• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: presne, si rikam ty vole, co to je, tohle kouzlo neznam a porad to tam horelo a na dalku jsem ten efekt obdivoval a pak Naga rika, to je divny, ja horim. A pak mi cvaklo, ze toho blbouna nahore jsme trochu zapomneli vypnout :) Ale pekny to bylo :)

ja se bavil, a tech dusi, jsem vylezl o 11 levelu, takze jsme museli ziskat pres 600-700k dusi.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: presne tak. vsak ten fight na strese Sens Fortress s Iron Golemem, kdy jsme si mysleli ze mas na levelu 290 naprosto ultimatni kouzla, zatimco nas misto toho rozverne ostreloval ohnivyma koulema zapomenutej obr z cimbuří byl naprosto dokonale promyslenej masterplán.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Chceš snad říct, že snaha pózovat na screenshot kdy si ty předčítal z chatu moje zprávy, zatímco já chytal audio z 30vteřin spoždeného streamu a jops vypínal hud nebyl seriózní SL1 broken straight sword uber run?!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    _KOFILA_: tak brali jsme to vcera s rezervou visjak :) taky jsme se u tech vsech erroru celkem slusne za tech nekolik hodin nasmali
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    no jako to byla hrozna marnost! smal jsem se vam… same kamikadze bez rozmyslu :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS:
    TERZ:

Jops to vede coby mág s hůlkou v Painted World of Ariamis. Kolorováno.

(vylozene se tesim na show, jak se budeme ve třech motat v tech temnejch katakombach s lampickama a helmama, jako Tři Králové směr lord Nito)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    A (re)introduction to Shattered - Tale of the Forgotten King [AG French Direct with ENG subtitles]
    https://www.youtube.com/watch?v=3xADiTVrY1g
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: nezabijej bosse, vycistime s tebou, ty ses v NG++++? :)

chci videt tu damage enemaku :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    JOPS: Perfektní to bylo, zkusim to teď přes týden narychlo vyčistit všechno abych mohl bejt summon kam bude potřeba, přeci jen mám trošku náskok nemusím se do další NG hrnout takže tam můžu klidně čekat :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak dlouho jsem se rozhodoval, jestli SHATTERED pořídit nebo ne, až jsem to nakonec vzal. Kombatem to neni plnohodnotná souls hra, ale evokuje mi to mix ASHEN a JOURNEY a na odreagování by to nemuselo bejt úplně zlý... házim to sem spíš z toho důvodu, že to nikdo moc nezná, tak kdyby to někoho zaujalo :)

Shattered - Tale of the Forgotten King Official Release Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=Ex7Ddlg6Y4w

Shattered Tale of the Forgotten King - Grimdark Souls Like RPG
    https://www.youtube.com/watch?v=kk3UdRfC6Rc
    MISEC
    MISEC --- ---
    ZUULUU: dakujem :))
    MISEC
    MISEC --- ---
    ZUULUU: ano je to super len to nesmie u mna prekrocit hranicu frustracie :)
    MISEC
    MISEC --- ---
    Gascoin je mrtvy! Dnes na prvy pokus. Zahral som mu z krabicky ked bol az v tretj faze, vtedy dostal riadne do tela :). Potom sme sa nahanali okolo nahrobnych kamenov, ked ich znicil tak okolo stromov. Otvoril som branu dalej, som zvedavy co ma caka ...
    Btw. dakujem za rady!
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    MISEC: kdyz se dostanes s gascoinem takto daleko tak po nem hod molotov, on jak je beast tak hodne hori. A nebo mu zahraj z krabicky pisnicku a dej mu backstab hehe
    MISEC
    MISEC --- ---
    Vcera prijemne prekvapenie, siel som skusit cleric beasta na moste, padol na prvy pokus. Popravde ani neviem ako, stale som len uskakoval, kde tu som mu sekol a lial do seba flasticky. Strelba sa mi velmi neosvedcila, bud som bol daleko alebo netrafil spravny okamih, ale poctivo som do neho narval vsetky naboje co som mal.
    Vyleveloval som na lvl 25, pokupil vsetky mozne secne a bodne zbrane co sa dali, zistil som ze sekera na druhy silnejsi charged attack krasne 2x sekne a enemaka odhodi. Akurat ma to vyflusne uplne zo staminy. Pekne sa tym zabijaju fattys enemaci, napr dvaja co su na nadvori co vedie k vytahu cestou na cintorin s bossom.
    Skusil som samozrejme aj father Gascoine na cintorine, cakal som smrt, ta aj prisla aj ked vyzeralo to slubne, na prvy pokus do tretej fazy, bossovi zostaval kusok zivota, odhadujem na dva seky, no dal ma dole, nemal som uz flasticky zial. Druhy pokus bol o nicom, koniec na zaciatku druhej fazy. Musim trenovat alebo levelovat alebo oboje. V tretej faze je ten slepec fakt neprijemny, vlastne uz aj v druhej.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: imho tam vyzehlena verze Bluepointem za rok vyjde.
    JOPS
    JOPS --- ---
    a vis, ze BB ma to same co Dark Souls, ze si muzes volat o pomoc :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: mně se dneska zdálo, že vyšel port BB na Steamu, tak jsem ho koupil a procházel úplně tim samym, co teď ty.. to je už trochu postižení, řekl bych :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam