• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    MISEC
    MISEC --- ---
    Neviem kde sa u mna stala chyba, ci som s nou dal rec a nesiel som za Henrykom spolu s nou, vobec sa na to nepamatam, alebo nejaky bug, ktovie... len to je iste ze ked som prisiel k Henrykovi ona uz bola mrtva akurat nejaky predmet po nej zostal. Naspat sa to vratit neda, mozno v dalsom priechode sa mi to zadari :).
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Eileen musi prezit jinak jeji questova linka nemuze dojit vrcholu
    MISEC
    MISEC --- ---
    A Amelia u mna, zial stale, zije.
    MISEC
    MISEC --- ---
    Bitka medzi Eileen a Henrykom, aspon u mna, bola potom ako som otvoril brany do katedraly, pozeral som na nete a treba ju absolvovat pred zabitim Amelie, potom sa uz vraj neda. Nic to na tom ze ja som prisiel asi neskoro alebo co a nasiel som Elileen uz mrtvu a Henryka som musel sam zabit.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Bitka eileen s henrykem je pote co zabijes amelii a promluvis si s eileen jak kouka na mesic u katedraly
    MISEC
    MISEC --- ---
    ZUULUU: ten s gulou je otravny ale da sa, len kym som sa s nim zabavl zdrhol mi ten dalsi enemak. Skusal som plizit sa poza toho velkeho ale su tam ploty tak to neslo.
    Dlouhani su su ok, najviac sa mi paci verzia s kosou :).
    Ja som lvl 35.
    MISEC
    MISEC --- ---
    ZUULUU: tak blahozelam dalsi boss dolu! Mas skill Amy sa iste branila co to slo :). Haha ja si ju tam obchadzam a Ty prides a hned vymalujes :D.
    MISEC
    MISEC --- ---
    ZUULUU: je tam toho dost, pootvaraj si skratky, hodi sa to. Budu aj prekvapenia, sucast miestneho folkloru :) Nasiel som enemaka co ked ma zbadal zdrhol, asi skryva nejaky pekny loot, tazko sa k nemu dostat a zabit ho kedze pred nim stoji obor s gulou na retazi ktoru po mne hadze. Tak som ho zatial nechal tak, podobne ako executioneera na hlavnej ulici hned na zaciatku hry.
    MISEC
    MISEC --- ---
    ZUULUU: kluc od brany katedraly potrebujes, ten black church set je az za tou branou, bude tam enemak s plamenometom, za nim v ulicke na mrtvole ho najdes. Tusim lezal pod oknom. Aj Vicar Amelia je az za tou branou co na nu potrebujes kluc kupit.

Mas plno ze Ti uz veci zo zeme neberie? Waaaau, musis mat pekne naplnene vrecka :).

No vidis ja som v starom meste este nebol, waypoint mam odomknuty ale preliezam Cathedral Ward, ani tam nemam este vsetko.

Je to dilema, na ten oblek za 18k som uz mal nasetrene, zlakalo ma investovanie do dalsich levelov. V Cathedral Warde to celkom pribuda $$$ ale zaroven vzdy sa najde enemak co ma rad zbavi prebytocnych blood echoes. Nedavno brainsucker ... naozaj neprijemny pan.
    MISEC
    MISEC --- ---
    ZUULUU: Gascoine Set si mozes kupit ked porazis Gascoine v Hunters dreams, hore v domceku prvy vychod nalavo okolo kopy knih, je tam Insight Messengers, tam si to kupis za insight. Tato suprava ma super odolnost voci poison damage.

Black Church Set najdes v Cathedral Ward, na takom okruhlom namesti. Ked to cele prelezies iste ho najdes.

White Church Set som zatial este nenasiel. Prechadzam stale este Cathedral Ward a pripravujem sa na lokalneho bossa.

Ak zabijes Henryka, tam isto ako Gascoina, tak potom si mozes u Insight Messengera kupit aj jeho set. Ten este nemam, setrim si nan.

Ked sme uz pri Henrykovi, stala sa mi take vec ze niekde sa mala objavit Eileen a poziadat o pomoc v boji proti Henrykovi, zial neobjavila sa, ked som prisiel k Henrykovi tak tam uz lezala mrtva.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Vaati! :)
    Demon's Souls Story ► The Evil in Latria
    https://www.youtube.com/watch?v=dpIp6Rkle6U
    TAP
    TAP --- ---
    ZUULUU: ona se ta noc posouvá po poražení určitejch bossů. bloodstarved je jeden ze tří těhle milníků
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ENDER: Tak Dark Souls 3 mi v tomhle ohledu přijde trochu rozbitý. Běžně se mi stávalo, že jsem se naopak divil, proč pro boha nikoho netargetuju..
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: Tak ja uz 2x dohral DS3, ale proste obcas me to prekvapi a na nejakym uzkym moste nedavam pozor a ho do vody...
    LOVE_DALI: jj

me nejvic asi zatim vytrestalo anor londo a behani po strope ty katedraly, sel jsem tam z vlastni blbosti vic nez desetkrat a stravil tam asi 2 hodiny... Hlavne casto narazim na nejakyho moba a kdyz ho zabiju, rozbehnu se dopredu a hop...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ENDER: Na klávesnici to nechceš :)
    Dávěj pozor na targeting. Občas se mi taky stane, že se focusnu na nepřítele (nebo jiného) a pak při běhu spadnu :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: dej tomu pár hodin a ono se to usadí... a budeš padat jen párkrát za hodinu :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: koblihu, mam to jenom na DS a na fifu :) je pravda, ze s klavesnici by se asi behalo snadneji...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: klávesnice nebo ovladač? :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: tak rozmlať monitor a vyhoď komp z okna ;)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Hraju DS1 remaster a muze mi nekdo prosim vysvetlit proc porad nekam padam? Ja mam chut rozmlatit monitor a vyhodit kompa z okna...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam