Vcera prijemne prekvapenie, siel som skusit cleric beasta na moste, padol na prvy pokus. Popravde ani neviem ako, stale som len uskakoval, kde tu som mu sekol a lial do seba flasticky. Strelba sa mi velmi neosvedcila, bud som bol daleko alebo netrafil spravny okamih, ale poctivo som do neho narval vsetky naboje co som mal.
Vyleveloval som na lvl 25, pokupil vsetky mozne secne a bodne zbrane co sa dali, zistil som ze sekera na druhy silnejsi charged attack krasne 2x sekne a enemaka odhodi. Akurat ma to vyflusne uplne zo staminy. Pekne sa tym zabijaju fattys enemaci, napr dvaja co su na nadvori co vedie k vytahu cestou na cintorin s bossom.
Skusil som samozrejme aj father Gascoine na cintorine, cakal som smrt, ta aj prisla aj ked vyzeralo to slubne, na prvy pokus do tretej fazy, bossovi zostaval kusok zivota, odhadujem na dva seky, no dal ma dole, nemal som uz flasticky zial. Druhy pokus bol o nicom, koniec na zaciatku druhej fazy. Musim trenovat alebo levelovat alebo oboje. V tretej faze je ten slepec fakt neprijemny, vlastne uz aj v druhej.