• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    Selficko bez Terze

A tady uz s TERZEM :))

JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: proc prestanes informovat? Ja si to rad prectu, akorat ted se navalillo docela dost prace, takze si to akorat prectu, ale reagovat nestiham no...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    proti gustu. jde to hrat i bez zbrane a obleku. good old blood level 4 run
    jen dal informuj, az se prepne mesic do dalsi faze zacne zabava
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    antidote hmm, staci najit mezi hady obleceni stareho kata, nebo si vzit black church ohoz ze zadni aleje, nebo se porozhlednout v hypogean gaol, nebo se projit do kliniky sic tam vede zkratka pres jeskyne pobliz.. tolik moznosti, tolik radosti.
    ja jsem ten antidote regulerne snad nikdy nepouzival, vialy a heal ze sekani do nepratel stacil
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: ty hady jsem prochazel kdysi s Bobeshem. Bobesh, ja je nemuzu videt, prosim te, zab je vsechny, at tam zadnej nezustane, takze Bobesh schovanej v koutku a ja tam v lese mydlil hada za hadem :-D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    spravne, hady je treba probit az ufonum a prasatkum a nalezti tri prizraky. pak jiz vstric jezeru a tajemne koleji byrgenwerthu kde zacala vetsina trabli. pote se otevrou dalsi labyrinti
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RIVEEK: Trámy v chrámu, anebo římsu?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    nemas no, musis najit dalsi kalich, pokrocit v main story. a pomalu se chystat na DLC, ktere jest vrcholem
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ZUULUU: vsak pis, ja jsem taky nadsenej : Anor Londooo! A presel jsem ty tramy na prvni pokus a nasel Black iron armor, co jsem nosil ve trojce. Hua!
    MISEC
    MISEC --- ---
    ZUULUU: este je to aj hulvat otaca sa Ti chrbtom :)

Ok mrknem sem vecer ci sa tu bude nieco diat, ked si spomenies pokojne posli odkaz, diki.
    MISEC
    MISEC --- ---
    ZUULUU: mna minule prekvapili krucifixovi pred katedralou, nedal som pozor a skoro som na to doplatil. Z Teba sa stava masina na zabijanie :))

Ad selfiecka, ked tak dajte link alebo poreferujte ako to slo.

Fuuuu ja by som si zahraaaaal ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: to probehneme, ja jsem akorat u bonfire u kovare v katakombach, jinak toho ohniveho bambulu v lave jsem taky jeste nedelal. No a pak jsem na nas zvedavej u Bed of Chaos :)))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: akorat jsem jeste nestihl obehnout bonfiry u primarnich bossu, ale to se sfoukne behem vecera. Kazdopadne vstup do DLC mam poresenej a stejne tak odemcenou cestu k tomu kotěti v Painted World. Hele selfie u Manuse bude povinnost.
    MISEC
    MISEC --- ---
    ZUULUU: ano pri Cathedral je to fajn, jedno kolecko vacsie jeden level takmer, len uz tam polavujem v pozornosti ked to mam tak okukane uz, a treba sa mi aj vpred posunut, do criev hrabnut ako Ty pises :)).
    MISEC
    MISEC --- ---
    ZUULUU: ked mne sa Cathedral uz okukalo, tak hladam ine zaujimave miestecko ;).

Bravoooo!!! Len tak dalej!!!
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ:
    NAGASAWA:

hosi, dneska si dame challenge, udelat si selficko u nejakeho bosse v boji :) Samozrejme podminka je koukat do kamery :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: kazdej enemak i bossak ma nejakou slabinu na nejakej druh zbrane. Vzdycky to je jenom o tom prijit na to jakou no :) Ale kdyz to je chlupaty a vypada to jako zvire, tak vetsinou ohen funguje :)
    MISEC
    MISEC --- ---
    ZUULUU: Git Gud nejako stagnujem, vcera ani jeden level nepribudol, mam pocit ze Cathedral Ward je lepsie miesto na levelovanie ako Old Town.
    MISEC
    MISEC --- ---
    ZUULUU: diki, dam si pozor na pad z veze :) = iste sa mi podari spadnut :)) uz som z vselijakych mostikov tolko popadal ked som unikal pred palbou ... a v kostole v Old Town som sa pokusal preskakat na jednu plosinu kde svietil predmet - zistil som potom ze to je bloody messenger head bandage, na odhadom desiaty pokus som tam doskocil a nespadol dolu. Zbytocna snaha sa mi zda lebo to je len v inventari a nic z toho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam