• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Taky pripojim stížnost. Už jsem to psal ráno Terzovi, ale začíná se to prohlubovat. Trpím regulernim postDS syndromem. Včera jsem si říkal, jak si odpocinu u backlogu, tak jsem pustil AC Odyssey a meh. Pustil jsem Kingdom Cum a par dalších a meh. Vsechno jsem nevrle po 20 minutach vypnul a místo toho jsem si během půl hodiny obehl v NG+ Tauruse, Gargoyle, Titanit u Andreho a spol. Chm. Poslední dva roky jsem hrál striktně ty nejlepší japonsky hry a DS byl poslední hřebíček do rakve zájmu o západní produkci. Ja vim, chce to čas, sedne si to, ale proč u těch Japonců nemám pocit, ze z nás hráčů nedělají blbce, jako třeba Ubisoft?
    JOPS
    JOPS --- ---
    ja si jenom chci postezovat. Rano jsem nemohl spat, rikam si, zfouknu si posledniho bosse a probehnu si kousek NG+. No, sel jsem na nej asi 10x a pokazdy me vyndal :)

Myslel jsem si, ze udelam 3x vzum vzum s kouzlama a game over a ono hovno. On me porad bije a kouzlum se docela vyhyba. Ale jak spusti to svoje kombo, tak jsem v prdeli, protoze si nevystacim se staminou. Fuck

Jenom jsem si prisel postezovat, protoze pak vim, ze ho dam v pohode :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: tak já už jsem u třetího bosse, co ty :D
    TAP
    TAP --- ---
    ZUULUU: co je na tom k smíchu :)?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    "I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like… tears in rain. Time to die."

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: podobnost tam je... je to pomalý, založený na atmosféře prostředí, velký prázdný opuštěný prostory, tmavý kouty, divný zvuky... ale přijde mi to spíš jak mix prvního Unreala a Dark Souls než Mortal Shell... sci-fi mě normálně moc nebere, ale tohle má docela dobrej dark vibe - a vlastně mě zatim baví víc to bloudění a objevování, než samotný souboje, asi jsem divnej... což potvrzuje skutečnost, že jsem včera poslouchal v práci několik hodin Blade Runner Blues - Rain 8 hours na YT a odmítal to vypnout :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: u bosse to je problem, obzvlast, kdyz to jsou velka hovada. Coz je vetsina :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: kdyz locknes enemaka, tak jsi schopna mezi enemakama prepinat ten lock. Podle me pravou packou. Podle me se to fakt hodi.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Podle toho screenshotu vedle to na moment vypadalo jako sci-fi fúze Mortal Shell. Je tam nejaka podobnost?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: já se zatim toulam vesmírnou stanicí, farmim, tunim vercajk a začím Hellpointu celkem přicházet na chuť... inteligence nepřátel nic moc, ale má to trochu bladerunnerovskou atmosféru a tu fakt jako můžu ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: já jsem teď u druhýho bosse v HELLPOINTu... už mu párkrát zbejval tak milimetr na health baru... na chleba jsem si ho ale zatím ještě nenamazal :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: to se mi stávalo v Mortal Shell, že místo útoku jsem si sednul na zem a začal hrát na loutnu :D
    MISEC
    MISEC --- ---
    Vcera som len tak vybehol do BB ze skusim tu hlavnu ulicu vycistit, pozriet kto tam busi na tu velku branu, dam tomu 1-2 pokusy precvicim prstoklad a iste ma zase zakilluju. Nesetril som vialy ani strelivo a k mojmu prekvepeniu som to na prvy pokus dal za branu, tam som bol greedy na utocenie namiesto vcaseneho uskocenia a tak ma ten fatty busiaci na branu zabil. Povzbudeny prvotnym uspechom som to skusil este raz, padol aj fatty za branou. Na moje sklamanie brana otvorit nesla.
    Vtakom som sa vyhol nateraz, hore po schodoch k vlkom a hliadke som nesiel, nasiel som ked som rozbil nejake haraburdy priechod. Skocil som dolu, ulickou na koniec pomedzi klietky so psami/vlkmi, vbehol som do dvier po schodoch dolu, vycistil som poschodie, vysiel von tam po moste behali enemaci a jeden neprijemny palil zo strelnej zbrane po mne. Rebrikom dolu, tam nejake krysy, zlakol som sa sup naspat hore. Len tak tak som prezil palbu toho snipera. Dnu opat hore na poschodie budovy ako som do nej vliezol od ulicky s klietkami. Skok cez okno vpravo, pobehl som po tramoch, odrezal mrtvolu s nejakym predmetom, padol s nou dolu ku krysam, ako naschval mrtvolka s predmetom zostala o poschodie vyssie. Pozabijal som krysy, nasiel som dalsi rebrik hore, vyliezol som a obavam sa ze som sa stratil. Opat je tam most s enemakmi a na druhej strane nejaky velky enemak. Pozeral som ze tou ulickou pomedzi klietky by som sa mal dostat otvorit skratku k waipointu co uz mam, teraz sa trasiem o zivot ked si predstavim opat absolvovat cele to cistenie hlavnej ulice a fattyho. No uvidim vecer kde zlozim svoje kosti k noham ktoreho enemaka :).
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZUULUU: to se chce podělit na twitchy
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: jj ale chci digital verzi, tak kdyz nejaka v auditku probehne, tak po ni nejspis skocim. kazdopadne do ledna casu dost.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: ted ho nekdo nabizel, den dva dozadu. K vyzvednuti nevim uz kde :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: tak dal bych to na PS5 kdyz se mi ho podari do vanoc ulovit a kdyz ne, tak sahnu v klidu po PS4. PC uz mam lehce za zenitem.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: na PS4 mi to prijde jako blbost, PS5 jsem chtel cekat az do GT7, ale ER by to mohl uspisit, ale myslim, ze si to pustim na PC :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---

Elden Ring pořídím na:

17 hlasy od 17 respondentů

_KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    dodatečně gratuluju... vydržel jsem do konce... na konci u klavírku jsem zase plakal... nyní jsi dospělý! dej si od toho pauzu a vrať se až v lednu na Elden Ring... jinak se ti to přejí a nebude chutnat...

A jak tady? Všichni kupujeme PS4 verzi abychom to mohli hrát online? Nebo jak to bude? Jde hrát PS4 vs. PS5? Crossplay?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam