• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA:
    TERZ:

dame dneska kolem 20 ??? :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: HO-VA-DO!
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    TERZ: Vidím, že máš výdrž. V tom případě D2 LoD Etheral Holy Grail! :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    Čekal jsem fanfáry, čekal jsem že se mi otočí život o 180°, že budu znát všechna tajemství vesmíru ale jsem z toho spíš smutnej a netrpělivě čekám na další nálož. Tak se tu aspoň pochlubím když už jsem tomu obětoval 5 let.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Meanwhile...

The First 10 Minutes of Bloodborne PSX
    https://youtu.be/XbhrJogKSbI
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: ted jsem v rychlosti otevrel vytahy k Artoriovi v DLC a bonfire mam u kovare v kobkach, tak cajk. Videl bych to na Vetrnika, Nita, Artoria, Manuse, Kočandu v Painted a kdyz bude cas, tak na 4 Kings. Tim padem by to pekne vyslo, tak uvidime, jak to pujde. Lehce po osmy jsem ready. Terz se logne nejspis pozdeji.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA:
    TERZ:

tak kolem osme jdeme na to. Stream klasicky u NAGOUSE

Twitch
    https://www.twitch.tv/naga42

dneska to vidim na pet bossu? U kazdeho :-D
    JOPS
    JOPS --- ---
    RIVEEK: streamujes ? :) my bychom se vsichni radi podivali, az se dostanes k mistu k nemuz se vaze tato ikonka :)

Prijdes tam a pak pochopis. A jestli to das na prvni pokus, tak nas akorat naseres no :D

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RIVEEK: jj :) ta práv Anor Londo sranda teprve přijde
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    NAGASAWA: ja nevim co to bylo, byla tam socha prsaty princezny, bily assassini s hazecima nozema, lustr co se dal useknout a dole byla ta black iron armora...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ne nebyl to utok, snazim se jen ukazovat nake smery aniz bych spoiloval, odpustej mi
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: hele, ja BB hral pred tremi lety? A priznam se, ze si par lokaci vybavim, ale fakt mizive, moje srdcovka vzdycky byly spise DS, ale rad si obnovim situace. Treba na les jsem zapomnel a ty jsi mi ho aspon trochu pripomnela :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Selficko bez Terze

A tady uz s TERZEM :))

JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: proc prestanes informovat? Ja si to rad prectu, akorat ted se navalillo docela dost prace, takze si to akorat prectu, ale reagovat nestiham no...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    proti gustu. jde to hrat i bez zbrane a obleku. good old blood level 4 run
    jen dal informuj, az se prepne mesic do dalsi faze zacne zabava
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    antidote hmm, staci najit mezi hady obleceni stareho kata, nebo si vzit black church ohoz ze zadni aleje, nebo se porozhlednout v hypogean gaol, nebo se projit do kliniky sic tam vede zkratka pres jeskyne pobliz.. tolik moznosti, tolik radosti.
    ja jsem ten antidote regulerne snad nikdy nepouzival, vialy a heal ze sekani do nepratel stacil
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: ty hady jsem prochazel kdysi s Bobeshem. Bobesh, ja je nemuzu videt, prosim te, zab je vsechny, at tam zadnej nezustane, takze Bobesh schovanej v koutku a ja tam v lese mydlil hada za hadem :-D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    spravne, hady je treba probit az ufonum a prasatkum a nalezti tri prizraky. pak jiz vstric jezeru a tajemne koleji byrgenwerthu kde zacala vetsina trabli. pote se otevrou dalsi labyrinti
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RIVEEK: Trámy v chrámu, anebo římsu?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    nemas no, musis najit dalsi kalich, pokrocit v main story. a pomalu se chystat na DLC, ktere jest vrcholem
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ZUULUU: vsak pis, ja jsem taky nadsenej : Anor Londooo! A presel jsem ty tramy na prvni pokus a nasel Black iron armor, co jsem nosil ve trojce. Hua!
    MISEC
    MISEC --- ---
    ZUULUU: este je to aj hulvat otaca sa Ti chrbtom :)

Ok mrknem sem vecer ci sa tu bude nieco diat, ked si spomenies pokojne posli odkaz, diki.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam