• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: A nebylo to tak, že jsi se invadnul sám? :) Protože když tě v Hellpointu zabijou, zůstane po tobě zelenej ghost, kterýho musíš zabít, aby ses dostal k duším... mam pocit, že když se zabiješ omylem sám (třeba pádem), tak se neobjeví. Naštěstí neni těžkej, takže ho za chvíli budeš dávat na dvě rány ..

A popravdě ten mulťák v DS je asi jediná věc , kterou bych taky asi řešil jinak... chtěl jsem si zahrát s pár "normálníma" lidma co-op, ale vždycky to skončilo na tom, že došly itemy nebo nás to po bossovi odpojilo a oni už to opakovaný připojování nechtěli absolvovat znova. Tady prostě jedeš celou hru ve dvou nebo si někoho zavoláš a ten zůstane dokud ho to nepřestane bavit. Na druhou stranu, když o tom dýl přemejšlim, tak bez těch obstrukcí by už to asi nebyly darksouls :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Nicmene strasne rad ctu ze to ma normalni co-op. Uprime ten soulovy system v tomhle fakt rad nemam. Doufam ze Elden Ring bude taky normalni. Muze sice za tim byt nejaky lore, ale me se to nelibi
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Někde ten Hellpoint davali zadarmo. Asi na Epicu. Dal jsem jen kousek. Nekdo me invadnul a ja zhynul. Cekal jsem tak dlouho na coop s kamosem az jsem to zatim moc nehral dal
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SADSOUL: já ho měl za 50 :D
    SADSOUL
    SADSOUL --- ---
    PHOW_SAATCH: WOW. Just WOW! Jak mi tohle uniklo nevim, ale je to asi nejlíp utracenejch 37 korun ever :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: No predtim mel vyjit 23. ledna a to bych ho mel k narozeninam +/- dva dny ja :)

Btw rikal jsem si, jestli se regnout do testu, ale neudelam to. Vetsinou mi vsechny tyhle testy rozeserou predem imerzi, tak si pockam az na vyladenou ostrou verzi.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: kdyby to vyšlo February 27, tak to mám k narozkám :)

ELDEN RING will release on February 25, 2022, as the depth & strategic freedom of the game exceeded our initial expectations. Thank you for your trust & patience. We look forward to seeing you experience the game in the Closed Network Test in November.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MISEC
    MISEC --- ---
    Cez vikend som dal par hodin v BB, level 19, pobehany cely centralny Yammaran, skratky odomknute. Btw level design je to paradny. Vacsi enemaci ma dokazu este stale prekvapit, niekedy aj rabbit dog spoza rohu necakane dokaze zabavit. Zaokruhlim to na lvl 20 a skusim cleric bossa na moste. Mam take tusenie sa s nim neuvidim len 1-2-3-4razy ale skor 10-20krat.
    Pikoska, pri fontane za branou kde na nu busi fatty sa objavilo na zemi nieco na co slo kliknut, bez zavahania som klikol, vyzeralo to ako notes, vraj som si privolal hunter eldera ci co to bolo, father Gascon, chvilu so mnou behal a pomahal, skoda ze bolo len smetie, aspon ze ma dostal cez vlkodlakov na moste.
    Stava sa mi taka vec ze namiesto utoku switchujem formu zbrane z kratkej na dlhu a opacne, cvaka to, macha zbranou panak a po chvili som na moje prekvapenie mrtvy :).
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: byla to tenkrát jedna z prvních her s trochu pokročilejšim kombatem, vykrejvání štítama apod., přímej předchůdce DS to nebyl, ale dost pochybuju, že Blade of Darkness Miyazaki neznal :)

Gaming History: Severance Blade of Darkness "The Dark Souls game that was actually good"
    https://www.youtube.com/watch?v=pNK0_G0CGvk
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    BIMBAS: Souhlas. Předchůdce to nebyl :)
    NAGASAWA: Jop :)
    A z jiného soudku, dáme si Contra III Speedrun? :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BIMBAS: a ofiko predchudce Kings Field primo od From Softu, kterej vysel na PS1 v prvni polovine devadesatek nekdo ze zdejsich hral?

King's Field - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/King%27s_Field
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Nicméně tedy ani jedno bych nepovažoval za předchůdce, nebo obráceně, že by DS byl nějaký následovník. Maximálně tak, že je to taky fantasy :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: jop vsechny 3 jsem hraval. Je teda pravda ze DbtS jsem moc nedaval, protoze ten unikatni system souboje jsem v te dobe moc nepobiral
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Die by the Sword byla bomba. Já to teda jel na SW renderování a bylo o oser :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: pamatuji si, jak jsem hrál DIE BY THE SWORD (1998), RUNE (2000) a pak se objevil BLADE OF DARKNESS (2001)... nainstaloval jsem demo a můj tehdejší komp to vůbec nedával, krom toho tam byly dost bugy, takže jsem se někde zasek a nemoh dál... a někdy minulej rok jsem se díval, jestli neni na Stemu a nic... až teď, po dvaceti letech.. tak dám demo a uvidíme, jak nostalgie zapracuje v roce 2021 :)

BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: to je brané jako nějaký předchůdce DS ? Já to měl vždy nějak spojené spíš s Rune. Tenkrat jsem to dost baštil. Dohral jsem to skoro s tom amazonkou nebo jak jsou tam ty classy.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Blade of Darkness - Official Re-release Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=X_5O5DbW_6U
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Nejspíš se zaposloucham na Spotify do podcastu

Spotify
    https://open.spotify.com/show/0N5gW204qqZAel2TgIEHH4?si=qY9yPicZTseS_UM14J0rQg

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam