• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ENDER: Na klávesnici to nechceš :)
    Dávěj pozor na targeting. Občas se mi taky stane, že se focusnu na nepřítele (nebo jiného) a pak při běhu spadnu :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: dej tomu pár hodin a ono se to usadí... a budeš padat jen párkrát za hodinu :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: koblihu, mam to jenom na DS a na fifu :) je pravda, ze s klavesnici by se asi behalo snadneji...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: klávesnice nebo ovladač? :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: tak rozmlať monitor a vyhoď komp z okna ;)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Hraju DS1 remaster a muze mi nekdo prosim vysvetlit proc porad nekam padam? Ja mam chut rozmlatit monitor a vyhodit kompa z okna...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: 1:1 :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RIVEEK: Tak se drz a uzij si první průchod. Před měsícem mi napsal Terz, ze mi ten první průchod závidí, tak přeberu štafetu a napisu: teď závidím ja tobě :) Don’t give up, Skeleton ,)
    JOPS
    JOPS --- ---
    RIVEEK: Gargoyely jsi zabil, takze brana otevrena.

Cesta zpatky do Firelinku z Blightownu je peknej oser no :) Moje oblibena je pres to tocici kolo, ktere te trochu vynese nahoru a pak nasadit tezkej sprint az do Firelinku po zebricich :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    NAGASAWA: super, diky za potvrzeni, ted jeste najit cestu zpatky :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RIVEEK: Přesně tak. Zónu s lavou si nech vicemene až na zaver. Pokud jsi neprošel otevřenou branou u kováře v Undead Parish, tak bez nejdřív tam.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Zdar, mel bych maly dotaz k DS 1, jenom takove ujisteni : prosel jsem Blighttown, gabil pavouci cernovlasou potvoru, prosel kolem pavouci blondynky, dosel do Demonsruins, zabil lavovou velkou potvoru a vypustil lavove jezirko a ted mam pred sebou zastup caprademonu a uz si nejsem jisty, jestli jdu spravne. Nemam se vratit nekam jinam, jak ten obr oteviral branu (hadam, ze nekde kousek od kovare)? Prijde mi, ze v te demon ruin lavove lokaci jeste nemam co delat...
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: priznam se, ze uz si v BB ty bossfighty nepamatuju, ale tady u tohohle bosse to fakt bylo o tom prehazovat antidote vs healing :)

A Gascoigne jsi uz porazila? Mam pocit, ze jo. Tak mozna ten oblek budou mit v te bezpecne lokaci. (Jak se ta lokace jmenuje? Dream neco?)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: tak koukam co a jak s poison.

Zpomaleni poison ti pomuzou tyto tri obleky
    White Church Set
    Black Church Set
    Gascoigne's Set

a pak si dat do rychle volby ANTIDOTE
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    a nestyd se vzit si tam dlc pomocnika. nebo to mas bez datadisku a tak tam neni old guard spawn? ten datadisk kupuj rovnou, bez nej je ta hra polovicni
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ZUULUU: jo ty se mastis s flappy beast dole v rozpadlym kostele. zkus pouzit ohen, blesky, pungent blood cocktail ma hodne rada.
    a stamina ti na jed nepomuze, to spis pokud, tak antidote.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: stamina je kolik uderu/kotoulu jsi schopna udelat na jedno "naplneni" Nevim uplne co myslis tim travenim. Jako ze dostanes poison?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: to by sedelo. Ja sel nahoru o 5 levelu (po 80K za jeden) plus jsem vykoupil Logana v Dukes (cca150K) a 130K mi zbylo.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: presne, si rikam ty vole, co to je, tohle kouzlo neznam a porad to tam horelo a na dalku jsem ten efekt obdivoval a pak Naga rika, to je divny, ja horim. A pak mi cvaklo, ze toho blbouna nahore jsme trochu zapomneli vypnout :) Ale pekny to bylo :)

ja se bavil, a tech dusi, jsem vylezl o 11 levelu, takze jsme museli ziskat pres 600-700k dusi.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: presne tak. vsak ten fight na strese Sens Fortress s Iron Golemem, kdy jsme si mysleli ze mas na levelu 290 naprosto ultimatni kouzla, zatimco nas misto toho rozverne ostreloval ohnivyma koulema zapomenutej obr z cimbuří byl naprosto dokonale promyslenej masterplán.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam