, že na PS4 spustíš hry z PS3, tak to jste mě vyvedli z omylu, dík
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    JOPS: a tam není BB, prostě ps5 je jediná, co umí celou sérii
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: tak to musis PS3 :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: nemyslim remaster, chtěl bych projet origoš
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: ty voe nestras, verim tomu, ze to chvili potrva, nez na to prijde :) Ono neni zas tak moc na co prichazet, ale nez se mu to povede :)

PHOW_SAATCH: fotr nastesti ne, i kdyz bych v klidu mohl byt :) ale jsou veci, co se lepe delaji v klidu doma, nez v praci, kdy furt do tebe nekdo huci, ze chce tohle, nebo tamto, ze tohle nejde a musis se soustredit.

Uvidime co NG+, i kdyz si myslim, ze tam bude taky celkem porad v pohode :)

PHOW_SAATCH: bacha, DeS je pouze na PS5 a nekde prosakuji informace, ze se dela pokracovani BB.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: par mesicu bych pockal na PS5 a remaster Bloodborne od Bluepointu.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: hele, užij si to, já ti to hrozně závidim... přemejšlim, jak do rodinnýho rozpočtu zahrnout PS4 s DemS + BB, ale zatim ještě odolávám (jelikož Steam/PC)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: No prave. K Vamosovi jsem spadnul onehda omylem a vcera jsem prosel pres Ceaseless, Firesage a Centipede Demony taky s podivnou kombinaci stesti a nahody hah.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: vítej v klubu, bohužel se začínám taky pomalu a jistě překlápět do modu pracujícího fotra, kterej skoro víc očumuje, co a jak hrajou ostatní, než aby sám hrál... i když na konec ledna si plánuju menší dovolenou :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Při jeho štěstí, to proběhne hned! :D ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: dneska vecer makam, tak doufam, ze budes hrat :)

na tohohle bosse se moc tesim, je trosku jinej nez ostatni a clovek se u toho docela navzteka :)

ZUULUU: toho das, zaklad je zhluboka dychat a nestresovat se. Priznam se, ze pri prvnim pruchodu jsem ho fakt delal dlouho. Nejak jsem si nemohl zvyknout na BB styl. Takove o dost rychlejsi nez v Dark Souls.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam