• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ZUULUU: jen tak dal, zacatek labyrintu je v pohode. pak zacne prituhovat, hesteg phtumerian descendant se dvemi srpy
    JOPS
    JOPS --- ---
    TAP: no twitter mam, ale nepouzivam, ale jdu asi mi nic nezbyde...
    TAP
    TAP --- ---
    JOPS: já to řeším účtem na twitteru, co jsem si založil jen na screenshoty z PSka a Switche. řešení, kvůli kterýmu nemusíš ani sklouznout z gauče
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: boss se pocita velke hovado, ktere ma velkej status o HP dole uprostred pres celou obrazovku :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    a zjistil jsem, ze jsem tezkej zoufalec a neumim ziskat obrazek z konzole. Zrovna u sebe flashdisk nemam... Tak jsem do mobilu stahnul nejake aplikace a ze to stahnu do telefonu a ani hovno, vubec se k tomu nejsem schopnej dostat. Vim, ze jsem drive sdilel pouze pro sebe na FB, ale ta moznost uz tam neni.
    TERZ
    TERZ --- ---
    JOPS: taky bych to videl na zítra
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Zitrek bude fajn. Žádný plány nemám, tak baj voko v osm tam můžeme vtrhnout
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA:

TERZ:

nedame dneska? Nebo az zitra? Mne by to spis vyhovovalo az zitra :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    RIVEEK: ty znacky bych zakazal, ja ten bonfire nasel az pri tretim pruchodu. A to jenom diky tomu, ze jsem to videl na youtube :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: (velmi brzy)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: gratuluji k SF... a ANO, bude hůř! :D
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    NAGASAWA: Me pobavilo, ze jsem trubka a mohl jsem tam byt mnohem driv, ale nemohl jsem nehore najit bonfire a vzdycky me zabila ta velka svine neprejici, co po me hazela ohnivy bomby. Pritom jsem porad behal kolem diry v zabradli, kudy se k nemu melo seskocit - a to tam jeste nejaka dobra duse dala znacku pro hrace, ale ja si rikal: "jasne, zas dalsi zvolani "praise the sun" nebo "gorgeous view," nebudu se u toho zdrhovat!" :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RIVEEK: :) tak to gratz. Sens Fortress mi dala pekne zabrat. Nejdriv jsem narazil do zdi u vchodu a jesterek a pak se to zacalo pekne stupnovat rozvernou serii umrti.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Huh! Asi po dvou a pul hodinach pokusu a omylu jsem zdolal Sen's Fortress a tesim se, co ceka za mlhou. Nejdriv to bylo nemozny peklo a pak jsem to vyfaral s prstem v nose. Strasne me bavi, jak mi to moc nejde a jak se tim soucasne pomalu ale jiste prokousavam.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ZUULUU: házej si na chodbách na zem ty světýlka... aspon poznáš kde jsi byla a kde ještě ne...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: mee too :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: yes, aspon si nemusim kupovat ps az dohraju vsechny ostatni souls hry! :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak snad už! :)

"Yes, Bloodborne Is Finally Coming to PC | EarlyGame" https://www.earlygame.com/gaming/bloodborne-coming-to-pc/
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: dungeony urcite projit, jsou tam super bonusy (takove ty medailonky ci co to je na zvyseni utoku, obrany, staminy atd....)

jsem tu hru fakt uplne zapomnel...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam