• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    TERZ
    TERZ --- ---
    Takhle summony jsou dobrá cesta, ale v DS remastered je offline varianta mnohem rychlejší, drop raty jsou strašně štedrý (oproti DS2 a DS3). Největší roadblock jsou duše, je potřeba mít 3 krát Sifa. 3 průchody, resp. 2 a půl jsou minimum.
    Na covenant itemy jsou všude dobrý farmy, humanitu pouštěj krysy v depths, sunlight medaly ti maggoti u šílenýho solaire, eyes of death taky v depths z žabiček, souvenir of reprisal padaj z těch lítajících sajrajtů v painted worldu, dragon scales z dráčků ve valley of the drakes a dal si to nepamatuju ale nafarmit jde všechno. Takže nahodit 10 humanity, Covetous gold serpent ring a za 3 hodky jsou covenanty splněný.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: jj tak jsem to potom zacal praktikovat v Town of Oolacile, kdy jsem jedno odpoledne pomahal kvuli medailim s Artoriem.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: tak kdyz pujdes se mnou na kazdeho bosse, tak tech 30 minci budes mit zachvili.

a hlavne zakladni strategie u Dark Souls, kdyz potrebujes sbirat tyhle veci do covenantu, tak jakmile opoustis bonfire, poloz znacku (summon) a cestuj si po lokaci, v klidu si lokaci vymlatit. Kdyz si te nekdo zavola, tak super, mas expy navic, kdyz nezavola, nic se nedeje, nic te to nestoji. Takhle funguju ja. Kdyz boj prezijes, dostanes humanitu (vlevo nahore se ti prida jedna), plus medaili (pokud jsi v covenantu Praise of Sun :) ). Samozrejme idealni lokace na sbirani je Anor Londo pred O&S :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: aaaha no tak super. vcera jsem si rikal, jestli to pauznout pred Gwynem a farmit hmyzaky a bossfighty coby summon, ale to bych si naboural flow, tak vsechny tyhle legrace dorazim v NG+ i kdyz to bude nejspis o trochu drastictejsi. Sunglight medaili jsem odevzdal asi osm, tak to postupne nejak pujde, kdyz uz vim co kde a jak.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: v DS mam taky platinu :) to bylo must have.

pak ti jeste chybi vsechny miracle

jde o to, ze ted potrebujes hodne humanit, abys od pavouci kralovny dostal nejake pyromancy (humanity ti kdyztak dodam)
    pak potrebujes vyresit sunlight medaile, za to dostanes luxusni miracle (co si takhle matne vybavuji)
    pak jsou jeste kouzlo, ktere je taky tusim az v NG+. Pro to si jdu :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Muzeme. Akorat ted to budu poustet narazove a na chvili si DS prolozim nejakym dalsim restem. Jinak jsem koukal, ze mam trophy na 62% a chybi akorat to, co rikas. Detaily proberu dyztak s Terzem v party, at nemusim drtit wiki. Tohle je hra, ve ktery tu platinu chci.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: gratz, mam vlezt taky do NG+? a muzem ten svet probihat vice, ale tobe toho uz moc k platine chybet nebude, akorat potrebujes najit vsechna kouzla, vsechno pyromancy, nektere veci jdou ziskat az v NG+, zabit druheho bosse u Ornsteina a Smootha (nevim, co jsi zabil jako druheho bosse v tomto boji). Vice zabitych bossu = vice expu :) Prece jenom Blightown se ve dvou probiha lip :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Dojeli, respektive me Gwyn jeste tak 8x vyprovodil a nakonec padl a zachranila me nikdy nepouzita houba, protoze jsem se porad nemohl srovnat se zmenou rytmu o kterej jsem prisel diky tomu, ze mi housenka sezrala oblibenej stit a dobijela se mi pomaleji stamina, tak mi vzdycky chybely ty dva pohyby navic, na ktery jsem byl behem utoku po vic jak mesici zvyklej. Zaver Dark Lord trophy. O vikendu pokracuju dal a chci videt druhej konec a hlavne hodlam zachranit Solaira se Siegmeyerem a jeste vic si ten svet prozkoumat - ostatne Terz spravne podotknul, ze jsem dohral tutorial. Skvely to bylo a jak psal vcera Love Dali - uz patrim oficialne do DS klubu. Kazdopadne dvakrat behem hry potkat Vagranta? Je to stastisticky mozny? :)

Ja IRL

LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    JOPS: já se včera dostal po dlouhé době na chvíli k Sekiru a nějak mi docvaklo, že abych dal deflect, tak se RB nemám trefovat na dopad soupeřova útoku, ale chvíli před (ne že by se mi to dařilo vždycky trefit, ale je to lepší). Takže jsem dal na dva pokusy druhého miniboss generála, co je ve dvoře za červenookým obříkem a pána na koníkovi hned na první pokus (a jeden gourd bez smrti). No došel jsem o kousek dál, něco prozkoumal a chcípl u dalšího minibosse. Dneska, jestli bude čas tak se vrátím do Hiraty na pána u pagody, to si myslím, že bude nějakou dobu trvat, ale už začínám mít ten pocit, že když umřu, tak jsem něco podělal a ne že mi něco prostě uniká.
    Každopádně velká radost jet něco od From Softu naslepo s tím, že se to hraje o dost jinak, než jsem zvyklej. Bloodborne jsme taky neměl po DS v ruce okamžitě, ale zvykl jsem si mnohem rychleji a pak to docela šlo.
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak jak vcera? Dojeli jste to?
    MISEC
    MISEC --- ---
    Bloodborne 2 a remaster
    Report: Bloodborne 2 in development at Bluepoint along with a PS5 remaster of the original game | TheSixthAxis
    https://www.thesixthaxis.com/2021/10/12/bloodborne-2-ps5-remaster/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: nebaví ho hrát hry :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Tak PS3 (ještě fat verzi) mám :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: jsem před rokem zkoušel, ale jelo mi to asi na 1 FPS :)
    NAGASAWA: soused má PS5 a prej ho to nějak nebaví, tak mi ho na nějakou dobu půjčí.. asi pošlu manželku na měsíc k moři :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: DeS (PS3) by mělo jít už naemulovat na PC :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: nemluve o tom, ze si po porizeni si PS5 a PS+ aktivujes free balik asi 18 playstation hits a mezi nimi je free verze Bloodborne.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: jsou ruzny akce. V PS+ mas tri hry mesicne free a potom mas tematicky narazovky jako na Steamu a nase nejoblibenejsi je samozrejme akce Big in Japan, ktera probiha 2-3x rocne, kde jsou slevy na japonsky hry a tam ceny padaji klidne na 75-80%
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Hele, má ps5 slevy alá steam? Nebo je to jak u Nintendo a slevy jsou u jejich titulů max 20/30%.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: to bych se spis zeptal v Playstation auditku jestli by ti nekdo z bandy nepujcil na mesic / dva PS3 ze bys to probehl. Osobne mam na ten vizual z PS3 trochu guilty pleasure s tim, ze o tu zamlzenou a specificky smutnou atmosferu DS hry remasterem prisly (ackoliv vypadaji jinak skvele) a pak bych vzal casem tu PS5 kvuli Elden Ringu a spol. i kdyz ten mas nejspis v planu rozjet na PC vid.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam