• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    RIVEEK: Gargoyely jsi zabil, takze brana otevrena.

Cesta zpatky do Firelinku z Blightownu je peknej oser no :) Moje oblibena je pres to tocici kolo, ktere te trochu vynese nahoru a pak nasadit tezkej sprint az do Firelinku po zebricich :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    NAGASAWA: super, diky za potvrzeni, ted jeste najit cestu zpatky :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RIVEEK: Přesně tak. Zónu s lavou si nech vicemene až na zaver. Pokud jsi neprošel otevřenou branou u kováře v Undead Parish, tak bez nejdřív tam.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Zdar, mel bych maly dotaz k DS 1, jenom takove ujisteni : prosel jsem Blighttown, gabil pavouci cernovlasou potvoru, prosel kolem pavouci blondynky, dosel do Demonsruins, zabil lavovou velkou potvoru a vypustil lavove jezirko a ted mam pred sebou zastup caprademonu a uz si nejsem jisty, jestli jdu spravne. Nemam se vratit nekam jinam, jak ten obr oteviral branu (hadam, ze nekde kousek od kovare)? Prijde mi, ze v te demon ruin lavove lokaci jeste nemam co delat...
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: priznam se, ze uz si v BB ty bossfighty nepamatuju, ale tady u tohohle bosse to fakt bylo o tom prehazovat antidote vs healing :)

A Gascoigne jsi uz porazila? Mam pocit, ze jo. Tak mozna ten oblek budou mit v te bezpecne lokaci. (Jak se ta lokace jmenuje? Dream neco?)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: tak koukam co a jak s poison.

Zpomaleni poison ti pomuzou tyto tri obleky
    White Church Set
    Black Church Set
    Gascoigne's Set

a pak si dat do rychle volby ANTIDOTE
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    a nestyd se vzit si tam dlc pomocnika. nebo to mas bez datadisku a tak tam neni old guard spawn? ten datadisk kupuj rovnou, bez nej je ta hra polovicni
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ZUULUU: jo ty se mastis s flappy beast dole v rozpadlym kostele. zkus pouzit ohen, blesky, pungent blood cocktail ma hodne rada.
    a stamina ti na jed nepomuze, to spis pokud, tak antidote.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: stamina je kolik uderu/kotoulu jsi schopna udelat na jedno "naplneni" Nevim uplne co myslis tim travenim. Jako ze dostanes poison?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: to by sedelo. Ja sel nahoru o 5 levelu (po 80K za jeden) plus jsem vykoupil Logana v Dukes (cca150K) a 130K mi zbylo.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: presne, si rikam ty vole, co to je, tohle kouzlo neznam a porad to tam horelo a na dalku jsem ten efekt obdivoval a pak Naga rika, to je divny, ja horim. A pak mi cvaklo, ze toho blbouna nahore jsme trochu zapomneli vypnout :) Ale pekny to bylo :)

ja se bavil, a tech dusi, jsem vylezl o 11 levelu, takze jsme museli ziskat pres 600-700k dusi.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: presne tak. vsak ten fight na strese Sens Fortress s Iron Golemem, kdy jsme si mysleli ze mas na levelu 290 naprosto ultimatni kouzla, zatimco nas misto toho rozverne ostreloval ohnivyma koulema zapomenutej obr z cimbuří byl naprosto dokonale promyslenej masterplán.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Chceš snad říct, že snaha pózovat na screenshot kdy si ty předčítal z chatu moje zprávy, zatímco já chytal audio z 30vteřin spoždeného streamu a jops vypínal hud nebyl seriózní SL1 broken straight sword uber run?!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    _KOFILA_: tak brali jsme to vcera s rezervou visjak :) taky jsme se u tech vsech erroru celkem slusne za tech nekolik hodin nasmali
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    no jako to byla hrozna marnost! smal jsem se vam… same kamikadze bez rozmyslu :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS:
    TERZ:

Jops to vede coby mág s hůlkou v Painted World of Ariamis. Kolorováno.

(vylozene se tesim na show, jak se budeme ve třech motat v tech temnejch katakombach s lampickama a helmama, jako Tři Králové směr lord Nito)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    A (re)introduction to Shattered - Tale of the Forgotten King [AG French Direct with ENG subtitles]
    https://www.youtube.com/watch?v=3xADiTVrY1g
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: nezabijej bosse, vycistime s tebou, ty ses v NG++++? :)

chci videt tu damage enemaku :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    JOPS: Perfektní to bylo, zkusim to teď přes týden narychlo vyčistit všechno abych mohl bejt summon kam bude potřeba, přeci jen mám trošku náskok nemusím se do další NG hrnout takže tam můžu klidně čekat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam