jsem v NG+ v DaS1 a zabehl jsem si k k pavouci kralovne.
polozim znacku, zda nekdo nebude chtit pomoct. Kuk na strejdu, behem chvilky si me nekdo zavolal, tak jsme ji vymlatili behem par vterin a dostal jsem cca 30k dusi. Rikam si ok, typek asi jde uz NG++ (podle mnozstvi dusi co jsem ziskal)
Polozim summon podruhe, pobiham si po blightownu a dalsi typek si me zavola na pomoc. Behem par vterin hotovo a dostal jsem 10k dusi. Si rikam, ty vole, ja jsem skoro level 100 a tohle vypada na porad na prvni pruchod. Ty voe, nechtel bych levelovat do cca 80-90 lvl tady v tech mapach, kdy ti enemak v lepsim pripade da maximalne par stovek dusi :))
NAGASAWA: dame dneska? Kolem 19? Udelame takovy speedrun po bossech, ty se uz muzes teleportovat. Ja jeste nemam udelaneho zadneho bosse, krome toho prvniho. Takze prolitnem Pavoucici, gargoyely, muzem si v lese dat Motyla, vymlatit vlka, zabit tauruse (na hradbach), pak mi jeste chybi Sens Fortress, pak se naseru v Anor Londo na me oblibene rimse :) Si myslim, ze tohle by melo jit docela rychle.
Jsem pripraven pred pavouci zenou, tam co ma znacku Missandra, snad to jmeno pisu dobre :) tam bychom se mohli sejit