• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: u bosse to je problem, obzvlast, kdyz to jsou velka hovada. Coz je vetsina :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: kdyz locknes enemaka, tak jsi schopna mezi enemakama prepinat ten lock. Podle me pravou packou. Podle me se to fakt hodi.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Podle toho screenshotu vedle to na moment vypadalo jako sci-fi fúze Mortal Shell. Je tam nejaka podobnost?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: já se zatim toulam vesmírnou stanicí, farmim, tunim vercajk a začím Hellpointu celkem přicházet na chuť... inteligence nepřátel nic moc, ale má to trochu bladerunnerovskou atmosféru a tu fakt jako můžu ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: já jsem teď u druhýho bosse v HELLPOINTu... už mu párkrát zbejval tak milimetr na health baru... na chleba jsem si ho ale zatím ještě nenamazal :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: to se mi stávalo v Mortal Shell, že místo útoku jsem si sednul na zem a začal hrát na loutnu :D
    MISEC
    MISEC --- ---
    Vcera som len tak vybehol do BB ze skusim tu hlavnu ulicu vycistit, pozriet kto tam busi na tu velku branu, dam tomu 1-2 pokusy precvicim prstoklad a iste ma zase zakilluju. Nesetril som vialy ani strelivo a k mojmu prekvepeniu som to na prvy pokus dal za branu, tam som bol greedy na utocenie namiesto vcaseneho uskocenia a tak ma ten fatty busiaci na branu zabil. Povzbudeny prvotnym uspechom som to skusil este raz, padol aj fatty za branou. Na moje sklamanie brana otvorit nesla.
    Vtakom som sa vyhol nateraz, hore po schodoch k vlkom a hliadke som nesiel, nasiel som ked som rozbil nejake haraburdy priechod. Skocil som dolu, ulickou na koniec pomedzi klietky so psami/vlkmi, vbehol som do dvier po schodoch dolu, vycistil som poschodie, vysiel von tam po moste behali enemaci a jeden neprijemny palil zo strelnej zbrane po mne. Rebrikom dolu, tam nejake krysy, zlakol som sa sup naspat hore. Len tak tak som prezil palbu toho snipera. Dnu opat hore na poschodie budovy ako som do nej vliezol od ulicky s klietkami. Skok cez okno vpravo, pobehl som po tramoch, odrezal mrtvolu s nejakym predmetom, padol s nou dolu ku krysam, ako naschval mrtvolka s predmetom zostala o poschodie vyssie. Pozabijal som krysy, nasiel som dalsi rebrik hore, vyliezol som a obavam sa ze som sa stratil. Opat je tam most s enemakmi a na druhej strane nejaky velky enemak. Pozeral som ze tou ulickou pomedzi klietky by som sa mal dostat otvorit skratku k waipointu co uz mam, teraz sa trasiem o zivot ked si predstavim opat absolvovat cele to cistenie hlavnej ulice a fattyho. No uvidim vecer kde zlozim svoje kosti k noham ktoreho enemaka :).
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZUULUU: to se chce podělit na twitchy
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: jj ale chci digital verzi, tak kdyz nejaka v auditku probehne, tak po ni nejspis skocim. kazdopadne do ledna casu dost.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: ted ho nekdo nabizel, den dva dozadu. K vyzvednuti nevim uz kde :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: tak dal bych to na PS5 kdyz se mi ho podari do vanoc ulovit a kdyz ne, tak sahnu v klidu po PS4. PC uz mam lehce za zenitem.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: na PS4 mi to prijde jako blbost, PS5 jsem chtel cekat az do GT7, ale ER by to mohl uspisit, ale myslim, ze si to pustim na PC :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---

Elden Ring pořídím na:

17 hlasy od 17 respondentů

_KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    dodatečně gratuluju... vydržel jsem do konce... na konci u klavírku jsem zase plakal... nyní jsi dospělý! dej si od toho pauzu a vrať se až v lednu na Elden Ring... jinak se ti to přejí a nebude chutnat...

A jak tady? Všichni kupujeme PS4 verzi abychom to mohli hrát online? Nebo jak to bude? Jde hrát PS4 vs. PS5? Crossplay?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: jop ten chamtivej serpent ring mi padl vcera az v zaveru, tak ted prijde k dobru.
    TERZ
    TERZ --- ---
    Takhle summony jsou dobrá cesta, ale v DS remastered je offline varianta mnohem rychlejší, drop raty jsou strašně štedrý (oproti DS2 a DS3). Největší roadblock jsou duše, je potřeba mít 3 krát Sifa. 3 průchody, resp. 2 a půl jsou minimum.
    Na covenant itemy jsou všude dobrý farmy, humanitu pouštěj krysy v depths, sunlight medaly ti maggoti u šílenýho solaire, eyes of death taky v depths z žabiček, souvenir of reprisal padaj z těch lítajících sajrajtů v painted worldu, dragon scales z dráčků ve valley of the drakes a dal si to nepamatuju ale nafarmit jde všechno. Takže nahodit 10 humanity, Covetous gold serpent ring a za 3 hodky jsou covenanty splněný.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: jj tak jsem to potom zacal praktikovat v Town of Oolacile, kdy jsem jedno odpoledne pomahal kvuli medailim s Artoriem.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: tak kdyz pujdes se mnou na kazdeho bosse, tak tech 30 minci budes mit zachvili.

a hlavne zakladni strategie u Dark Souls, kdyz potrebujes sbirat tyhle veci do covenantu, tak jakmile opoustis bonfire, poloz znacku (summon) a cestuj si po lokaci, v klidu si lokaci vymlatit. Kdyz si te nekdo zavola, tak super, mas expy navic, kdyz nezavola, nic se nedeje, nic te to nestoji. Takhle funguju ja. Kdyz boj prezijes, dostanes humanitu (vlevo nahore se ti prida jedna), plus medaili (pokud jsi v covenantu Praise of Sun :) ). Samozrejme idealni lokace na sbirani je Anor Londo pred O&S :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: aaaha no tak super. vcera jsem si rikal, jestli to pauznout pred Gwynem a farmit hmyzaky a bossfighty coby summon, ale to bych si naboural flow, tak vsechny tyhle legrace dorazim v NG+ i kdyz to bude nejspis o trochu drastictejsi. Sunglight medaili jsem odevzdal asi osm, tak to postupne nejak pujde, kdyz uz vim co kde a jak.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: v DS mam taky platinu :) to bylo must have.

pak ti jeste chybi vsechny miracle

jde o to, ze ted potrebujes hodne humanit, abys od pavouci kralovny dostal nejake pyromancy (humanity ti kdyztak dodam)
    pak potrebujes vyresit sunlight medaile, za to dostanes luxusni miracle (co si takhle matne vybavuji)
    pak jsou jeste kouzlo, ktere je taky tusim az v NG+. Pro to si jdu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam