• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    ZUULUU: Žádný přelevelování neexistuje....vypůjčím si hlášku z 8 Hrozných jako můj přístup ke hrám od From Soft

" I joined the war to kill white Southern crackers. And that means killing 'em in any way I can! Shoot 'em, stab 'em, drown 'em, burn 'em, throw a big 'ol rock on their heads! Whatever it took to keep white Southern crackers in the ground, that's what I joined the war to do and that's what I did!"
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    _KOFILA_: Nj, každej to máme jinak. Za mě DeS je prequel/nástin pure Souls (Dark Souls 1, 3 atd.) :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    pro me demons souls nejlepsi stale… svetlo, lore, i to ze nemas zakys ale prozkoumavas vic svetu najednou… nejlepsi hra! stale! bez debat!
    TERZ
    TERZ --- ---
    Dnes jsem poprvé hrál Old Monk bosse v Demon's Souls, a to tím způsobem že sem si po Maneaterech nahodil soul form a šel pomáhat jinejm. Byl jsem hodně překvapenej. Vím že podobná mechanika byla i v DS2 a 3 ale tohle bylo spešl! Hraju to reálně naslepo, bez wiki, bez jakéhokoli lore infa. Chvilku se přemýšlel jak moc sem se zabugoval. Hodlám si tam zejtra stoupnout na celej večer :D Mrzelo mě že mě ta hra na PS3 minula a to sem ani netušil o co sem přicházel ale ten remake vážně stojí za to a pomalu ale jistě Demon's Souls šplhá po žebříčku nejoblíbenějších Fromsoft her. Naprostá paráda. :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: až v týdnu nárazově
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Stream? :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: Jooo vidíš na tu jsem v Dukes úplně zapomněl. Díky
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Vem si tu Avelyn :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Mám ty vzorce po měsíci vypálený solidně do paměti
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: ty ses uz v Dukes Archive? :) ty vole, se s tim neseres :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: btw, kolego, kdyby jsi chtěl challenge a ne zrovna na bázi nepřítele, tak zkus sebrat Avelyn :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI: oprava Centipede to má vlevo :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ad HELLPOINT...

"When I remember this game, I remember the atmosphere and the artwork.  The environments.  A comparison framework is only so helpful here - Hellpoint has hints of inspiration from Dead Space, H.R. Giger, and the environmental feel of perhaps Doom 2016 and Quake in places.  But it's weird . 

The feel of Hellpoint is uniquely its own, hence my comment about comparisons.  You realize this once you open up your first breach that resembles an ethereal black hole.

It is a dreary and mechanized sort of world full of ambience.  The kind that you don't find in very many places in such varied and unconventional combinations.  I found myself downright intrigued and curious at most of the locations and art, and that does not happen often for me.

This would not be a positive review if not for the stroke of genius that is the Hellpoint environment and design.

Co-op play within Hellpoint is another high point.  I can't tell you how big my smile was when I realized that Hellpoint had done away with the archaic and overused souls-like feature whereby a) it takes special effort to get a player into your game through finite consumables and/or b) the player inside of your game is sent away when the player beats an area boss, never to return to that area.

Imagine that.  A team who finally discards one of the worst parts of souls gameplay to reward co-op enthusiasts with a more uninterrupted and hassle-free experience.  If nothing else, I give the developers credit for being progressive. My friends and I were able to share the experience of seamlessly traveling between areas, fighting bosses together, discovering Hellpoint's unique black hole event system, and getting the best loot while not having to waste much mental bandwidth from simply trying to meetup in the first place.  Absolutely brilliant."
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Tohle už je starý video, ale když to chci jenom proběhnout (z toho, co dělám relativně často):
    Caselesse nechám napíchnout (vzbudíš ho a rychle doběhneš k fog wall). On Tě dojde a švihne sebou před Tebe. Pak mu můžeš dát pár ran pěstí a on padne).
    Dark Sun Gwyndolin - hned, co vležeš do arény uděláš jenom pár malikatech krůčku, aby jsi nespostil sequenci a poison arrows. :)
    Capin Dragon, stačí obýhat a rubat do ocasu.
    Iron Golem spadne z mostu
    Seath se dá krásně obíhat a rubat krajné chapadno, nohy whatever.
    O&S, O jsem se nechal napíchnout, aby při následným kroku propadl mapou.
    Centipede, to má podobně, v pravo mapě, hnedka u vchodu je spot, kde Tě může grabnout a propadnout mapou.
    Gwyn - parry :) (ale je tam taky místo, kde se můžeš schovat, kde na Tebe nemůže a pak ho udoláš lukem).
    Manus - Hawk ring a před vlezem do arény v pravo je na něj vidět. S tím prstenem se dá upižlat lukem :)
    Je to jenom takovej výčet, toho co jsem ozkoušel a občas použiju. Samozřejmě je toho daleko víc :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Vycházel jsem z tohohle:
    Dark Souls Cheese All Bosses run (Part 1)
    https://www.youtube.com/watch?v=Hvm1ou79xAc
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: Hele klidně :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Už můžu bonzovat gimmicky? :D ;)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Hele určitě. Perfekt. Teď jsem znovu v Knihovně, Siegmeyerovic familii mám rozjetou správným směrem a pomoc se bude určitě hodit. Akorát teď si od toho trochu odpocinu a v týdnu na to můžeme vletet. Scaleless a spol. proletime ve dvou.
    JOPS
    JOPS --- ---
    no, zvednul jsem si silu na 16, abych unesl Black Knight Shield, upgradnul jsem ho kvuli stamine na +5 a Gwynovi jsem zamaval na prvni pokus.

Takze jsem v NG+, NAGOVI jsem psal, zda nechce nejake bosse vymlatit u me, aby ziskal par minci, ale asi zrovna nebyl u PS :)

Kdyztak to muzeme zkusit vecer
    JOPS
    JOPS --- ---
    zkusil jsem i parry. 2x 3x to vyjde, ale pak pouzije nejake zrychlene udery, ktere ani nepostrehnu a ja to v prdeli, pak me vypne :)

DOPRDELE :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam