• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Zitrek bude fajn. Žádný plány nemám, tak baj voko v osm tam můžeme vtrhnout
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA:

TERZ:

nedame dneska? Nebo az zitra? Mne by to spis vyhovovalo az zitra :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    RIVEEK: ty znacky bych zakazal, ja ten bonfire nasel az pri tretim pruchodu. A to jenom diky tomu, ze jsem to videl na youtube :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: (velmi brzy)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: gratuluji k SF... a ANO, bude hůř! :D
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    NAGASAWA: Me pobavilo, ze jsem trubka a mohl jsem tam byt mnohem driv, ale nemohl jsem nehore najit bonfire a vzdycky me zabila ta velka svine neprejici, co po me hazela ohnivy bomby. Pritom jsem porad behal kolem diry v zabradli, kudy se k nemu melo seskocit - a to tam jeste nejaka dobra duse dala znacku pro hrace, ale ja si rikal: "jasne, zas dalsi zvolani "praise the sun" nebo "gorgeous view," nebudu se u toho zdrhovat!" :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RIVEEK: :) tak to gratz. Sens Fortress mi dala pekne zabrat. Nejdriv jsem narazil do zdi u vchodu a jesterek a pak se to zacalo pekne stupnovat rozvernou serii umrti.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Huh! Asi po dvou a pul hodinach pokusu a omylu jsem zdolal Sen's Fortress a tesim se, co ceka za mlhou. Nejdriv to bylo nemozny peklo a pak jsem to vyfaral s prstem v nose. Strasne me bavi, jak mi to moc nejde a jak se tim soucasne pomalu ale jiste prokousavam.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ZUULUU: házej si na chodbách na zem ty světýlka... aspon poznáš kde jsi byla a kde ještě ne...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: mee too :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: yes, aspon si nemusim kupovat ps az dohraju vsechny ostatni souls hry! :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak snad už! :)

"Yes, Bloodborne Is Finally Coming to PC | EarlyGame" https://www.earlygame.com/gaming/bloodborne-coming-to-pc/
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: dungeony urcite projit, jsou tam super bonusy (takove ty medailonky ci co to je na zvyseni utoku, obrany, staminy atd....)

jsem tu hru fakt uplne zapomnel...
    MISEC
    MISEC --- ---
    ZUULUU: Ameliu som potom uz neskusal, leveloval som v Cathedral Ward a trochu sa motal v Hemwick Lane. Mozno sa dnes pozriem do Old Town, uvidim este, tolko moznosti a casu tak malo ... a ta Amelia k tomu.
    MISEC
    MISEC --- ---
    Neviem kde sa u mna stala chyba, ci som s nou dal rec a nesiel som za Henrykom spolu s nou, vobec sa na to nepamatam, alebo nejaky bug, ktovie... len to je iste ze ked som prisiel k Henrykovi ona uz bola mrtva akurat nejaky predmet po nej zostal. Naspat sa to vratit neda, mozno v dalsom priechode sa mi to zadari :).
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Eileen musi prezit jinak jeji questova linka nemuze dojit vrcholu
    MISEC
    MISEC --- ---
    A Amelia u mna, zial stale, zije.
    MISEC
    MISEC --- ---
    Bitka medzi Eileen a Henrykom, aspon u mna, bola potom ako som otvoril brany do katedraly, pozeral som na nete a treba ju absolvovat pred zabitim Amelie, potom sa uz vraj neda. Nic to na tom ze ja som prisiel asi neskoro alebo co a nasiel som Elileen uz mrtvu a Henryka som musel sam zabit.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Bitka eileen s henrykem je pote co zabijes amelii a promluvis si s eileen jak kouka na mesic u katedraly
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam